Nieuwegein – Buizerdhof
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 2
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 3
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 5
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 6
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 4
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 8
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 7
Nieuwegein – Buizerdhof
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 2
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 3
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 5
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 6
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 4
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 8
Nieuwegein – Buizerdhof – Foto 7

Nieuwegein – Buizerdhof

87 m2 - 174 m2 wonen

0 m2 - 0 m2 perceel

€ 0,- tot € 0,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Buizerdhof ligt aan de westkant van Nieuwegein, in het groen en vlakbij de afslag van rijksweg A2. Op deze plek stond lange tijd het voor velen bekende en karakteristieke glazen kantoorpand van Allianz.

In Buizerdhof vind je 45 gezinswoningen, verdeeld over 2 haakvormige woonblokken rondom een centrale binnenhof, met tuinen en een gezamenlijke parkeervoorziening. De woningen variëren in hoogte (van 2 tot 4 lagen) en grootte en zijn ideaal voor gezinnen, maar ook voor samenwoners en alleenstaanden. Er is zelfs een aantal speciaal aangepaste woningen voor mensen met mobilitietsproblemen.

En wist je dat naast Buizerdhof een geheel nieuwe (en duurzame) supermarkt is gepland? Lekker handig!

Wonen in een duurzame (nieuwbouw)gezinswoning aan een binnenhof, met een eigen tuin. Omgeven door de rust en het groen van een bestaand park met grote vijver. Een ideale plek om in te spelen, te relaxen, te skaten of om elkaar te ontmoeten.

Label A++++ (extra leencapaciteit) groenverklaring (extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente)

De woningen van Buizerdhof zijn zeer duurzaam en comfortabel. Dat betekent oa. goed geïsoleerd, gasloos, vloerverwarming en -vloerkoeling en standaard voorzien van (bijna) een dak vol zonnepanelen. Daarnaast worden in de woningen zogenaamde ‘klimaatvloeren’ gebruikt, ook wel PCM-vloeren genoemd. PCM verwijst naar de materialen die in de vloeren zijn verwerkt. Deze materialen (Phase Change Materials) kunnen niet alleen warmte opnemen maar ook afgeven.
Deze innovatieve woningvloeren fungeren in feite als ’thermische batterijen’ en zorgen voor een besparing bij het verwarmen en koelen van de woningen. Daarnaast leveren dergelijke klimaatvloeren natuurlijk ook veel comfort doordat de temperatuur in de woning stabiel blijft.

In deze oase van rust, groen en speelmogelijkheden aan de Buizerdlaan woon je vlakbij het stadscentrum van Nieuwegein en daar vlakbij het pittoreske (historische) centrum van het dorpje Juthpaas. Letterlijk slechts 5 minuten fietsen. En iets verderop het centrum van Utrecht: net iets meer dan een half uur fietsen. Met de auto in een kwartiertje. Daarnaast vind je vlakbij Buizerdhof een halte voor de tram richting Utrecht.
Voor recreatie ben je zo in het Groene Hart of in het typische Hollandse rivierenlandschap langs de Kromme IJssel of de Lek. Ideaal voor een heerlijke fiets- of wielrentocht. Dit is dan jouw of jullie achtertuin.

Geïnspireerd en geïnteresseerd om te wonen in dit bijzondere buurtje? Meld je dan aan op de projectwebsite nieuwbouw-buizerdhof . nl onder het kopje woningen. Hierop houden we je steeds op de hoogte over de voortgang van het project Buizerdhof. Planning start verkoop is mei 2024

Meer lezen Minder

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.