Huis verhuren

 


 

Tegenwoordig verhuren steeds meer mensen hun huis. De meest gehoorde reden is dat het vastgoed – wat in eigendom is – in waarde blijft stijgen en dat het daarom slim is om het huis niet te verkopen. In de loop der jaren is bewezen dat vastgoed gegarandeerd rendeert. Als je je huis verhuurt, profiteer je van de waardestijging en ontvang je maandelijks wellicht meer huurinkomsten dan dat je hebt aan vaste lasten. Heb jij een eengezinswoning of appartement in de regio Utrecht en wil je deze woning verhuren? Onze verhuurmakelaar gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom je huis verhuren via De Keizer?

Er zijn in de regio Utrecht veel bedrijven die je woning kunnen verhuren. De vraag is: wie biedt jou het beste in prijs, kwaliteit, zekerheid en continuïteit? De Keizer is al 50 jaar een fullservice makelaarskantoor dat hoog aangeschreven staat in de regio. We verkopen niet alleen woningen, we verhuren ook veel woningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Onze klanten zijn particulieren, ontwikkelaars en beleggers. We hanteren een zorgvuldig screeningsproces waardoor onze klanten met een gerust hart het verhuren van hun woning aan ons toevertrouwen. Daarbij hebben we een zeer uitgebreid netwerk en klantenbestand, wat ervoor zorgt dat snel een huurder is gevonden.

Klinkt goed, ik neem gelijk contact op

Alles rondom de verhuur van je huis goed geregeld bij één partij

Als je jouw huis verhuurt, wil je daar geen omkijken naar hebben, maar wel gegarandeerd maandelijks de huur ontvangen. Althans, dat is de wens van de meeste klanten. En met plezier zorgen we daar dan ook voor. We brengen de woning in verhuur, we screenen en selecteren de huurder, we regelen de contractuele afhandeling én zorgen vervolgens ook nog voor het onderhoud als je dat wenst. Kortom, een one-stop-shop voor het verhuren van je woning. Of je nu een particulier, ontwikkelaar of belegger bent.

Wet- en regelgeving rondom het verhuren van je huis

Vertel op een feestje dat je je huis wilt gaan verhuren en de horrorverhalen vliegen je om de oren. Over huurders die niet zorgvuldig met je huis omgaan of illegale dingen kweken en van huurders die het huis niet willen verlaten als jij de huurperiode wilt beëindigen. Logisch dat je een aantal beren op de weg ziet, maar terecht is het niet helemaal. Want tegenwoordig wordt ook de verhuurder goed beschermd. Per 2016 is de wet aangepast en ben je niet meer verplicht een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan waardoor je zonder huurrecht en zonder vergunning voor een periode tot 3 tot 24 maanden de woning kunt verhuren.

Klinkt aantrekkelijk, ik ga graag in gesprek

Voor korte of langere tijd je huis verhuren

Jij bepaalt voor hoelang jij je huis verhuurt en als verhuurder mag je ook aangeven welke kandidaten je wel en niet accepteert als huurder. Kies je voor het gemak van de verhuurmakelaar van De Keizer makelaarsgroep en laat je je huis verhuren zonder er omkijken naar te hebben? Dan gaan wij eerst met je in gesprek om je wensen te bespreken. De verhuurmakelaar geeft je advies en maakt een verhuurplan, zodat je op basis hiervan met een goed gevoel je huis kunt verhuren. We nemen naast de wensen en praktische zaken ten aanzien van de verhuur ook de juridische en fiscale consequenties met je door. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en kun je jouw vastgoed behouden zonder dat je er woont. Wel de lusten, niet de lasten!

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300