Makelaar Utrecht

Utrecht

Biltstraat 113b

3572AN Utrecht

Openingstijden
Maandag9:00 - 17:30
Dinsdag9:00 - 17:30
Woensdag9:00 - 17:30
Donderdag9:00 - 17:30
Vrijdag9:00 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Ons team

Commercieel binnendienstmedewerkster

Bo

Meijer

Lees meer

Directeur | Register Makelaar Register Taxateur o.g.

Huib

Eijlander RM RT

Lees meer

Kandidaat Register Makelaar Taxateur o.g.

Manon

Roskott K-RMT

Lees meer

Commercieel binnendienstmedewerkster

Nicole

van Doorn

Lees meer

Manager | Register Makelaar Register Taxateur o.g.

René

Nillesen RM RT

Lees meer

Makelaar Utrecht

 


 

Al meer dan 50 jaar is De Keizer makelaarsgroep actief in Utrecht. Wat een prachtige plek om te werken en wonen. Utrecht heeft een bijzonder dynamische vastgoedmarkt en als makelaar moet je alles uit de kast trekken om er het beste uit te halen voor je klant. Dat doen we met ons Utrechtse team. Of je nu een huis wilt kopen, verkopen of een taxatie nodig hebt, wij staan voor je klaar en kunnen je – juist door ons complete pakket aan diensten –ontzorgen én er voor jou het maximale uithalen. Ons makelaarsteam in Utrecht is gedreven en betrokken. Onze makelaars werken in de binnenstad en buitenwijken van Utrecht voor een grote groep trouwe klanten. Elke keer zijn we weer trots en blij als het huis dat via ons gekocht is ook weer door ons verkocht mag worden. Een groter compliment kun je als Utrechtse makelaar niet krijgen. Het maakt niet uit of je nu aan het begin van je wooncarrière staat of al meerdere keren bent verhuisd. Je bent uniek en zo behandelen wij je ook! We vinden het leuk als je bij ons binnenloopt, dan kunnen we een afspraak maken voor een adviesgesprek of je vraag gelijk beantwoorden. Ons kantoor zit aan de Biltstraat, aan de rand van het bruisende centrum.

Gratis zoekopdracht droomhuis

Op zoek naar je droomhuis? Vul ons woonwensenformulier in en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod!

Vind mijn droomhuis

Gratis checklist bezichtiging

Bij een bezichtiging wil je weten waar je op moet letten. Haal het meeste uit je bezichtiging met onze checklist!

Download je checklist

Wat is mijn huis waard?

Wil je weten wat je huis waard is? Vraag een online- of nauwkeurige waardebepaling aan. Beide zijn gratis!

Doe de huiswaarde check

Wat kan ik
lenen?

Wil je weten wat je kunt lenen? Vraag een hypotheekadvies gesprek aan of voer een online berekening uit!

Wat kan ik lenen?

Verliefd op Utrecht

Wie in Utrecht is geweest, kan niet anders dan verliefd worden. De gezellige binnenstad met grachten en eeuwenoude panden, werfkelders en kerken verleidt. Hier kun je dagen ronddwalen en telkens weer nieuwe winkels, restaurants en bijzondere monumenten ontdekken. Utrecht is groots, maar voelt nog prettig kleinschalig. Maar niet alleen de leuke binnenstad is de reden dat zoveel mensen in Utrecht willen wonen, ook de centrale ligging is heel aantrekkelijk. Je woont hier midden in het land en de omgeving is ook nog eens heel erg mooi. De Utrechtse Heuvelrug is ontzettend gevarieerd. Eigenlijk net zoals de stad, altijd is er wat nieuws te ontdekken.

0
jaar

toonaangevend makelaar in de regio Utrecht

0
+

trouwe volgers op social media

0
+

mensen blij gemaakt in 2023

Aankoopmakelaar Utrecht

Een aankoopmakelaar in Utrecht verdient zichzelf terug. Wil je weten waarom? Lees dan even verder. Dan leggen we met plezier uit hoe onze verkoopmakelaars in Utrecht je helpen. Steeds vaker horen we op ons kantoor in Utrecht dat klanten steeds misgrijpen. Ze bieden te laag, zijn te laat of wisten niet eens van het aanbod. Als aankoopmakelaar in Utrecht helpen we je in 5 simpele stappen. Eerst helpen onze aankoopmakelaars in jouw zoektocht door je wensen te inventariseren en ons Utrechtse netwerk te gebruiken. Vervolgens gaan we mee bezichtigen en terwijl jij op je gemak rondkijkt en wegdroomt, blijven wij scherp en letten we op gebreken. Vervolgens adviseren we je over de hoogte van je bod én doen we de onderhandeling voor je. Als het tot een koop komt, leest de aankoopmakelaar goed de contractstukken voor je door, zodat je later niet te maken krijgt met het gevolg van de vervelende kleine lettertjes.

Ik wil graag meer informatie over een aankoopmakelaar

Verkoopmakelaar Utrecht

Wil je een eengezinswoning, studio of appartement in Utrecht verkopen? Onze verkoopmakelaars helpen je graag! Het aanbod van verkoopmakelaars in Utrecht is groot. Waar begin je? Als wij je een tip mogen geven: lees recensies en vraag om referenties. Ook je vrienden- en familiekring kan nuttig zijn. Ga vervolgens in gesprek met de aankoopmakelaar die je selecteert en kijk of je een klik hebt. Dat is heel belangrijk, want je gaat samen een spannend proces in waar je op elkaar moet kunnen vertrouwen. Onze makelaars in Utrecht zijn ontzettend ervaren, je kunt op ons bouwen en we nemen veel kennis van Utrecht mee. Dat geven onze klanten ons terug. Doe er je voordeel mee en haal het maximale uit de verkoop van je woning. We leggen de lat hoog en zorgen dat je straks met een tevreden gevoel kunt terugkijken op de verkoop van je huis in Utrecht.

Ik wil graag meer informatie over een verkoopmakelaar

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300