Vraag een nauwkeurige waardebepaling aan!

Als je een waardebepaling van je huis wilt waar je op kunt bouwen, ben je bij De Keizer makelaarsgroep aan het juiste adres. We zijn al 50 jaar makelaar in de regio Utrecht en hebben 7 kantoren waar dagelijks de lokale marktkennis up-to-date wordt gehouden.

Vraag nu aan

Vraag een gratis, nauwkeurige waardebepaling aan!

Wil je weten wat je huis waard is? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

Stap 1 van 2

Waarom door De Keizer laten bekijken wat je huis waard is?

De Keizer is een kantoor met pit. Wij hebben een proactieve werkhouding én komen onze beloftes na.

Onze medewerkers van alle vestigingen werken intensief met elkaar samen en beschikken over uitgebreide vakkennis en een groot netwerk aan contacten en relaties.

Al onze makelaars zijn gecertificeerd en uiteraard zijn wij aangesloten bij NVM. Ieder jaar doen wij examen, zodat onze kennis op peil is.

Met onze 7 kantoren zijn wij de grootste makelaar van Midden-Nederland. Doordat we in kleine teams werken, blijft de betrokkenheid groot bij onze klanten.

Groot zijn we niet alleen door onze 7 kantoren en 50 medewerkers. Ook op social media hebben wij 26.000+ volgers. Een post met jouw woning bereikt snel een grote groep mensen.

De Keizer makelaarsgroep heeft een eigen marketingafdeling, een taxatieafdeling en een nieuwbouwafdeling. Als klant pluk je de vruchten van de kennis die onze afdelingen onderling uitwisselen.

We durven te zeggen dat we goed zijn.  Zonder arrogantie durven we te zeggen dat ons makelaarskantoor meer in huis heeft. We hebben de kunde, de contacten, de marktkennis en met name de inzet om jouw woning succesvol te verkopen.

Met onze gratis waardebepaling van je huis:

✓  Kun je de vraagprijs van de woning bepalen
✓  Weet je wat de overwaarde van je huis is
✓  Kun je weloverwogen keuzes maken ten aanzien van een verhuizing of het oversluiten van een hypotheek

Het enige wat je hoeft te doen voor een gratis, nauwkeurige waardebepaling is het formulier op deze pagina in te vullen. Je kunt ook nog even verder lezen, dan vertellen we wat je kunt verwachten als we bij je langskomen voor de waardebepaling. Bij De Keizer makelaarsgroep doen we er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken en je – in dit geval – te voorzien van een waardebepaling waarop je kunt vertrouwen en bouwen.

Hoe gaan we te werk bij een waardebepaling?

Je vult het formulier op deze pagina in. Vervolgens nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak wanneer dit jou het beste uitkomt. Een van onze ervaren en lokaal bekende makelaars komt bij je thuis om je huis te bekijken en met jou het gesprek aan te gaan. Vooraf hebben we al gedegen onderzoek gedaan naar de waarde en verkoopprijzen van de woningen in de buurt. We nemen je woning zorgvuldig op en houden daarbij rekening met de locatie van het huis, eventuele gebreken of waardeverhogende aspecten, zoals een uitbouw of een nieuwe keuken.

10 onderwerpen die we doornemen tijdens een waardebepalingsgesprek

Wij nemen de tijd om je zo uitgebreid mogelijk te informeren. Onze waardebepalingen duren circa 90 minuten en tijdens het gesprek komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. De actuele waarde van je huis
  2. De verwachte verkoopopbrengst
  3. De beste vraagprijs
  4. De verwachte verkooptijd
  5. De beste verkoopstrategie
  6. Jouw situatie
  7. Onze werkwijze
  8. Ons uitgebreide presentatiepakket
  9. Onze aanvullende verkoopmiddelen
  10. De stand van zaken op de woningmarkt

Nieuwsgierig geworden naar ons en de waarde van je huis? Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en wacht ons belletje af.

Ja ik wil een nauwkeurige waardebepaling

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300