Op het hypotheekadvies van GeldXpert kun je bouwen

 


 
Als je op zoek bent naar goed hypotheekadvies, dan heb je vast een droomhuis op het oog of je bent je aan het oriënteren. Het kan ook zijn dat je verbouwplannen hebt en hypotheekverhoging nodig is. Een mooi moment dat ook spannend kan zijn. Kun je wel een hypotheek krijgen en hoeveel kun je lenen? Welke stukken heeft de hypotheekverstrekker nodig? En hoelang duurt het voordat alles rond is? Onze hypotheekadviseurs nemen onzekerheden weg en staan je bij van A tot Z. Maak gelijk een afspraak of lees nog even verder zodat je weet je waarom het slim is voor GeldXpert te kiezen.

 

Wij garanderen de laagste rente en de beste hypotheekvoorwaarden

Wij houden bij het hypotheekadvies rekening met je persoonlijke situatie, je wensen, je doelen, de marktwaarde van je nieuwe huis, etc. GeldXpert staat garant voor optimale service en persoonlijke begeleiding. Onze adviseurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlang ervaring in het afsluiten van hypotheken en andere financiële producten. Het eerste gesprek is gratis, zonder contractuele verplichting. Wij garanderen de laagste rente en de beste voorwaarden. Vraag vandaag nog een gesprek aan. Want jij wilt toch ook financiële zekerheid?


Als onafhankelijk hypotheekadviseur zoeken we een bank die voor jou het beste biedt

Met GeldXpert aan je zij kun je erop vertrouwen dat alles goedkomt. Een fijne gedachte die jou de ruimte geeft om je te focussen op het vinden en aankopen van je droomhuis. GeldXpert is een onafhankelijk hypotheekadviseur die samenwerkt met alle grote banken en hypotheekverstrekkers die raad weten met bijzondere situaties. Bijvoorbeeld als je een eigen bedrijf hebt, zzp’er bent of als je duurzaamheidskorting wilt krijgen. Doordat we onafhankelijk zijn, kunnen we alle banken en andere geldverstrekkers met elkaar vergelijken, zodat we jou een gunstig hypotheekvoorstel kunnen doen.

Wat kan ik lenen? Bereken online!

Wil je weten wat je kunt lenen? Bereken snel en gemakkelijk je maximale hypotheek.

Je kunt snel bij ons terecht voor hypotheekadvies

Je hoort weleens verhalen over de kosten die aan een hypotheekadvies verbonden zijn. Bij ons is het eerste gesprek vrijblijvend en kosteloos. Mocht je besluiten dat wij alles voor jou in orde moeten maken, dan hanteren we een helder en vast tarief. Je weet precies waar je aan toe bent. En handig. De kosten voor hypotheekadvies zijn fiscaal aftrekbaar! Het maken van een afspraak kan snel en we komen ook snel met een voorstel. Op die manier kun jij weer verder. We hebben meerdere adviseurs in dienst en kunnen afspreken in 1 van de 7 vestigingen van De Keizer makelaarsgroep in de regio Utrecht.

Ja, ik wil een adviseur spreken

GeldXpert is specialist in nieuwbouwhypotheken

De hypotheekadviseurs van GeldXpert zijn nauw betrokken bij de nieuwbouwprojecten van De Keizer makelaarsgroep. Daardoor hebben wij ruime ervaring in de bemiddeling van nieuwbouwhypotheken. We weten wat er bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komt kijken en wijzen je graag op de mogelijkheden die er zijn. Denk bijvoorbeeld aan het meefinancieren van meerwerk. Uiteraard kunnen we je ook vertellen hoe het zit met dubbele maandlasten en bouwrente en waarom je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Nogmaals, met een hypotheekadviseur van GeldXpert wordt het kopen van een huis een stuk zorgelozer.

Daarom GeldXpert!

✔  Het kennismakingsgesprek is gratis
✔  100% onafhankelijk
✔  Alle banken beschikbaar
✔  100% onafhankelijk
✔  Snel op gesprek
✔  Erkend hypotheekadviseur
✔  All-in tarief, geen onverwachte kosten

Als je ons om advies vraagt, dan gaan wij eerst samen uitgebreid jouw persoonlijke situatie in kaart brengen. Dit is wettelijk verplicht en houdt in dat wij je vragen gaan stellen over jouw (toekomstige) financiële situatie. Daarnaast bespreken wij jouw wensen ten aanzien van bijvoorbeeld de hypotheek, de levensverzekering en andere financiële producten. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

hypotheekadvies-geldxpert-3

Vraag een gratis gesprek met een adviseur aan!

Interesse in een gratis gesprek? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300