Huis huren

 


 
Wil je een huis huren in Utrecht, Vianen, Maarssen, Vleuten-De Meern of Houten? Dan ben je bij De Keizer makelaarsgroep aan het juiste adres. Wist je dat we een heel ruim aanbod hebben van huurwoningen? Je kunt kiezen uit nieuwbouw, bestaande woningen, een eengezinswoning of appartement. We zijn van alle markten thuis. Kies op onze aanbodpagina voor bestaande bouw of nieuwbouw en voer nog wat filters in, zodat je alleen het huuraanbod ziet dat past bij jouw wens. Op deze pagina lees je wat de voordelen zijn van een huis huren en wat je moet doen om jouw droomhuis te vinden.

Een huis huren voelt vrij

Een huis of appartement huren kan slim zijn als je vrij wilt zijn om na een jaar weer te verhuizen. Je huurt namelijk meestal voor minimaal een of twee jaar en daarna is de huur maandelijks opzegbaar. Handig als je nog niet zeker weet of de plaats waar je huurt de plek is waar je voor altijd wilt wonen. Of misschien moet je voor je werk voor de periode van een paar jaar ergens zijn. Ook dan is huren een goede keuze. We zien ook dat  huren ideaal is om het samenwonen uit te proberen en starten met huren. Wat jouw reden ook is, je vindt in ons aanbod vast een passend huis.

Bekijk het aanbod van huurwoningen

Huis huren als zelfstandig ondernemer

Ben je nog niet zo lang zelfstandig ondernemer en wil je een huis huren of kopen? Dan heb je soms meer kans van slagen als je een woning huurt. Natuurlijk wil de verhuurder ook zekerheid van inkomsten hebben. Maar met soms aanvullende voorwaarden kan dit al geregeld zijn. Als je bij ons aanbod een huis hebt gevonden waar je zou willen wonen, schroom dan niet om te vragen of er voor jou mogelijkheden zijn.

Huis huren is zorgeloos; geen onderhoud

Als je huurt, heb je geen omkijken naar het onderhoud. Stel, je bent veel weg omdat je graag reist of veel werkt, dan heb je bij thuiskomst vast geen zin of tijd voor het onderhoud van je huis. Of misschien heb je twee linkerhanden en besteed je tijd en geld überhaupt liever aan iets anders dan klussen. Herken je jezelf hierin? Dan kan huren voor jou ook een oplossing zijn. Het onderhoud van het gebouw wordt namelijk door de verhuurder geregeld. Ook eventuele gebreken worden voor je verholpen. Aantrekkelijk?

Bekijk het aanbod van huurwoningen

Ik huur nu liever dan dat ik koop

De laatste reden om een huis te huren is omdat je in deze markt niet kunt óf wilt kopen. Zeker als starter – die nog geen overwaarde heeft opgebouwd – kan het lastig zijn in deze markt een huis te kopen. Wacht jij liever tot de prijzen weer wat ‘normaliseren’ en wil je tot die tijd huren? Wij hebben een ruim aanbod van huurwoningen die we je op onze aanbodpagina graag laten zien. Mocht jouw droomhuis er niet tussen zitten, weet dan dat er geregeld nieuw aanbod komt. Je kunt je gegevens achterlaten, dan houden we je op de hoogte.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300