Leer De Keizer kennen

 


 

De Keizer makelaarsgroep is sinds 1973 een makelaarskantoor in de regio Utrecht opgericht door mevrouw B. de Keizer. Begonnen met 3 medewerkers in Nieuwegein en inmiddels gegroeid naar een team van circa 50 enthousiaste mensen. Doordat we vanuit 7 vestigingen werken, en dus lokaal verankerd zijn, voelt het alsof je met een compact makelaarskantoor te maken hebt. Het voordeel van onze omvang is dat we voor elke discipline een specialist in huis hebben. Een dijk aan kennis en ervaring die ook weer onderling gedeeld wordt. Op deze pagina vertellen we wat De Keizer makelaarsgroep in huis heeft.

De Keizer is groots door lokaal klein te blijven

De Keizer makelaarsgroep heeft 7 vestigingen in de regio Utrecht. Je kunt ons vinden in Nieuwegein, Houten, Vleuten-De Meern, Utrecht, Maarssen en op twee plekken in Vianen. Vanuit deze kantoren bedienen we de lokale markt. Het goed bereikbare kantoor in Nieuwegein is ons hoofdkantoor. De regio Utrecht is een van de meest dynamische plekken om als makelaar te werken. We prijzen ons gelukkig dat we hier al sinds 1973 actief zijn. Voor ons heeft de stad en de plaatsen daaromheen geen geheimen. We kennen de markt en hebben een prachtig netwerk opgebouwd met vastgoedexperts, particuliere klanten en zakelijke partners. Kennismaken? Leuk! Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

De Keizer makelaarsgroep is er voor particulieren en zakelijke partners

De Keizer makelaarsgroep helpt particulieren bij het vinden van een droomhuis en de verkoop van hun huis. Daarnaast doen we gratis waardebepalingen en taxaties en geven we financieel advies. Ook ontwikkelaars, beleggers en gemeenten maken gebruik van onze diensten. We voorzien ze van informatie en advies over de actuele marktsituatie en marktvraag ten aanzien van product en prijs. Tot slot heeft De Keizer makelaarsgroep een eigen nieuwbouwafdeling. Een compleet team dat ontwikkelaars helpt met het in de markt zetten van het nieuwbouwplan. Vervolgens spreken we de kopers. Met plezier laten we de nieuwbouw tot leven komen, nog voor het gebouwd is. Benieuwd naar ons team? Klik op onderstaande link en we stellen ons uitgebreid aan je voor!

Alle teamleden van De Keizer makelaarsgroep

De Keizer voor particulieren

 
De Keizer makelaarsgroep heeft een vast team. Onze makelaars, marketingspecialisten en backofficemedewerkers werken vaak al jaren bij ons. En nog belangrijker, ze kennen de regio Utrecht op hun duimpje en die kennis zetten ze graag voor je in. Door ons complete pakket aan diensten kunnen we je van A tot Z helpen. Van een gratis waardebepaling tot een gedegen taxatie en van de aankoop van een droomhuis tot de verkoop van je oude thuis. Ook voor een gedegen financieel advies en hypotheekaanvraag kun je bij ons kantoor terecht.

De Keizer voor de zakelijke markt

 
Ben je ontwikkelaar bij een commercieel bedrijf, gemeente of belegger en sta je op het punt een plot te ontwikkelen of wil je de tender winnen? De Keizer makelaarsgroep helpt graag met een gedegen advies en frisse, actuele kijk op zaken. Wij weten als geen ander wat er in de markt speelt, wat de concurrent biedt en waar vraag naar is. Met deze kennis kun je vraag en aanbod feilloos op elkaar afstemmen en tot de juiste prijsvorming komen. Indien gewenst kan onze marketingafdeling je ook bijstaan met de vervaardiging van alle mogelijke communicatiemiddelen.

0
jaar

toonaangevend makelaar in de regio Utrecht

0
+

trouwe volgers op social media

0
+

mensen blij gemaakt in 2023

Kennismaken met De Keizer makelaarsgroep

Spreken het fullservicedienstenpakket en lokale verankering van De Keizer makelaarsgroep je aan? We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Immers, met elkaar kun je zó veel meer bereiken. Denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan spreken we graag een keer af voor koffie op een van onze 7 vestigingen. Neem contact op door te bellen of stuur ons een mail. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

 

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300