Makelaar Houten

Houten

Schonenburgseind 38

3995 DC Houten

Openingstijden
Maandag9:00 - 17:30
Dinsdag9:00 - 17:30
Woensdag9:00 - 17:30
Donderdag9:00 - 17:30
Vrijdag9:00 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Ons team

Commercieel binnendienstmedewerkster

Alitsa

Doumas

Lees meer

Manager | Register Makelaar o.g.

Anne Marie

van Bentum RM

Lees meer

Kandidaat Register Makelaar Taxateur o.g.

Roos

Smaling K-RMT

Lees meer

Makelaar Houten

 


 

Onze makelaars op de vestiging Houten kennen de plek op hun duimpje. We werken en sporten er vaak gezamenlijk en een aantal van onze collega’s wonen hier ook. Kortom, onze makelaars zijn lokaal verankerd in Houten. En dat is heel fijn, want daardoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Voor ons heeft Houten geen geheimen. Of het nu om de aankoop, verkoop, taxatie of financiering van je woning gaat, bij De Keizer makelaarsgroep in Houten zit je goed. De kracht van ons makelaarsteam in Houten is dat wij de tijd voor je nemen! De verkoop of aankoop van een woning in Houten is een spannend moment en dat is iets waar wij ons keer op keer bewust van blijven. Iedere klant is voor ons speciaal, heeft een eigen verhaal en andere wensen. Dat maakt ons vak ook zo leuk! We ontmoeten je graag. De deuren aan de Schonenburgseind 38 staan open.

Gratis zoekopdracht droomhuis

Op zoek naar je nieuwe droomhuis? Vul ons woonwensenformulier in en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod!

Vind mijn droomhuis

Gratis checklist bezichtiging

Bij een bezichtiging wil je weten waar je op moet letten. Haal het meeste uit je bezichtiging met onze checklist!

Download je checklist

Wat is mijn huis waard?

Wil je weten wat je huis waard is? Vraag een online- of nauwkeurige waardebepaling aan. Beide zijn gratis!

Doe de huiswaarde check

Wat kan ik
lenen?

Wil je weten wat je kunt lenen? Vraag een hypotheekadvies gesprek aan of voer een online berekening uit!

Wat kan ik lenen?

Zo leuk is het om makelaar in Houten te zijn

Het leuke aan makelaar in Houten zijn is dat de plaats twee gezichten heeft. Er is veel nieuwbouw, maar Houten heeft ook een heel oude kern. En dat maakt ons vak interessant. We moeten van alle markten thuis zijn. De geschiedenis van Houten gaat ver terug en dit is te zien in hartje Houten. De naam Houten is waarschijnlijk ook afgeleid van ‘Haltna’, dat mogelijk ‘woonplaats in het bos’ betekent. Inmiddels wonen er zo’n 50.000 mensen die van de plek houden om de landelijke ligging zo dicht bij Utrecht. Eigenlijk vind je hier het beste van twee werelden.

0
jaar

toonaangevend makelaar in de regio Utrecht

0
+

trouwe volgers op social media

0
+

mensen blij gemaakt in 2023

Aankoopmakelaar Houten

De Keizer makelaarsgroep wordt steeds vaker ingeschakeld als aankoopmakelaar in Houten. Onze klanten hebben behoefte aan iemand die ze helpt in deze bijzondere markt een droomhuis te vinden om vervolgens de koop rond te maken. Ben je op zoek naar een leuk appartement of eengezinswoning in Houten en kom je er niet tussen? Ga dan eens in gesprek met een van onze aankoopmakelaars. We achterhalen de wens achter de vraag. Op die manier weten we precies hoe we jou kunnen ontzorgen en helpen. We denken met je mee en weten waar wij rekening mee moeten houden in de zoektocht naar je nieuwe huis. Ons kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Ik wil graag meer weten over een aankoopmakelaar

Verkoopmakelaar Houten

Overweeg je je huis in Houten te verkopen, dan is de eerste stap het vinden van een betrouwbare makelaar. Een partij die Houten kent en die ervoor zorgt dat de verkoop van je huis soepel verloopt. De Keizer makelaarsgroep kan je helpen door de ruime ervaring en kennis van Houten. We durven te zeggen dat we een van de beste makelaars van Houten zijn en dat is niet gebaseerd op onze eigen mening, maar op wat onze klanten ons laten weten in reviews. Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis aanpakken? Maak een afspraak, dan komen we bij je langs. Dan doen we gelijk een gratis waardebepaling van je woning, zodat je een indicatie hebt van je overwaarde en mogelijk alvast om je heen kunt gaan kijken voor een nieuw huis in Houten.

Ik wil graag meer weten over een verkoopmakelaar

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300