Wij zijn dé nieuwbouw makelaar van de regio Utrecht

 


 

De Keizer makelaarsgroep is dé nieuwbouwmakelaar van de regio Utrecht. Wij helpen al ruim 25 jaar ontwikkelaars, gemeenten en beleggers met een compleet pakket aan diensten en services. Van een actueel marktadvies bij een tender of start projectontwikkeling tot de daadwerkelijke verkoop of verhuur. Ook de marketingmiddelen zoals brochures, dronefoto’s, (online) campagne en website verzorgen wij. Alles in handen van één partij. Korte lijnen, snel schakelen als het project erom vraagt en een vast aanspreekpunt.

Lokaal verankerde nieuwbouwmakelaars

 

Als landelijk opererende ontwikkelaar of belegger is het handig om de ogen en oren van een lokaal verankerde nieuwbouwmakelaar te gebruiken. De Keizer makelaarsgroep heeft 7 vestigingen in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vleuten, Maarssen en Vianen (2x). Onze nieuwbouwmakelaars weten precies wat er in de regio Utrecht speelt en daar doen onze klanten hun voordeel mee. We weten precies naar welk type woningen vraag is, welke vierkante meterprijzen worden gevoerd en welke architectuurstijl in de smaak valt. Met deze kennis kunnen plannen geoptimaliseerd worden en is maximaal rendement mogelijk.

nieuwbouw-makelaar

Specialistische nieuwbouwafdeling

De Keizer makelaarsgroep heeft een nieuwbouwafdeling met meerdere nieuwbouwspecialisten die van alle markten thuis zijn. We verzorgen marktonderzoek, data-analyse, projectmarketing en aftersales. Alles om ervoor te zorgen dat het nieuwbouw- of transformatieproject succesvol wordt verkocht en verhuurd. Uiteraard kun je ook dit vol vertrouwen aan ons uit handen geven. We hebben inmiddels voor duizenden woningen een huurder of koper gevonden. Alleen in 2022 vonden we voor circa 600 woningen een koper of huurder en daarmee hebben we het grootste marktaandeel in de regio Utrecht. Bekijk ons portfolio voor een greep uit de meeste spraakmakende nieuwbouwprojecten waar wij de afgelopen periode bij betrokken zijn geweest.

IJzersterke projectmarketing

In welke fase het project ook zit, met De Keizer makelaarsgroep heb je -naast de adviserende rol- een gedegen partner in de marketing van het project. Wij bieden een totaal pakket aan marketingproducten om het project succesvol in de markt te zetten. Om er een paar te noemen: het vervaardigen van een brochure, het bouwen van een website, het maken van spectaculaire drone beelden of het voeren van een online campagne. Dit alles nemen wij graag uit handen.

Bekijk onze marketingproducten

Nieuwbouwmakelaars die feeling hebben met projectontwikkeling

We staan in de regio bekend als nieuwbouwspecialist en daar zijn we trots op. Een groot deel van ons team heeft een achtergrond in de projectontwikkeling waardoor we precies weten met welke uitdagingen, risico’s en problematiek je te maken kunt hebben. De Keizer makelaarsgroep is betrokken bij binnenstedelijke nieuwbouwprojecten, transformatieprojecten en gebiedsontwikkelingen, koop en huur. Ons portfolio geeft een beeld van de projecten waarbij we de afgelopen jaren van meerwaarde konden zijn.

Initiatiefnemer van het platform NieuwWonenUtrecht

De Keizer makelaarsgroep is initiatiefnemer van het platform NieuwWonenUtrecht.nl. Deze website toont een representatief aanbod van nieuwbouwprojecten in en rondom Utrecht. Ook voor het presenteren van toekomstig aanbod en projecten in voorbereiding is ruimte. Het tonen van het aanbod is één, maar met dit platform kunnen wij ook vaststellen naar welke woonproducten vraag is, waar dit woonproduct aan moet voldoen en in welke prijsklasse het meest gezocht wordt. Deze kennis zetten wij in om gerichter te adviseren, zodat je ‘op maat’ kunt ontwikkelen.

nieuwbouw-makelaar-3

10 redenen om voor De Keizer te kiezen als nieuwbouwmakelaar

 

1. NVM Marktleider. Grootste marktaandeel in de regio Utrecht.
2. 7 vestigingen in Midden-Nederland. Nieuwegein, Houten, Vleuten, Utrecht, Maarssen en Vianen (2x).
3. Gevarieerd nieuwbouwteam. Gepassioneerde nieuwbouwspecialisten, verhuurspecialisten, aftersalesspecialisten, (online) marketeers, marktonderzoekers, data-analisten en backofficemedewerkers.
4. Dé specialist in nieuwbouw. 836 nieuwbouwwoningen verkocht in 2022. 53 nieuwbouwwoningen verhuurd in 2022.
5. IJzersterke marketing. 26.000+ volgers op social media en expert in projectmarketing.
6. Grootste database met woningen en unieke woningzoekers. 1.015 unieke zoekers bestaande bouw en 6.804 unieke inschrijvers nieuwbouwmailing.
7. Kennis van de klant en markt. Jarenlange expertise bij tenders, advisering, verkoop en verhuur van nieuwe woningen.
8. Complete dienstverlening en ontzorging. Advisering, marktonderzoek, data-analyse, marketing, juridisch advies, verkoop en verhuur, aftersales.
9. Vernieuwend en vooruitstrevend. Gebruik van de nieuwste technieken en een eigen nieuwbouwplatform.
10. Oprichter van het platform NieuwWonenUtrecht.nl. Gemiddeld circa 1.500 nieuwbouwwoningen in verkoop en 15.646 inschrijvingen voor de algemene nieuwsbrief. Compleet platform met inpassing van de nieuwste modules op nieuwbouwgebied.

Wil je ook door ons specialistische team worden bijgestaan? Neem contact op met Frank of Pim!

Kop koffie met Frank en Pim

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300