Huis verzekeren

 


 

Heb je een huis gekocht en ben je nu op zoek naar een passende verzekering? Onze verzekeringsadviseur helpt je graag. Een woonhuisverzekering bestaat veelal uit een opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Een opstalverzekering is verplicht (m.u.v. een appartement dit wordt vanuit de Vereniging van Eigenaren geregeld). De andere twee niet, maar zijn wel zeer gewenst. Op deze pagina lees je wat je precies verzekert en hoe wij je kunnen helpen met een verzekering die alles dekt waar je behoefte aan hebt.

Waarom je huis verzekeren via GeldXpert?

GeldXpert is een onafhankelijke intermediair (tussenpersoon). Alle verzekeringen onder een dak en één aanspreekpunt! Wij vergelijken meerdere verzekeringen met elkaar en kijken bij welke maatschappij je het beste product voor de meest gunstige prijs krijgt. Daarbij hebben wij een zorgplicht. Dit houdt in dat wij gedurende de gehele looptijd van de verzekering jouw belangen behartigen. Wij blijven kijken of je nog wel goed verzekerd bent. En als het ergens anders goedkoper of beter kan? Dan nemen we contact met je op om dit te bespreken.

Met een opstalverzekering verzeker je je huis

Wettelijk ben je verplicht een opstalverzekering af te sluiten als je een hypotheek op je huis hebt. Deze verzekering moet ingaan op de dag dat de woning aan jou wordt overgedragen. De notaris zal je hier ook om vragen, dus zorg dat je dit op tijd hebt geregeld. Met een opstalverzekering verzeker je het bedrag dat nodig is om je huis opnieuw te bouwen in dezelfde staat. Ook lekkageschade, stormschade (bijvoorbeeld door omgevallen bomen) en alles wat je niet kunt oppakken en meenemen uit je huis zonder het kapot te maken, is verzekerd. Deze verzekering wordt ook weleens een woonhuisverzekering genoemd. Ga je wonen in een appartement dan is de opstalverzekering geregeld via de Vereniging van Eigenaren.

Dit is wat ik zoek, ik maak een afspraak

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering worden vaak gecombineerd. Een inboedelverzekering dekt de schade aan je inboedel en huisraad bij brand, storm of inbraak. Bij een allriskpolis zijn ook de schades die je zelf veroorzaakt vaak verzekerd. Denk hierbij aan het laten vallen van een glas wijn of het branden van een gat in je bank. Het afsluiten van een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. We helpen je graag met een goed advies, zodat je op het moment dat er iets naars gebeurt niet voor nog meer vervelende verrassingen komt te staan.

Verzeker je huis én jezelf met een aansprakelijkheidsverzekering

Stel, je maakt wat stuk van een ander of een ander raakt gewond door jouw toedoen. Bijvoorbeeld als een dakpan van je huis waait. Dan kan iemand je aansprakelijk stellen en geld eisen. Met een aansprakelijkheidsverzekering bescherm je jezelf hiervoor. Je kunt met een gerust hart vertellen dat de persoon in kwestie zich geen zorgen hoeft te maken en dat je de schade zal melden bij je verzekeraar.

Ik kies voor zekerheid

GeldXpert is van alle markten thuis

Naast deze verzekeringen zijn er nog veel meer verzekeringen te bedenken. Een rechtsbijstandverzekering bijvoorbeeld, maar ook een overlijdensrisicoverzekering of een reisverzekering. Wat je verzekeringsvraag ook is, GeldXpert biedt een oplossing op maat. Dat doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt.

Besluit je je huis te verzekeren via GeldXpert? Goede keuze. We zetten de voordelen van een verzekering via GeldXpert nog een keer voor je op een rij

✔(PRIJS)VERGELIJKING MEERDERE VERZEKERAARS
✔ZORGPLICHT
✔ALLES ONDER ÉÉN DAK
✔ÉÉN AANSPREEKPUNT

Ja, ik verzeker mijn huis via GeldXpert!

Heb je interesse in een vrijblijvende vergelijking van verzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verzekeringsexpert. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te helpen met het verzekeren van je huis en alles wat daarmee samenhangt.

Ja, ik verzeker mijn huis via GeldXpert!

Vraag een gratis gesprek aan met onze verzekeringsexpert!

Interesse in een gratis gesprek? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300