Eengezinswoning L
Eengezinswoning L – Foto
Eengezinswoning L – Foto 3
Eengezinswoning L – Foto 4
Eengezinswoning L – Foto 5
Eengezinswoning L – Foto 2
Eengezinswoning L
Eengezinswoning L – Foto
Eengezinswoning L – Foto 3
Eengezinswoning L – Foto 4
Eengezinswoning L – Foto 5
Eengezinswoning L – Foto 2

Eengezinswoning L

130 m2 t/m 145 m2 wonen

98 m2 t/m 134 m2 perceel

€ 500.000,- tot € 550.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

In Buizerdhof komen maar liefst 24 zeer ruime woningen type L. Variërend met een woonoppervlak tussen de 130 en 145 m2. Denk je eens in… Het is woensdagmiddag. Je hebt net de kinderen opgehaald uit school en fietst samen met ze terug naar huis. De zon schijnt, jullie lunchen lekker aan tafel in de tuin waar altijd wel een fijne plek te vinden is. Ze kunnen niet wachten om daarna lekker te gaan spelen met de andere kinderen uit de buurt. In deze groene omgeving kunnen ze heerlijk op avontuur en tegelijk voelt de plek ontzettend veilig. Zie je jezelf hier al wonen?

Kom binnen
Welkom in je nieuwe (t)huis. Aan de voorkant van de woning vind je de entree. In de hal waar je binnenkomt is het toilet, de meterkast en heb je voldoende ruimte voor de garderobe. Loop iets verder en stap de woonkamer binnen. Deze open ruimte verbindt koken, eten en wonen op een gezellige manier met elkaar. De keuken, die je nog naar wens kunt inrichten, voorzie je uiteraard van moderne apparatuur waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden. Tijdens het koken geniet je van de spelende kinderen voor de deur. Aan de achterzijde is plek voor een comfortabele zithoek en heb je toegang tot de diepe achtertuin. Let op: er zijn mogelijkheden om de begane grond nog met 1.2m en 2.4m te verlengen voor nog meer ruimte. In de houten berging is plek voor fietsen of tuinspullen, handig! Heb je een auto? Parkeren doe je op je op het mandelig binnenterrein.

Alle ruimte boven
Loop terug naar de hal en ga de trap omhoog naar de 1e verdieping. Hier vind je 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een inloopdouche, een wastafel met spiegel en ingericht met sanitair van Villeroy & Boch. Een verdieping hoger vind je nog 2 slaapkamers. Wil je een extra logeerplek of werkruimte? Er is genoeg plek om dat te creëren! Ook kun je hier de wasmachine en droger kwijt in een afgesloten techniekruimte. Op de 4e etage vind je de vliering. Handig voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Buizerdhof is omgeven door de rust en het groen van een bestaand park met grote vijver. Een ideale plek om in te spelen, te relaxen, te skaten of om elkaar te ontmoeten.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

24

Inhoud

1 m3 - 1 m3

Woonoppervlakte

130 m2 - 145 m2

Perceeloppervlakte

98 m2 - 134 m2

Koop aanneemsom

€ 500.000 - € 550.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.