Hoekwoning
Hoekwoning – Foto 2
Hoekwoning – Hoofdfoto
Hoekwoning
Hoekwoning – Foto 2
Hoekwoning – Hoofdfoto

Hoekwoning

130 m2 t/m 154 m2 wonen

174 m2 t/m 201 m2 perceel

€ 550.000,- tot € 600.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Heerlijk wakker worden met een ochtendkoffietje in de tuin, klinkt dat als muziek in de oren? Dan is een hoekwoning misschien wel iets voor jullie. Van dit woningtype zijn er maar 2 beschikbaar in De Buizerdhof. Met maar liefst 5 slaapkamers zijn deze woningen ideaal voor jou en je gezin.

Warm welkom
Je komt de woning binnen in de hal. Hier is ook de meterkast en een toilet en is voldoende plek voor de garderobe. Via de hal stap je in woonkamer met de keuken die aan de voorzijde van de woning ligt. Let op: er zijn mogelijkheden om de begane grond nog met 1.2m en 2.4m te verlengen voor nog meer ruimte. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer met een deur naar de riante tuin. Die maakt het plaatje compleet. Hier is altijd wel een favoriet plekje te vinden. Tuinkussens, fietsen en gereedschap stal je in de houten berging in de achtertuin. Heb je een auto? Parkeren doe je op het mandelig binnenterrein.

Alle ruimte boven
Op de 1e etage is de overloop met 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is standaard voorzien van een douche, een wastafel met spiegel en ingericht met sanitair. Op zolder vind je nóg 2 (slaap)kamers. Wat fijn, zo heeft iedereen en eigen kamer of maak je hier een kantoortje?. Ook is er een techniekruimte waar je de wasmachine en droger kwijt kunt.

Buizerdhof is omgeven door de rust en het groen van een bestaand park met grote vijver. Een ideale plek om in te spelen, te relaxen, te skaten of om elkaar te ontmoeten.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

2

Inhoud

1 m3 - 1 m3

Woonoppervlakte

130 m2 - 154 m2

Perceeloppervlakte

174 m2 - 201 m2

Koop aanneemsom

€ 550.000 - € 600.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.