Levensloopwoning
Levensloopwoning – Foto 2
Levensloopwoning – Hoofdfoto
Levensloopwoning
Levensloopwoning – Foto 2
Levensloopwoning – Hoofdfoto

Levensloopwoning

110 m2 t/m 110 m2 wonen

140 m2 t/m 146 m2 perceel

€ 500.000,- tot € 550.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Levensloop
De perfecte plek vinden voor nu en later, omdat je in de toekomst niet meer wilt verhuizen? Deze woning biedt het beste van beide werelden: het comfort van gelijkvloers wonen en nog steeds de ruimte om familie en vrienden te ontvangen wanneer je maar wilt. Deze woning heeft het allemaal! In Buizerdhof komen 2 levensloopbestendinge woningen. Is deze woning geschikt voor jou?

Kom binnen
Via de voordeur aan de voorkant van de woning kom je terecht in de hal, met toegang tot het toilet, de meterkast, de trap naar de 1e verdieping én de badkamer. Loop iets verder en stap binnen in een open woonkamer met aan de voorzijde plek voor een comfortabele zithoek en aan de achterzijde ruimte voor de keuken. In de zomermaanden zet je de deur naar de tuin lekker open. Zo haal je buiten naar binnen. En in de ruime tuin is altijd wel een favoriet plekje te vinden.

Genoeg ruimte
De slaapkamer op de begane grond zit aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de badkamer die is voorzien van douche, toilet en wastafel.
’s Ochtends geniet je van het uitzicht vanuit je bed op de tuin, dat maakt deze kamer uniek!

Via de trap in de hal loop je naar boven en kom je op de overloop uit. Hier vind je de techniekruimte en nog eens 2 (slaap)kamers. Ideaal voor als je (klein)kinderen komen logeren. Gebruik jij deze ruimtes liever voor jezelf? Wat dacht je van een hobbykamer? Jij bepaalt. Heb je trouwens een auto? Die parkeer je met gemak op het mandelig binnenterrein.

Buizerdhof is omgeven door de rust en het groen van een bestaand park met grote vijver. Een ideale plek om in te spelen, te relaxen, te skaten of om elkaar te ontmoeten.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

2

Inhoud

1 m3 - 1 m3

Woonoppervlakte

110 m2 - 110 m2

Perceeloppervlakte

140 m2 - 146 m2

Koop aanneemsom

€ 500.000 - € 550.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.