Eengezinswoning XL
Eengezinswoning XL – Hoofdfoto
Eengezinswoning XL – Foto 3
Eengezinswoning XL – Foto 4
Eengezinswoning XL – Foto
Eengezinswoning XL – Foto 5
Eengezinswoning XL – Foto 6
Eengezinswoning XL
Eengezinswoning XL – Hoofdfoto
Eengezinswoning XL – Foto 3
Eengezinswoning XL – Foto 4
Eengezinswoning XL – Foto
Eengezinswoning XL – Foto 5
Eengezinswoning XL – Foto 6

Eengezinswoning XL

174 m2 t/m 174 m2 wonen

118 m2 t/m 129 m2 perceel

€ 625.000,- tot € 650.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Zoek je een zeer ruime eengezinswoning ? Dan is deze ruime 4-laagse woning echt iets voor jullie! Met een woonoppervlakte van circa 174 m2, een woonkamer van zeker 8 meter lang en 5 slaapkamers bieden deze tussenwoningen XL álle ruimte voor je woonwensen. In Buizerdhof komen maar liefst 6 van deze woningtypes.

Kom je binnen?
Je komt de woning binnen in de hal. Hier is ook de meterkast en een toilet en is voldoende plek voor. Via de hal kom je in de living. Deze open ruimte verbindt koken, eten en wonen op een gezellige manier met elkaar. De keuken, die je nog naar wens kunt inrichten, voorzie je uiteraard van moderne apparatuur waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden. Achterin is plek voor een tuingerichte zithoek. Hier kom je tot rust na een lange dag. Let op: er zijn mogelijkheden om de begane grond nog met 1.2m en 2.4m te verlengen voor nog meer ruimte. En de achtertuin? Die maakt het plaatje compleet. Hier is altijd wel een favoriet plekje te vinden. Tuinkussens, fietsen en gereedschap stal je in de houten berging in de achtertuin. Heb je een auto? Parkeren doe je op je op het mandelig binnenterrein.

Alle ruimte boven
Op de 1e etage is de overloop met 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is standaard voorzien van een inloopdouche, een wastafel met spiegel en ingericht met sanitair. Op de 2e verdieping vind je nóg 2 (slaap)kamers. Wat fijn, zo heeft iedereen een eigen kamer. Loop nog een trap verder omhoog en je komt op de zolder. Deze is nog vrij in te delen. Wordt dit jouw nieuwe thuiswerkplek? Ook is er een afgesloten ruimte waar je de wasmachine en droger kwijt kunt. Zie jij jezelf hier al wonen?

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

6

Inhoud

1 m3 - 1 m3

Woonoppervlakte

174 m2 - 174 m2

Perceeloppervlakte

118 m2 - 129 m2

Koop aanneemsom

€ 625.000 - € 650.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.