Dwarswoning
Dwarswoning – Foto
Dwarswoning – Foto 2
Dwarswoning
Dwarswoning – Foto
Dwarswoning – Foto 2

Dwarswoning

149 m2 t/m 157 m2 wonen

121 m2 t/m 156 m2 perceel

€ 550.000,- tot € 600.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Dit huis is nét even anders dan anders door de unieke indeling van de woning. In Buizerdhof komen 6 van deze bijzondere woningen. Met een woonoppervlak tussen de circa 149 m2 en 157 m2 is er genoeg ruimte voor jou en je gezin. En de indeling is ideaal en zorgt voor veel daglicht in de woning. Wordt dit jullie nieuwe thuis?

Kom binnenkijken
De entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Via de hal met toilet en trap naar de 1e verdieping stap je de lichte woonkamer binnen. De woonkamer bevat ruimt voor een fijne woonkeuken en aan de andere kant van de hal plek voor de zithoek. Hier kom je tot rust na een lange dag. En de achtertuin? Die maakt het plaatje compleet. Hier is altijd wel een favoriet plekje te vinden. Tuinkussens, fietsen en gereedschap stal je in de houten berging. Heb je een auto? Parkeren doe je op het mandelig binnenterrein.

Verdiepingen met mogelijkheden
Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers, waaronder de riante hoofdslaapkamer aan de linkerkant. De badkamer is standaard voorzien van een inloopdouche, een wastafel met spiegel. Een verdieping hoger vind je nog 2 slaapkamers. Uiteraard bepaal je zelf hoe je ze inricht. Ook kun je hier de wasmachine en droger kwijt in de afgesloten techniekruimte.

Buizerdhof is omgeven door de rust en het groen van een bestaand park met grote vijver. Een ideale plek om in te spelen, te relaxen, te skaten of om elkaar te ontmoeten.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

6

Inhoud

1 m3 - 1 m3

Woonoppervlakte

149 m2 - 157 m2

Perceeloppervlakte

121 m2 - 156 m2

Koop aanneemsom

€ 550.000 - € 600.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.