Nieuwegein – De Buitenplaats fase 2
Nieuwegein – De Buitenplaats fase 2 – Foto
Nieuwegein – De Buitenplaats fase 2
Nieuwegein – De Buitenplaats fase 2 – Foto

Nieuwegein – De Buitenplaats fase 2

134 m2 - 192 m2 wonen

130 m2 - 541 m2 perceel

€ 0,- tot € 0,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Rijndael is levendig wonen aan de Utrechtse waterlinie

Elzen ruisen langs de waterkant. Kinderen spelen in de laantjes van het park voor het huis. Je huis is ruim, elegant en ligt in een heerlijk groen buurschap aan historisch water. Aan de overzijde het charmante oude Jutphaas, om de hoek de scholen, restaurantjes, winkels en het theater. Spring op de fiets en rij in een half uur naar hartje Utrecht of maak een fraaie ronde in de prachtige Lopikerwaard. Super duurzame huizen omringd door groen, water en de stad om de hoek.

De Buitenplaats fase 2: exclusief wonen met riante tuinen

Houd je van natuur en rust, terwijl je de gezelligheid op elk moment wilt kunnen opzoeken? Je vindt het allemaal in de Buitenplaats! Deze groene parel is de eerstvolgende fase in Rijndael die in verkoop gaat. De Buitenplaats is ruim opgezet, met een park in het midden én daaromheen elegante woningen met een prachtige en unieke architectuur. Omringd door groen en met autoluwe straten kom je na een drukke dag helemaal tot rust. En hoe heerlijk, die openslaande deuren naar een grote tuin. Zie jij het al voor je?

In De Buitenplaats fase 2 komen 27 woningen. Dit zijn Vrijstaande woningen, 2-onder-1-kap-woningen, tussen- en hoekwoningen.

Interesse in een woning in Rijndael?

Meer lezen Minder

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.