2-onder-1-kapwoning
2-onder-1-kapwoning – Foto 2
2-onder-1-kapwoning – Foto 3
2-onder-1-kapwoning – Foto
2-onder-1-kapwoning
2-onder-1-kapwoning – Foto 2
2-onder-1-kapwoning – Foto 3
2-onder-1-kapwoning – Foto

2-onder-1-kapwoning

163 m2 t/m 184 m2 wonen

298 m2 t/m 411 m2 perceel

€ 729.500,- tot € 847.500,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Centraal in Rijndael, in het groen van de Buitenplaats, staan prachtige 2-onder-1-kapwoningen met een elegante uitstraling. De Buitenplaats is zeer ruim opgezet met in het midden een park en natuurspeeltuin, wat het geheel een nog luxere uitstraling geeft. De 2-onder-1-kapwoningen komen in drie verschillende aardse tinten. Welke kies jij voor jouw woning? De architectuur is een lust voor het oog. Deze woningen, met fraai vormgegeven, aangebouwde garage, hebben een woonoppervlakte van zo’n 160 m2 tot 190 m2 en hebben 4 of 5 slaapkamers. Ideaal voor een groot gezin. Heb je die heerlijke grote achtertuin gezien? In de zomer leef je daardoor vooral buiten, heerlijk! In de tweede fase van De Buitenplaats komen in totaal 16 2-onder-1-kapwoningen. Welke woning kies jij?

Kom binnen

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning naast de oprit waar plek is om twee auto’s te parkeren. Via de hal met toilet en meterkast stap je het woongedeelte binnen. Deze open ruimte verbindt koken, eten en wonen op een gezellige manier met elkaar. Er is ruimte voor die mooie lange eettafel waar je urenlang kunt dineren met familie of vrienden of waar de kinderen huiswerk maken terwijl jij aan het koken bent. Aan de voorzijde vind je de royale en lichte woonkamer. Hier komt jouw gezin samen om lekker te ontspannen.

Bij enkele 2-onder-1-kapwoningen bevindt de entree zich aan de voorzijde. Hier loop je zo de ruime woonkamer in die zich aan de achterzijde bevindt. De keuken vind je aan de voorzijde van de woning. Kijk tijdens het koken uit op de straat waaraan deze woning ligt. Zie je daar de buurman fietsen? In alle woningen vind je fijne openslaande deuren naar de grote tuin. Deze maken het plaatje compleet!

Meer ruimte boven

Op de 1e verdieping vind je in alle type 2-onder-1-kapwoningen 3 slaapkamers en de luxe badkamer die standaard wordt voorzien van een toilet, wastafel, douche en optioneel een ligbad. Op zolder is nog een slaapkamer en een extra ruimte die je zelf kan indelen. Hoe ga jij deze ruimte indelen? Komt er een thuiskantoor of een fitnessruimte? Op de zolder is ook een plek ingericht voor de techniekruimte voor onder andere de wasmachine en droger. Enkele 2-onder-1-kapwoningen in deze fase hebben een topgevel en een 5e slaapkamer op de zolder. Wat een ruimte.

Afwerking van de woningen

Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deel voor verkoeling kunnen zorgen.
De ruimtes zijn veelal al volledig ingedeeld maar de aannemer biedt ook nog voldoende mogelijkheden om de woning met diverse opties verder te optimaliseren naar jouw wensen.
Een kers op de taart zijn de standaard opdekdeuren zonder bovenlichten en een zeer riant sanitair- en tegelwerk pakket.

Wonen in Rijndael

Rijndael is hét nieuwe woongebied in het bloeiende Rijnhuizen. Op een steenworp afstand van Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen worden ruim 200 stijlvolle gebouwd en super duurzame woningen omringd door groen en historisch water. In Rijndael woon je op loop- en fietsafstand van scholen, winkels, horeca, cultuur, gezondheidszorg, sportaccommodaties én spring je zo op een bootje. En de stad Utrecht bereik je met de fiets of de sneltram binnen een half uur. Rijndael is levendig wonen aan de Utrechtse waterlinie.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

16

Inhoud

584 m3 - 682 m3

Woonoppervlakte

163 m2 - 184 m2

Perceeloppervlakte

298 m2 - 411 m2

Koop aanneemsom

€ 729.500 - € 847.500,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.