Hoekwoning
Hoekwoning

Hoekwoning

142 m2 t/m 148 m2 wonen

192 m2 t/m 216 m2 perceel

€ 592.500,- tot € 625.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Aan een statige laan in de Buitenplaats, staan in deze fase totaal 2 elegante hoekwoningen. De Buitenplaats is de ideale plek voor stellen en gezinnen die toe zijn aan de volgende stap: meer ruimte én meer luxe. In een wijk omringd door groen, historisch water én met de stad om de hoek. De kinderen zijn te vinden in het park van de Buitenplaats en jij komt helemaal tot rust op de loungebank in je riante tuin. In de hoekwoningen van de Buitenplaats geniet je van circa 145 m2 woonoppervlakte, een berging en parkeerplaats voor de deur. Er is plek voor iedereen. Is jouw oog gevallen op één van de hoekwoningen van De Buitenplaats?

Kom binnen

Je betreedt deze fijne hoekwoning via de zij-entree. Hier is plek voor de garderobe en vind je het toilet. De hoekwoningen hebben een royale hal met de trap naar de eerste verdieping. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. In de keuken is ook genoeg plek voor die lange eettafel. Avonden tafelen met familie en vrienden. De ruime woonkamer bevindt zich aan de achterzijde, aan de overzijde van de hal. Je kijkt vanuit de lichte woonkamer zo de tuin in, die heerlijk op het zuiden licht. Dat geeft een fijn gevoel van ruimte, toch?

Meer ruimte boven

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers waaronder een woning brede slaapkamer, met inloopkast, aan de voorzijde. Op deze verdieping vind je ook de luxe badkamer die standaard wordt voorzien van een douche en wastafel. Op royale zolder vind je een 4e slaapkamer en de techniekruimte voor onder andere de wasmachine en droger. Eén hoekwoningen hebben een topgevel wat nog meer ruimte geeft op de zolderverdieping. Hoe ga jij deze extra ruimte gebruiken?

Afwerking van de woningen

Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deel voor verkoeling kunnen zorgen. De ruimtes zijn veelal al volledig ingedeeld maar de aannemer biedt ook nog voldoende mogelijkheden om de woning met diverse opties verder te optimaliseren naar jouw wensen.

Wonen in Rijndael

Rijndael is hét nieuwe woongebied in het bloeiende Rijnhuizen. Op een steenworp afstand van Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen ontwikkelen we hier ruim 200 stijlvolle en super duurzame woningen omringd door groen en historisch water. In Rijndael woon je op loop- en fietsafstand van scholen, winkels, horeca, cultuur, gezondheidszorg, sportaccommodaties én spring je zo op een bootje. En de stad Utrecht bereik je met de fiets of de sneltram binnen een half uur. Rijndael is levendig wonen aan de Utrechtse waterlinie.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

2

Inhoud

539 m3 - 563 m3

Woonoppervlakte

142 m2 - 148 m2

Perceeloppervlakte

192 m2 - 216 m2

Koop aanneemsom

€ 592.500 - € 625.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.