Vrijstaande woning
Vrijstaande woning – Foto 2
Vrijstaande woning – Foto 3
Vrijstaande woning – Foto
Vrijstaande woning
Vrijstaande woning – Foto 2
Vrijstaande woning – Foto 3
Vrijstaande woning – Foto

Vrijstaande woning

147 m2 t/m 192 m2 wonen

436 m2 t/m 541 m2 perceel

€ 750.000,- tot € 975.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Centraal in Rijndael, in het groen van de Buitenplaats, komen vrijstaande woningen met een statige uitstraling. De vrijstaande woningen van Rijndael komen in drie verschillende aardse tinten. Ze staan trots in dit plan! Deze woningen, met fraai vormgegeven, aangebouwde garage en eigen oprit met 2 parkeerplaatsen, hebben een woonoppervlakte van zo’n 145 m2 tot maar liefst 195 m2 en hebben 4 of 5 slaapkamers. Ideaal voor een groot gezin. Heb je die heerlijk royale achtertuin gezien? In de zomer leef je daardoor vooral buiten, heerlijk! In fase 2 van De Buitenplaats worden 6 vrijstaande woningen aangeboden. Kom jij in één van de woningen te wonen?

Kom binnen

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Via de hal met toilet en meterkast stap je het woongedeelte binnen. Deze open ruimte verbindt koken, eten en wonen op een gezellige manier met elkaar. Er is ruimte voor die mooie lange eettafel waar je urenlang kunt dineren met familie of vrienden of waar de kinderen huiswerk maken terwijl jij aan het koken bent. Sommige vrijstaande woningen hebben een bijkeuken en een uitbouw op de begane grond. Aan de voorzijde bevindt zich de royale en lichte woonkamer. Hier komt jouw gezin samen om lekker te ontspannen.

Meer ruimte boven

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en de luxe badkamer die standaard wordt voorzien van een separaat toilet, wastafel, douche en optioneel een ligbad. Enkele types hebben daarbij ook nog eens een riante inloopkast. Wat een luxe. Op zolder vind je een overloop, een 4e slaapkamer en de technische ruimte voor onder andere de wasmachine en droger. Sommige vrijstaande woningen hebben op de zolder nog een 5e slaapkamer. Gaat jouw voorkeur uit naar dit type woning?

Afwerking van de woningen

Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deel voor verkoeling kunnen zorgen. De ruimtes zijn veelal al volledig ingedeeld maar de aannemer biedt ook nog voldoende mogelijkheden om de woning met diverse opties verder te optimaliseren naar jouw wensen. Een kers op de taart zijn de standaard opdekdeuren zonder bovenlichten en een zeer riant sanitair- en tegelwerk pakket.

Wonen in Rijndael

Rijndael is hét nieuwe woongebied in het bloeiende Rijnhuizen. Op een steenworp afstand van Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen ontwikkelen we hier ruim 200 stijlvolle en super duurzame woningen omringd door groen en historisch water. In Rijndael woon je op loop- en fietsafstand van scholen, winkels, horeca, cultuur, gezondheidszorg, sportaccommodaties én spring je zo op een bootje. En de stad Utrecht bereik je met de fiets of de sneltram binnen een half uur of met de sneltram. Rijndael is levendig wonen aan de Utrechtse waterlinie.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

6

Inhoud

686 m3 - 757 m3

Woonoppervlakte

147 m2 - 192 m2

Perceeloppervlakte

436 m2 - 541 m2

Koop aanneemsom

€ 750.000 - € 975.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.