Tussenwoning
Tussenwoning – Foto
Tussenwoning
Tussenwoning – Foto

Tussenwoning

134 m2 t/m 134 m2 wonen

130 m2 t/m 130 m2 perceel

€ 535.000,- tot € 535.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

In een charmant rijtje van 5 woningen aan een statige laan, staan de 3 tussenwoningen van de Buitenplaats fase 2. De Buitenplaats is de ideale plek voor stellen en gezinnen die toe zijn aan de volgende stap: meer ruimte én meer luxe. In een wijk omringd door groen en historisch water en met de stad om de hoek. De kinderen zijn te vinden in het park van de Buitenplaats en jij komt helemaal tot rust op de loungebank in je riante tuin. In de tussenwoningen van de Buitenplaats geniet je van circa 130 tot 140 m2 woonoppervlakte, een berging en parkeerplaats voor de deur. Er is plek voor iedereen. Ga je mee naar binnen?

Kom binnen

De entree bevindt zich aan de voorzijde. Via de hal met toilet stap je het woongedeelte binnen. Je kijkt direct de fijne tuin in door de grote ramen. Door de tuindeur sta je zo buiten in je tuin op het zuiden. Als het lekker weer is, zal je hier veel tijd doorbrengen. Zie jij jezelf er al zitten? De open ruimte van de woonkamer en keuken verbindt koken, eten en wonen op een gezellige manier met elkaar. Deze woningen in Rijndael bieden veel ruimte voor het hele gezin.

Meer ruimte boven

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en de luxe badkamer die standaard wordt voorzien van een toilet, wastafel en douche. Op zolder vind je een 4e slaapkamer en de techniekruimte voor onder andere de wasmachine en droger.

Afwerking van de woningen

Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deel voor verkoeling kunnen zorgen. De ruimtes zijn veelal al volledig ingedeeld maar de aannemer biedt ook nog voldoende mogelijkheden om de woning met diverse opties verder te optimaliseren naar jouw wensen.

Wonen in Rijndael

Rijndael is hét nieuwe woongebied in het bloeiende Rijnhuizen. Op een steenworp afstand van Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen ontwikkelen we hier ruim 200 stijlvolle en super duurzame woningen omringd door groen en historisch water. In Rijndael woon je op loop- en fietsafstand van scholen, winkels, horeca, cultuur, gezondheidszorg, sportaccommodaties én spring je zo op een bootje. En de stad Utrecht bereik je met de fiets of de sneltram binnen een half uur. Rijndael is levendig wonen aan de Utrechtse waterlinie.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

3

Inhoud

539 m3 - 539 m3

Woonoppervlakte

134 m2 - 134 m2

Perceeloppervlakte

130 m2 - 130 m2

Koop aanneemsom

€ 535.000 - € 535.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.