Makelaar Nieuwegein

Ten zuiden van de stad Utrecht ligt de gemeente Nieuwegein. Dé plaats waar onze De Keizer roots liggen. Het paradepaardje van De Keizer makelaarsgroep aangezien wij ons eerste kantoor hier in 1973 zijn gestart. Nieuwegein is “the place to be” net onder de rook van Utrecht! De gemeente is een voorstander om de natuur een duidelijk aandeel binnen de wijken te geven en dat zie je dan ook overal terug. Elke wijk is opgezet met veel groen en zelfs wielewalen voor de ooievaars. Alle wijken zijn ruim opgezet waardoor de woonbeleving optimaal is. Naast diverse kleine winkelcentra’s door heel Nieuwegein is City Plaza toch echt de grote trekpleister om te winkelen, een restaurantje te pakken of plan gewoon een avond theater of bioscoop. Het kan allemaal!

"Leuk weetje: de gemeente Nieuwegein is vernoemd naar een heuse stad genaamd ‘t Geyn, waarvan overblijfselen nog steeds in de bodem zitten."

De Keizer makelaarsgroep heeft zeven vestigingen in de regio Utrecht. Is onze vestiging in Nieuwegein niet jouw dichtsbijzijnde vestiging? Kies de juiste vestiging in de kaart.

Vestigingen

Kantoor Maarssen

De Keizer Makelaars Maarssen

0346 712 008 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Breedstraat 16 3603 BA Maarssen Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Vleuten

De Keizer Makelaars Vleuten

030 677 47 00 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Pastoor Ohllaan 2 3451 CC Vleuten Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Utrecht

De Keizer Makelaars Utrecht

030 275 90 40 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Biltstraat 113b 3572 AN Utrecht Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Nieuwegein

De Keizer Makelaars Nieuwegein

030 603 13 00 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Richterslaan 66 3431 AK Nieuwegein Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Houten

De Keizer Makelaars Houten

030 637 55 66 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Schonenburgseind 38 3995 DC Houten Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Vianen

De Keizer Smit makelaarshuys

0347 325 025 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Kerkstraat 2 4132 BE Vianen Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Vianen

De Keizer Smit makelaarshuys

0347 751 170 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Voorstraat 54 4132 AS Vianen Utrecht
Naar mijn vestiging
Kaart

Het enthousiaste team van De Keizer Makelaars Nieuwegein

Ons kantoor is een begrip binnen Nieuwegein. Wie kent onze makelaars nou niet? Klanten van wel 25 jaar geleden komen met mooie verhalen over de makelaars van toen en hoe de verkoop of aankoop toen d’r tijd is gegaan. Alles was uiteraard anders maar de strekking blijft hetzelfde. Wij staan wederom klaar om ook deze mensen weer goed te begeleiden. De kracht van ons team is warmte! Het geeft ons altijd een fijn gevoel wanneer wij onze klanten een gevoel van thuiskomen kunnen geven. Loop binnen op ons kantoor en je kan ons al je vragen stellen onder het genot van een bakje koffie of kopje thee. Wij nemen de tijd voor je en zorgen dat je alles begrijpt in deze spannende periode. Het is niet niks om een grote beslissing te nemen omtrent de verkoop of aankoop van je woning. Vragen als doe ik er goed aan, wat is verstandig en hoe nu verder beantwoorden wij graag voor je zodat je weet waar je aan toe bent. Wij zijn er voor je!

Of het nu gaat om een huis kopen of een huis verkopen, bij De Keizer zit je goed. En ook voor een taxatie of hypotheek ben je bij ons aan het juiste adres!

Gemiddelde beoordeling op Funda: 8.4

Verkoper van de Krijtwal 33-23 aan het woord:

"Het contact met deze makelaar verliep soepel en snel. Ze waren goed te bereiken en reageerden snel! We werden goed ontzorgd en begeleidt bij de verkoop van onze woning. Daarnaast hebben we ook een mooie prijs voor de woning gekregen, boven de vraagprijs."

Alle beoordelingen

Aankoopmakelaar Nieuwegein

Ben je op zoek naar een leuk appartement in Nieuwegein en kom je er niet tussen? Of wil je een huis kopen in een omringende plaats zoals IJsselstein en weet je niet goed waar te beginnen? Kom dan eens praten met één van onze aankoopmakelaars. Wij luisteren echt naar je. En onze kracht is dat wij begrijpen! Dat klinkt logisch maar is het zeker niet. Na een fijn gesprek begrijpen wij wat je echt wilt, denken met je mee en weten wij waar wij rekening mee moeten houden met betrekking tot je woonwensen. Ons kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak Lees meer

Verkoopmakelaar Nieuwegein

Je wilt natuurlijk dat de verkoop van je huis zo soepel mogelijk verloopt. Daarom is het van belang dat je kiest voor een goede Nieuwegeinse makelaar met veel ervaring en kennis van zaken. Het zal je niet verbazen dat we het zeggen, maar dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn als geen ander op de hoogte van de woningmarkt in Nieuwegein. Mogen we eens vrijblijvend langkomen om te zien wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en we komen bij je langs en geven ook meteen gratis en voor niets een waarde voor je woning af. Doen!

Maak een afspraak Lees meer

Wij bloggen!

Kom langs - of - Maak een afspraak