Makelaar Maarssen

Sinds 2006 zijn we gevestigd in Maarssen, eerst naast het winkelcentrum Bisonspoor maar recent zijn we verhuisd naar een prachtig karakteristiek pand aan de Breedstraat 16 in het historische centrum van Maarssen-Dorp. De naam van ons kantoor in onze omgeving is zeer goed bekend en worden wij zeer positief beoordeeld voor onze diensten. Voor de verkoop van je huidige woning, aankoop van je nieuwe woning of taxatie maak je kennis met een jong, kundig en zeer enthousiast team. Wij staan als vanouds voor je klaar.

Of het nu om de aankoop, verkoop, taxatie of financiering van je woning gaat, bij De Keizer zit je goed.

Wat onze klanten zeggen

Gemiddelde beoordeling op Funda: 9.1

Verkoper van de Sportparkweg 134 aan het woord:

"Merel heeft mij heel goed bijgestaan tijdens de verkoop van mijn woning. Een heel prettig persoon om mee samen te werken, klantvriendelijk, hands-on, en altijd bereikbaar. Echt een aanrader!"

Alle beoordelingen

Aankoopmakelaar Maarssen

Ben je op zoek naar een leuk appartement in Maarssen en kom je er niet tussen? Of wil je een huis kopen in een omringende plaats zoals Maarsseveen en weet je niet goed waar te beginnen? Kom dan eens praten met één van onze aankoopmakelaars. Wij luisteren echt naar je. En onze kracht is dat wij begrijpen! Dat klinkt logisch maar is het zeker niet. Na een fijn gesprek begrijpen wij wat je echt wilt, denken met je mee en weten wij waar wij rekening mee moeten houden met betrekking tot je woonwensen. Ons kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak Lees meer

Verkoopmakelaar Maarssen

Je wilt natuurlijk dat de verkoop van je huis zo soepel mogelijk verloopt. Daarom is het van belang dat je kiest voor een goede Maarssense makelaar met veel ervaring en kennis van zaken. Het zal je niet verbazen dat we het zeggen, maar dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn als geen ander op de hoogte van de woningmarkt in Maarssen. Mogen we eens vrijblijvend langkomen om te zien wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en we komen bij je langs en geven ook meteen gratis en voor niets een waarde voor je woning af. Doen!

Maak een afspraak Lees meer

Wij bloggen!

Kom langs - of - Maak een afspraak