Makelaar Utrecht

Maak kennis met het gedreven team van De Keizer Makelaars Utrecht. Onze makelaars zijn zowel in de binnenstad als de buitenwijken van Utrecht zeer actief met het verkopen en aankopen voor onze -trouwe- klanten. Het maakt niet uit of je nu aan het begin van je wooncarrière staat of al meerdere keren bent verhuist. Jij bent uniek en zo behandelen wij je ook! Je kan altijd bij ons binnen lopen. Ons kantoor zit aan de Biltstraat 113b, aan de rand van het bruisende centrum.

Of het nu gaat om een huis kopen of een huis verkopen, bij De Keizer zit je goed. En ook voor een taxatie of hypotheek ben je bij ons aan het juiste adres!

Gemiddelde beoordeling op Funda: 9.0

Verkoper van de Oudegracht 30C aan het woord:

"Het contact met de makelaar verliep soepel en op een persoonlijke manier. De dagelijkse updates vanuit de binnendienst waren prettig en het gehele team geeft het gevoel elke dag actief bezig te zijn met de verkoop van het huis. Deze makelaar bij aankoop gebruikt en nu ook weer bij verkoop. Daarnaast werd er ook nog meegedacht voor aanhuur en ook dit brachten ze tot een succes. De volgende aankoop zal zeker weer in samenwerking met De Keizer zijn!"

Alle beoordelingen

Aankoopmakelaar Utrecht

Ben je op zoek naar een leuk appartement in de stad en grijp je steeds mis? Of wil je een huis kopen net buiten de stad en kom je er niet tussen? Dan is het beslist tijd om eens aan tafel te gaan met één van onze aankoopmakelaars. Onze kracht is dat wij begrijpen! Dat klinkt logisch maar is het zeker niet. Na een fijn gesprek begrijpen wij wat je echt wilt, denken met je mee en weten wij waar wij rekening mee moeten houden met betrekking tot je woonwensen want ieder mens is tenslotte anders. Ons kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak Lees meer

Verkoopmakelaar Utrecht

Je wilt natuurlijk dat de verkoop van je huis zo soepel mogelijk verloopt. Daarom is het van belang dat je kiest voor een goede makelaar met veel ervaring en kennis van zaken. Het zal je niet verbazen dat we het zeggen, maar dan ben je bij ons aan het juiste adres! We durven te zeggen dat we één van de beste, zo niet de beste, makelaar van Utrecht zijn. Wil je een vrijblijvend verkoopadvies? Maak een afspraak, dan komen we bij je langs en geven we ook meteen gratis en voor niets een waarde voor je woning af. Doen!

Maak een afspraak Lees meer

Wij bloggen!

Kom langs - of - Maak een afspraak