Makelaar Utrecht

De diversiteit aan bouwstijlen in de Utrechtse binnenstad is daadwerkelijk om opslag verliefd op te worden. Ieder pand heeft zijn eigen verhaal, uitstraling en charme. Daarnaast is ons Utrecht uitgeroepen tot de mooiste grachtenstad van Europa. Onze makelaars genieten elke dag weer en voelen zich bevoorrecht om te mogen werken in onze mooie stad.

"Leuk weetje: de binnenstad is de kleinste wijk in Utrecht"

De Keizer makelaarsgroep heeft zeven vestigingen in de regio Utrecht. Is onze vestiging in Utrecht niet jouw dichtsbijzijnde vestiging? Kies de juiste vestiging in de kaart.

Vestigingen

Kantoor Maarssen

De Keizer Makelaars Maarssen

0346 712 008 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Breedstraat 16 3603 BA Maarssen Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Vleuten

De Keizer Makelaars Vleuten

030 677 47 00 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Pastoor Ohllaan 2 3451 CC Vleuten Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Utrecht

De Keizer Makelaars Utrecht

030 275 90 40 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Biltstraat 113b 3572 AN Utrecht Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Nieuwegein

De Keizer Makelaars Nieuwegein

030 603 13 00 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Richterslaan 66 3431 AK Nieuwegein Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Houten

De Keizer Makelaars Houten

030 637 55 66 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Schonenburgseind 38 3995 DC Houten Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Vianen

De Keizer Smit makelaarshuys

0347 325 025 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Kerkstraat 2 4132 BE Vianen Utrecht
Naar mijn vestiging
Kantoor Vianen

De Keizer Smit makelaarshuys

0347 751 170 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Voorstraat 54 4132 AS Vianen Utrecht
Naar mijn vestiging
Kaart

Het gedreven team van De Keizer Makelaars Utrecht

Onze makelaars zijn zowel in de binnenstad als de buitenwijken van Utrecht zeer actief met het verkopen en aankopen voor onze -trouwe- klanten. Het maakt niet uit of je nu aan het begin van je wooncarrière staat of al meerdere keren bent verhuist. Jij bent uniek en zo behandelen wij je ook! Je kan altijd bij ons binnen lopen. Ons kantoor zit aan de Biltstraat 113b, aan de rand van het bruisende centrum.

Of het nu gaat om een huis kopen of een huis verkopen, bij De Keizer zit je goed. En ook voor een taxatie of hypotheek ben je bij ons aan het juiste adres!

Gemiddelde beoordeling op Funda: 8.9

Verkoper van de Oudegracht 30C aan het woord:

"Het contact met de makelaar verliep soepel en op persoonlijke manier. De dagelijkse updates vanuit de binnendienst waren prettig en het gehele team geeft het gevoel elke dag actief bezig te zijn met de verkoop van het huis. Deze makelaar bij aankoop gebruikt en nu ook weer bij verkoop. Daarnaast werd er ook nog meegedacht voor aanhuur en ook dit brachten ze tot een succes. De volgende aankoop zal zeker weer in samenwerking met De Keizer zijn!"

Alle beoordelingen

Aankoopmakelaar Utrecht

Ben je op zoek naar een leuk appartement in de stad en vis je steeds naast het net? Of wil je een huis kopen net buiten de stad en kom je er niet tussen? Dan is het beslist tijd om eens aan tafel te gaan met één van onze aankoopmakelaars. Onze kracht is dat wij begrijpen! Dat klinkt logisch maar is het zeker niet. Na een fijn gesprek begrijpen wij wat je echt wilt, denken met je mee en weten wij waar wij rekening mee moeten houden met betrekking tot je woonwensen want ieder mens is tenslotte anders. Ons kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak Lees meer

Verkoopmakelaar Utrecht

Je wilt natuurlijk dat de verkoop van je huis zo soepel mogelijk verloopt. Daarom is het van belang dat je kiest voor een goede makelaar met veel ervaring en kennis van zaken. Het zal je niet verbazen dat we het zeggen, maar dan ben je bij ons aan het juiste adres! We durven te zeggen dat we één van de beste, zo niet de beste, makelaar zijn in de regio. Wil je eens vrijblijvend sparren? Maak een afspraak en we komen bij je langs en geven ook metreen gratis en voor niets een waarde voor je woning af. Doen!

Maak een afspraak Lees meer

Wij bloggen!

Kom langs - of - Maak een afspraak