Makelaar Houten

Onze makelaars kennen zowat elke bewoner uit Houten. Niet alleen van de verkopen en aankopen maar ook door hun kinderen, de sport en de hoge sociale betrokkenheid van ons team. De kracht van ons team is dat wij de tijd voor je nemen! De verkoop of aankoop van een woning is een grote verandering in je leven, dat is iets waar wij ons keer op keer bewust van blijven. Iedere klant is voor ons speciaal, heeft een eigen verhaal en andere wensen. Dat maakt ons vak ook zo leuk!

Of het nu om de aankoop, verkoop, taxatie of financiering van je woning gaat, bij De Keizer zit je goed.

Wat onze klanten zeggen

Gemiddelde beoordeling op Funda: 9.0

Verkoper van de Pruimengaarde 22 sep aan het woord:

"Altijd prettig contact en heldere afspraken. Reageert snel, accuraat en deskundig op vragen etc. Creatief en inventief, houd je goed op de hoogte."

Alle beoordelingen

Aankoopmakelaar Houten

Ben je op zoek naar een leuk appartement in de stad en grijp je steeds mis? Of wil je een eengezinswoning kopen in één van de leuke plaatsen net buiten Houten en kom je er niet tussen? Dan is het beslist tijd om eens in gesprek te gaan met één van onze aankoopmakelaars. Onze kracht is dat wij écht naar je luisteren! Dat klinkt logisch maar is het zeker niet. Tijdens een fijn gesprek luisteren we naar je wensen, denken met je mee en weten wij waar wij rekening mee moeten houden in de zoektocht naar je nieuwe huis. Ons kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak Lees meer

Verkoopmakelaar Houten

Je wilt natuurlijk dat de verkoop van je huis zo soepel mogelijk verloopt. Daarom is het van belang dat je kiest voor een goede makelaar met veel ervaring en kennis van zaken. Het zal je niet verbazen dat we het zeggen, maar dan ben je bij ons aan het juiste adres! We durven te zeggen dat we één van de beste makelaars van Houten zijn. Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis aanpakken? Maak een afspraak, dan komen we bij je langs en geven we ook meteen gratis en voor niets een waarde voor je woning af. Doen!

Maak een afspraak Lees meer

Wij bloggen!

Kom langs - of - Maak een afspraak