Soesterberg – De Generaal
Soesterberg – De Generaal – Foto
Soesterberg – De Generaal
Soesterberg – De Generaal – Foto

Soesterberg – De Generaal

45 m2 - 57 m2 wonen

0 m2 - 0 m2 perceel

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Binnenkort start de verkoop van de 17 nieuwbouwappartementen in project De Generaal te Soesterberg. Voor vragen of het kenbaar maken van je interesse kun je terecht bij één van de verkopende makelaars.

DE GENERAAL
Op één van de meest centrale plekjes van Soesterberg, aan de Veldmaarschalk Montgomeryweg, wordt project ‘De Generaal‘ gerealiseerd. Het complex omvat 17 2- en 3 kamer appartementen. Door de ligging van de appartementen is er zowel aan ochtend- als avondzon liefhebbers gedacht. Wordt het een balkon of tuin op het noordoosten of juist op het zuidwesten? De keuze is aan jou! Bij een groot aantal van de appartementen is een privé parkeerplaats inbegrepen alsmede een separate berging. Deze zijn gepositioneerd aan de achterzijde van het complex. De appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd en daarmee ben je helemaal klaar voor de toekomst!

SOESTERBERG
De locatie en ligging zijn ideaal! Hier woon je in alle rust die de groene omgeving te bieden heeft en tegelijkertijd zijn alle denkbare voorzieningen letterlijk op steenworp afstand gelegen. Het centrum van Soesterberg ligt om de hoek! Hier tref je onder andere basisscholen, een divers aanbod aan winkels en de huisartsenpraktijk. Binnen enkele minuten bereik je de A28 richting Utrecht en Amersfoort. Het stadscentrum van zowel Amersfoort als Utrecht zijn beide binnen 20 minuten met de auto te bereiken. Wat Soesterberg, naast de centrale ligging ten opzichte van de steden, zo’n fijne woonplek maakt is ook de natuurrijke omgeving. Zo zijn de Soesterduinen op fietsafstand gelegen, net als de bossen nabij Zeist en diverse wandelroutes. Op loopafstand bevinden zich vliegbasis Soesterberg en het militair museum.

INTERESSE
Op dit moment worden alle benodigde voorbereidingen getroffen om het project in verkoop te brengen. Naar verwachting gaat het project in juni in verkoop. Heb je interesse? Meld je dan bij ons aan als geïnteresseerde om op de hoogte gehouden te worden van de updates!

Meer lezen Minder

Woningtypes

Er zijn geen beschikbare types gevonden binnen dit project.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.