Nieuwegein – Lotus
Nieuwegein – Lotus – Foto 2
Nieuwegein – Lotus – Foto
Nieuwegein – Lotus – Foto 3
Nieuwegein – Lotus
Nieuwegein – Lotus – Foto 2
Nieuwegein – Lotus – Foto
Nieuwegein – Lotus – Foto 3

Nieuwegein – Lotus

- wonen

- perceel

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

START VERKOOP VOORJAAR 2024

Nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein bestaat uit 22 koopwoningen, verdeeld over 3 types. Kies je voor een drielaagse woning of voor een royale vierlaagse woning, die volop ruimte biedt voor een praktijk aan huis?

Op dit moment wordt achter de schermen alles voorbereid om in verkoop te gaan. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2024. Je interesse kenbaar maken om op de hoogte te blijven is mogelijk door je aan te melden via de projectwebsite (woneninlotus.nl). Zodoende krijg je automatisch nieuwsupdates over de definitieve start verkoop datum en nadere informatie over de woningen.

LOTUS
De woningen liggen rondom de collectieve binnentuin waar je elkaar kunt ontmoeten en heerlijk kunt ontspannen. Veel glas, materialen die mooi verouderen en expressieve entrees, aangevuld met een groene aankleding maakt dat de architectuur jouw nieuwe thuis net dat beetje meer geeft. Alles is groen in Lotus. Gemengde hagen, gevelgroen, een tiny forest, houten details en een collectieve kas zijn zomaar een aantal elementen die er voor zorgen dat je in Lotus bewust gaat leven met groen en het milieu.

NUL-OP-DE-METER WONINGEN
Maar niet alleen de woonomgeving is groen. Ook de woningen worden uitermate duurzaam en energiezuinig gebouwd. Nul-op-de-meter is het uitgangspunt wat betekend dat je straks kunt genieten van een hoog wooncomfort en betaalbare energielasten.

VOORZIENINGEN
In Lotus woon je overal vlakbij. Op loop- en fietstafstand vind je scholen en sportclubs, winkelcentrum Hoog Zandveld, Vreeswijk en natuurlijk het centrum van Nieuwegein. In winkelcentrum City Plaza vind je zo’n 150 winkels. Alles wat het leven zo leuk maakt vind je direct om de hoek! Nieuwegein biedt voldoende om je niet te hoeven vervelen: Musea, winkels, gezellige horeca gelegenheden, een theater en de bioscoop. Daarnaast ben je binnen 10 minuten in het gezellige stadscentrum van Utrecht.

Meer lezen Minder

Woningtypes

Er zijn geen beschikbare types gevonden binnen dit project.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.