Nieuwegein – De Groene Redoute
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto 2
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto 3
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto 4
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto 5
Nieuwegein – De Groene Redoute
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto 2
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto 3
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto 4
Nieuwegein – De Groene Redoute – Foto 5

Nieuwegein – De Groene Redoute

102 m2 - 115 m2 wonen

108 m2 - 189 m2 perceel

€ 499.500,- tot € 539.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

START VERKOOP 1 JULI 2024!

Wil je meer informatie over de gave woningen van De Groene Redoute voordat je je gaat inschrijven? Wij nodigen je uit voor de informatiebijeenkomst op maandag 1 juli aanstaande. Tussen 19:00 en 20:00 uur ben je van harte welkom in Zalencentrum ’t Veerhuis (zaal Boei en Werf) aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein. Het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en de brochure aan je te overhandigen.

Vanaf maandag 1 juli, 19:00 uur is het mogelijk om een online inschrijving in te dienen op de woningen. Door je aan te melden als geïnteresseerde maak je een digitaal woonaccount aan. In jouw digitaal woonaccount ontvang je straks de verkoopdocumentatie en kun je je vanaf maandag 1 juli, 19:00 uur online inschrijven. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 15 juli, 12:00 uur.

EENN KLEINSCHALIG HOFJE
Nieuwegein krijgt er een parel bij: op de rand van de wijk Fokkesteeg komt De Groene Redoute. Een natuurinclusief en kleinschalig hofje waar jong en oud samenwonen en naar elkaar omkijken. Ontmoeten staat hier centraal, bijvoorbeeld in de knusse en groene binnentuin van het hofje.

Niet alleen de samenstelling van De Groene Redoute is uniek, ook de uitvoering ervan is bijzonder. Dankzij de zonnepanelen is het hofje meer dan energieneutraal en de gevels van de woningen zijn 100% circulair waarbij er ook gebruik gemaakt wordt van biobased materiaal.?De 5 koopwoningen voor senioren worden ook nog eens gebouwd met duurzaam kruislaaghout in plaats van met het meer vervuilende beton.

DE WONINGEN
In dit project worden 7 koopwoningen gebouwd. 5 daarvan zijn speciaal bestemd zijn voor 50-plussers, de andere 2 zijn bijzonder ruime gezinswoningen. Daarnaast komen er 9 huurwoningen. Hiervan zijn de 3 benedenwoningen ook weer speciaal voor senioren. De 6 bovenwoningen zijn juist bestemd voor starters op de woningmarkt of mensen die mantelzorg verlenen aan senioren.

De Groene Redoute wordt natuurinclusief gebouwd. Dat maakt bodem, water en lucht schoner en vol leven! Het hofje wordt heerlijk groen, bijvoorbeeld met (fruit)bomen, heesters en kruidenrijk gras. Deze beplanting biedt aangename verkoeling bij hoge temperaturen in de zomer en neemt bij hevige regen het water snel op. Op de opvallende groene daken groeien sedum en streekeigen bloemen en kruiden. Die zorgen voor een schonere lucht en een grotere biodiversiteit. Hier beleef en ontdek je de natuur van dichtbij!

ENERGIE OPWEKKEND
De Groene Redoute is méér dan energieneutraal. De woningen worden verwarmd en gekoeld door een warmtepomp die gebruik maakt van een bodemlus. Op de daken liggen zonnepanelen die ervoor zorgen dat de woningen meer energie opwekken dan de bewoners gebruiken. Er komt dus zelfs een plus op de teller! Dit is ook handig als je een elektrische auto hebt. Die kun je dan kosteloos opladen via de laadpaal op je eigen parkeerplaats binnen het hofje.

Meer lezen Minder

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.