Amerongen – Breehof
Amerongen – Breehof – Foto 2
Amerongen – Breehof – Foto 5
Amerongen – Breehof – Foto 6
Amerongen – Breehof – Foto 3
Amerongen – Breehof – Foto 4
Amerongen – Breehof – Foto 7
Amerongen – Breehof – Foto
Amerongen – Breehof
Amerongen – Breehof – Foto 2
Amerongen – Breehof – Foto 5
Amerongen – Breehof – Foto 6
Amerongen – Breehof – Foto 3
Amerongen – Breehof – Foto 4
Amerongen – Breehof – Foto 7
Amerongen – Breehof – Foto

Amerongen – Breehof

113 m2 - 176 m2 wonen

215 m2 - 400 m2 perceel

€ 495.000,- tot € 750.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

VERKOCHT!

Inmiddels is de verkoop van project Breehof gestart. De eerste inschrijfperiode is gesloten, het is wel mogelijk om je in te schrijven als reserve kandidaat voor de bouwnummers. Digitaal inschrijven is mogelijk middels de projectwebsite (nieuwbouwamerongen.nl). Daarnaast tref je op de projectwebsite meer informatie over het project en het proces. Bij vragen staan de projectmakelaars je vanzelfsprekend graag te woord!

Een uniek project in het hart van Amerongen! Rustig en groen wonen in een levendig dorp, met alles binnen handbereik. Dat is wonen in Amerongen, misschien wel het mooiste dorp op de Utrechtse Heuvelrug! De magische bossen van de Utrechtse Heuvelrug maken deel uit van de woonomgeving van deze woningen. Op de Breehof worden vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen met een sfeervolle uitstraling gerealiseerd. Ideaal voor gezinnen maar het plan omvat ook een aantal woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Kortom: voor ieder wat wils! De nieuwbouwwoningen zijn sfeervol, duurzaam en van hoge kwaliteit.

AMERONGEN
Amerongen is een levendig en charmant dorp, prachtig gelegen tussen de Nederrijn en de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De magie van het bos is betoverend. De Utrechtse Heuvelrug is één van de weinige plekken waar de natuur nog regeert. In het centrum zijn oude straatjes met restaurants, galeries en winkeltjes. Buiten het centrum is alles ruim en groen opgezet. Amerongen ligt midden in de natuur. Je kunt er genieten van de vele wandel- en fietsroutes, een uitdagend mountainbikeparcours, het klimbos en Kasteel Amerongen. Of je nou houdt van bos, heide, rivieren, heuvels, zandverstuivingen of uiterwaarden, Amerongen heeft het allemaal Levendig en toch dorps en groen! Amerongen is zowel per openbaar vervoer als auto goed bereikbaar. De A12 is slechts op 10 minuten rijden en in 30 minuten ben je in grote steden als Utrecht en Amersfoort. Er is een directe busverbinding aanwezig naar IC station Driebergen-Zeist, Utrecht, Veenendaal en Wageningen.

DEELPLAN BREEHOF
In een groene en bestaande woonomgeving, op de hoek van de Breelaan het Bessenland, worden 14 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Hier komen stijlvolle vrijstaande en halfvrijstaande woningen in verschillende typen met een eigen parkeervoorziening op eigen terrein en een comfortabele tuin. Heb je altijd al gedroomd van een royale vrijstaande woning in jaren ’30 stijl? Wil je graag wonen in een halfvrijstaande gezinswoning of een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Het kan in Breehof in Amerongen! Duurzaam en sfeervol wonen in een bestaande omgeving met alle comfort van nu. Vanuit Breehof wandel je in 5 minuten naar het oude dorpscentrum en de Jumbo is op slechts 200 meter afstand gelegen. Op het nabijgelegen plein Allemanswaard vindt elke donderdagmiddag de weekmarkt plaats. Aan dit plein vindt je tevens een gezondheidscentrum, bibliotheek, kinderopvang, basisschool en café de Proloog.

Meer lezen Minder

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.