Bentinck – Vrijstaande woning
Bentinck – Vrijstaande woning – Foto 2
Bentinck – Vrijstaande woning – Foto
Bentinck – Vrijstaande woning
Bentinck – Vrijstaande woning – Foto 2
Bentinck – Vrijstaande woning – Foto

Bentinck – Vrijstaande woning

174 m2 t/m 176 m2 wonen

317 m2 t/m 402 m2 perceel

€ 700.000,- tot € 750.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

De vier vrijstaande woningen van woningtype Bentinck zijn gelegen op ruime kavels, met een entree aan de straat Bessenland. De dwarskap en brede overstekken geven de woning aanzien. Mooie, grote ramen in de woonkamer en in de zijgevel zorgen voor veel daglicht in uw interieur. Bouwnummer 4 beschikt standaard over een erker aan de zijgevel.

Alle vrijstaande woningen van type Bentinck hebben in de basis de woonkamer aan de voorzijde en een tuingerichte woonkeuken met standaard openslaande deuren naar de tuin. Een ideale basis om te genieten van de rustige omgeving van Amerongen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder is naar wens in te delen. De aangebouwde stenen garage is standaard volledig geïsoleerd en zowel vanuit de woonkeuken als vanuit de tuin bereikbaar.

Iedereen is anders en iedereen heeft weer andere woonwensen. Met de optiemogelijkheden stem je de woning eenvoudig af op jouw persoonlijke voorkeuren. Type Bentinck is bijvoorbeeld uit te breiden met een dakkapel, een uitbouw of een ingedeelde zolder met meerdere ruimten. Zo weet je zeker dat de woning straks helemaal bij je past!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

4

Inhoud

609 m3 - 616 m3

Woonoppervlakte

174 m2 - 176 m2

Perceeloppervlakte

317 m2 - 402 m2

Koop aanneemsom

€ 700.000 - € 750.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.