Nieuwegein – Monaco 26
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 2
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 5
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 3
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 4
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 6
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 8
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 7
Nieuwegein – Monaco 26
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 2
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 5
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 3
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 4
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 6
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 8
Nieuwegein – Monaco 26 – Foto 7

Nieuwegein – Monaco 26

133 m2 wonen

perceel

3 kamers

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

SAVE THE DATE! DONDERDAG 30 MEI TUSSEN 16:00 EN 17:30 UUR

Op donderdag 30 mei aanstaande tussen 16.00 – 17.30 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met het verkoopteam van Monaco. De ontwikkelaar en de makelaar zijn aanwezig en vertellen je graag meer over het plan en de appartementen die nog te koop zijn. Tegen die tijd is de bouw al flink gevorderd en kun je uitgebreid sfeer komen proeven. Natuurlijk is er aan een hapje en een drankje gedacht. Schrijf je de datum alvast in je agenda?

‘’Als je zulke grote, luxe appartementen ontwerpt, hoort daar een buitenruimte van formaat bij’’. Een mooie vereiste van de architect! De 37 luxe appartementen in project Monaco zijn gelegen in het stadshart van Nieuwegein, met alle voorzieningen binnen handbereik. Wens je uitzicht op vaarwater de Doorslag of kijk je liever uit over het gezellige marktplein van CityPlaza? De keuze is aan jou! De appartementen worden standaard voorzien van een luxe badkamer en keuken, welke naar eigen wens zijn in te richten. Een eigen parkeerplaats en berging in de garage kunnen niet ontbreken en zijn inbegrepen in de koopsom. De bouw is inmiddels gestart, een zekerheid die staat!

Digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (monaco-citynieuwegein.nl). Hier tref je ook alle verkoopdocumentatie van het project, waaronder de digitale brochure en de verkoopplattegronden. Meer weten? Neem contact op met de projectmakelaar.

Aan de nieuwe promenade langs het water, midden in het hart van Nieuwegein, prijkt straks met trots Monaco. Een indrukwekkend en duurzaam appartementengebouw met 37 royale appartementen voorzien van een opvallend grote buitenruimte. De buitenruimtes hebben een gemiddelde oppervlakte van 24 m². Er zijn 15 appartementen van 65 tot 100 m², 17 appartementen kennen een oppervlakte van 100 tot 135 m² en 5 penthouses zijn maar liefst 170 tot 180 m² groot. Ben je op zoek naar ruimte, gun je jezelf ongekende luxe en wil je in huis rust ervaren zonder iets van de stadse reuring te missen? Laat je dan verleiden door Monaco.

ALLES BINNEN HANDBEREIK
Rondom Monaco is het gezellig op de luie trappen richting de nieuwe promenade, het stadsplein en de biodiverse binnentuin. Ga lekker op de trap zitten of strijk neer op een van de terrasjes en geniet met een goeie kop koffie in je hand van vrij zicht op het water. Voor een boodschap, een nieuwe outfit, een avond in het theater of een avond lekker uit eten wandel je zo Cityplaza Nieuwegein in. Monaco biedt een luxe, ontspannen stadsleven.

IDEALE LIGGING
Monaco is perfect bereikbaar en ligt gunstig ten opzichte van stad en natuur. De bus en de sneltram naar Utrecht stoppen praktisch om de hoek. Daarbij rijd je vanaf je privéparkeerplaats in de garage met 5 minuten de A2 op. Als je dan bedenkt dat je hier ook nog de Nedereindse Plas en Park Oudegein in de spreekwoordelijke achtertuin hebt, zit je hier goed.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Koopsom

€ 696.400,-

Woonoppervlakte

133 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

31 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

399 m3

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?