Verhuisadvies Doorstromer

 


Je hebt een mooie koopwoning, maar droomt van een huis met meer leefruimte. Al een tijdje denk je eraan om te verhuizen en nu is het moment gekomen dat je je gaat oriënteren. Want wat zou je huis nu waard zijn en hoeveel hypotheek kun je krijgen? Als je al een huis bezit, hangt alles met elkaar samen. Om te beginnen wil je vast weten wat je huidige woning waard is, want dan weet je ook hoeveel overwaarde je ongeveer hebt. Met deze gegevens ga je naar je hypotheekadviseur en dan gaat het balletje rollen. Je zoektocht start! Wij helpen je graag. Van A tot Z. Van een gratis waardebepaling tot het in verkoop brengen van je huidige woning. Maar ook voor een goed hypotheekadvies kun je bij ons terecht én zelfs bij de aankoop van je nieuwe huis kunnen we je begeleiden. Alles om ervoor te zorgen dat jouw woondroom realiteit wordt en je straks heerlijk ruim woont op een plek waar je gelukkig van wordt.

Bepaal de waarde van je huis

Als je besluit dat je wilt verhuizen, is het handig om te bepalen wat je huidige woning waard is. Dan kun je een inschatting maken van de overwaarde die je hebt en met die gegevens kan de hypotheekadviseur weer aan de slag. Wij helpen je graag bij het bepalen van de waarde van je huis. Dat doen we gratis. Bel ons voor een afspraak, dan komen we langs en beantwoorden we gelijk alle vragen die je hebt.

Ik wil graag een gratis waardebepaling

Je huis te koop zetten

Je weet nu wat je ongeveer voor je huis zou kunnen krijgen en je besluit dat je je huis wilt verkopen. Wij zorgen ervoor dat je hier geen omkijken naar hebt. Van het bepalen van de vraagprijs tot het in orde maken van de verkoopdocumentatie en het begeleiden van bezichtigingen, De Keizer doet het allemaal. Alles met één doel: er voor jou het maximale uithalen qua opbrengst en een verkoop met de meest gunstige voorwaarden.

Help me bij de verkoop van mijn huis

Wat is er te koop?

Je huis staat nu te koop, tijd om bij een hypotheekadviseur polshoogte te nemen. Wat kun je ongeveer lenen? Dit bepaalt in welke prijsrange je je zoektocht kunt starten. En dat is fijn, want het aanbod is groot. Alleen bij De Keizer hebben we al een uitgebreid aanbod van koopwoningen in de bestaande bouw én nieuwbouw. Funda biedt nog meer. Begin met een verkenning van ons aanbod. Tip! Je kunt filteren, wat je zoektocht makkelijker maakt.

Laat mij het aanbod zien

Ik wil hulp bij de aankoop

Het kopen van een huis is niet zo makkelijk als je denkt. Het zoeken is leuk, maar wat er daarna allemaal bij komt kijken, is best veel. Je moet weten hoe de buurt is, waarvoor de huizen in de buurt verkocht zijn, hoe de technische staat van het huis is en als het tot een koop komt, wil je zeker weten dat er geen addertje onder het gras zit. Met onze aankoopmakelaar maak je het jezelf veel makkelijker. Een aankoopmakelaar verdient zichzelf terug!

Ik wil meer weten over een aankoopmakelaar

Ik ga een huis bezichtigen, waar moet ik op letten?

Er zijn twee manieren om een huis te bezichtigen. Met of zonder aankoopmakelaar. Als je kiest voor een aankoopmakelaar van De Keizer is een bezichtiging zorgeloos. Het enige wat je hoeft te doen is kijken of het huis bevalt en of je jezelf hier al ziet wonen. Zonder aankoopmakelaar moet je scherp blijven. Let op de technische staat van het huis en doe onderzoek naar de buurt. Tip! Als je geen aankoopmakelaar hebt, vraag dan altijd iemand anders mee. Twee zien meer dan één.

Help mij met het uitbrengen van een bod

Waar je op moet letten als je het koopcontract tekent

Let goed op welke bepalingen de verkopende partij hierin heeft opgenomen en check ook goed of jouw voorbehoud van bijvoorbeeld financiering en bouwkundige keuring juist geformuleerd zijn. Dit kan best lastig zijn, maar geen zorgen. We helpen je graag als je voor een aankoopmakelaar van De Keizer hebt gekozen. We weten precies waar we op moeten letten en behoeden jou daarmee een ‘kat in de zak’ te kopen. Geen aankoopmakelaar? Vraag aan iemand met kennis van zaken om even mee te lezen. Dan weet je zeker dat je een goede koop sluit.

Twee zien meer dan één

Hypotheek afsluiten

De Keizer makelaarsgroep heeft een eigen hypotheekafdeling die heel ervaren is in het helpen van starters. Doe er je voordeel mee. Heb je je huidige woning al verkocht? Dan weet je exact hoeveel overwaarde je hebt. Als dat niet het geval is, zal de hypotheekadviseur met aannames werken. Hoe dan ook, het eerste wat je doet als je getekend hebt voor een nieuw huis, is de hypotheekadviseur bellen en de aanvraag in gang zetten. Als het goed is, heb je in het begin al informatie ingewonnen over je leencapaciteit, waardoor je nu sneller kunt schakelen.

Ik wil graag een hypotheek afsluiten

Kunnen jullie mijn huis taxeren?

Als wij je hebben bijgestaan als makelaar mogen wij je huis niet taxeren. Maar gelukkig hebben we een goed netwerk van experts, dus een belletje naar ons kantoor is voldoende om alles te regelen. De bank heeft een taxatierapport van het huis nodig dat je hebt gekocht. In het taxatierapport wordt de officiële waarde vastgesteld. Dit is voor de bank belangrijk, omdat dit ze inzicht geeft of de waarde van het huis in verhouding staat tot hetgeen je wilt financieren.

Ik wil graag een gevalideerd taxatierapport

Naar de notaris

Je gaat naar de notaris op de dag van de overdracht. Je loopt vooraf nog een rondje door het huis om te bepalen of het in de staat is waarin je het gekocht hebt. De makelaars zijn hierbij aanwezig. Bij de notaris teken je voor de eigendomsoverdracht. Meestal vindt hier gelijk ook het ondertekenen van de hypotheekstukken plaats. Na alle officiële handelingen krijg je de sleutel in handen en ben je eigenaar van een prachtig huis!

Zijn je verzekeringen op orde?

Kloppen je verzekeringen nog? Heel belangrijk om daar af en toe iemand naar te laten kijken. Dan kom je nooit voor nare verrassingen te staan. Het kopen van een nieuw huis is een mooi moment om alles te herzien. De verzekeringsadviseur van De Keizer makelaarsgroep kan je helpen een keuze te maken én regelt alles voor je.

Ik wil graag meer weten over een woonhuisverzekering

Hoera!
Je hebt de sleutel. Gefeliciteerd. We wensen je heel veel woonplezier.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300