Woonwerkwoning
Woonwerkwoning – Foto 4
Woonwerkwoning – Foto 2
Woonwerkwoning – Foto 6
Woonwerkwoning – Foto 5
Woonwerkwoning – Foto
Woonwerkwoning – Foto 3
Woonwerkwoning
Woonwerkwoning – Foto 4
Woonwerkwoning – Foto 2
Woonwerkwoning – Foto 6
Woonwerkwoning – Foto 5
Woonwerkwoning – Foto
Woonwerkwoning – Foto 3

Woonwerkwoning

148 m2 t/m 167 m2 wonen

perceel

€ 579.500,- tot € 645.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

START VERKOOP DONDERDAG 18 JULI 2019 VAN 17:00 TOT 19:00 UUR
Locatie: Buurten in de Bieb, Brusselplein 2

Donderdag 18 juli aanstaande start de verkoop van Vestibule. Je bent tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom bij Buurten in de Bieb. Het team van Vestibule en de makelaars staat daar klaar om je alles te vertellen over de stadswoningen, appartementen en penthouses en de inschrijvings- en toewijzingsprocedure. Je koopt een woning in Vestibule vanaf € 359.500 vrij op naam. Daarnaast kun je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee alvast de brochure, prijslijst en andere verkoopdocumentatie doornemen. Via de projectwebsite (vestibule-utrecht.nl) kun je je aanmelden voor het start verkoop event.

Vestibule is een ideaal vertrekpunt om van alles te ondernemen. Het nieuwbouwproject heeft een centrale ligging, tegen het winkelcentrum Leidsche Rijn aan, je zit dichtbij uitvalswegen en je hebt goede ov-aansluitingen. Binnen 15 minuten fiets je naar de bruisende binnenstad van Utrecht en ook in de wijk zelf vind je verrassend veel voorzieningen.

De hoogstaande kwaliteit en comfort waar Vestibule voor staat, vertaalt zich ook in het aanbod van verschillende type woningen. In Vestibule komt een mix van stadswoningen, appartementen en penthouses in verschillende groottes.
De woningen in Vestibule zijn hoogwaardig afgewerkt inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk, houten binnenkozijnen met stompe binnendeuren, eigen berging en één of twee eigen parkeerplaats(en).

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

2

Inhoud

444 m3 - 501 m3

Woonoppervlakte

148 m2 - 167 m2

Koop aanneemsom

€ 579.500 - € 645.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.