Vrijstaande woning | Staart
Vrijstaande woning | Staart – Foto 3
Vrijstaande woning | Staart – Foto 5
Vrijstaande woning | Staart – Foto 2
Vrijstaande woning | Staart – Foto
Vrijstaande woning | Staart – Foto 4
Vrijstaande woning | Staart – Foto 6
Vrijstaande woning | Staart
Vrijstaande woning | Staart – Foto 3
Vrijstaande woning | Staart – Foto 5
Vrijstaande woning | Staart – Foto 2
Vrijstaande woning | Staart – Foto
Vrijstaande woning | Staart – Foto 4
Vrijstaande woning | Staart – Foto 6

Vrijstaande woning | Staart

157 m2 t/m 157 m2 wonen

301 m2 t/m 559 m2 perceel

€ 749.990,- tot € 804.990,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

– NOG ENKELE TWEEKAPPERS EN VRIJSTAANDE WONINGEN BESCHIKBAAR! –

Heeft u interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren voor meer informatie. Bij aanhoudende interesse nodigt het makelaarskantoor u uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we het project, de woning en het verdere verkoopproces uitgebreid met u door. Zo kunt u zich optimaal verdiepen in deze fantastische woningen met de vele mogelijkheden.

WELKOM IN MOLENHOF
Aan de Pothuizerweg aan de rand van Schalkwijk wordt een kleinschalig nieuwbouwproject ontwikkeld: Molenhof. Op deze locatie was vroeger het molenerf gesitueerd, waarnaar het project niet alleen vernoemd is, maar waarvan kenmerken terug te vinden zijn in het ontwerp van de nieuwe woningen.

In Molenhof worden in totaal 22 nieuwbouwwoningen op ruime kavels gerealiseerd: 5 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 5 tussenwoningen. De hoek- en tussenwoningen zijn inmiddels volledig uitverkocht. De verschillende woningen zijn bedoeld voor meerdere doelgroepen. Grote kans dat je hier een woning vindt die bij je past. Voor alle woningen geldt dat ze volledig gasloos zijn en tevens voorzien zijn van hoogwaardige isolatie. De woningen zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst. Het is hier straks geweldig wonen. Modern en toch met een dorps gevoel. Midden in de natuur, maar wel met alle voorzieningen om de hoek.

WONEN IN SCHALKWIJK
Het is niet voor niets dat mensen graag naar het pittoreske Schalkwijk, in de buurt van Utrecht, toekomen. Het gezellige lintdorp wordt omringd door de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam-Rijnkanaal, wat de ligging werkelijk uniek maakt. Maar dit is niet alles. In de omgeving vindt u authentieke boerderijen, uitgestrekte weilanden en fruitboomgaarden. Er zijn veel wandel- en fietsroutes en dichtbij zijn recreatieve mogelijkheden o.a. op en langs rivier de Lek.

Het dorpse gevoel komt terug in de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Hier kent iedereen elkaar en staat men op een prettige manier voor elkaar klaar. Schalkwijk kent een levendig verenigingsleven, daarmee is er voor ieder wat wils. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in het dorp maar ook andere voorzieningen waaronder een medisch centrum, basisschool, restaurants zijn op steenworp afstand te vinden. Voor de uitgebreidere voorzieningen ben je binnen no-time in Houten of in het gezellige stadscentrum van Utrecht.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

3

Inhoud

549 m3 - 549 m3

Woonoppervlakte

157 m2 - 157 m2

Perceeloppervlakte

301 m2 - 559 m2

Koop aanneemsom

€ 749.990 - € 804.990,-

Bouwnummers

Bouwnummer

Status

Woonopp.

Kamers

Prijs

13 Verkocht 157 m2 5 € 749.990,- Bekijken
14 Verkocht onder voorbehoud 157 m2 5 € 749.990,- Bekijken
15 Verkocht 157 m2 5 € 804.990,- Bekijken
Alle bouwnummers tonen Minder bouwnummers tonen

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.