Tussenwoning
Tussenwoning – Foto 6
Tussenwoning – Foto 10
Tussenwoning – Foto 18
Tussenwoning – Foto 2
Tussenwoning – Foto 11
Tussenwoning – Foto 19
Tussenwoning – Foto 15
Tussenwoning – Foto 13
Tussenwoning – Foto 4
Tussenwoning – Foto 5
Tussenwoning – Foto 8
Tussenwoning – Foto 3
Tussenwoning – Foto 12
Tussenwoning – Foto 9
Tussenwoning – Foto
Tussenwoning – Foto 7
Tussenwoning – Foto 16
Tussenwoning – Foto 17
Tussenwoning – Foto 14
Tussenwoning
Tussenwoning – Foto 6
Tussenwoning – Foto 10
Tussenwoning – Foto 18
Tussenwoning – Foto 2
Tussenwoning – Foto 11
Tussenwoning – Foto 19
Tussenwoning – Foto 15
Tussenwoning – Foto 13
Tussenwoning – Foto 4
Tussenwoning – Foto 5
Tussenwoning – Foto 8
Tussenwoning – Foto 3
Tussenwoning – Foto 12
Tussenwoning – Foto 9
Tussenwoning – Foto
Tussenwoning – Foto 7
Tussenwoning – Foto 16
Tussenwoning – Foto 17
Tussenwoning – Foto 14

Tussenwoning

106 m2 t/m 154 m2 wonen

123 m2 t/m 152 m2 perceel

€ 434.500,- tot € 545.500,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

VERKOOP GESTART | Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite!

De Kiem van Houten | Fase 2A is in verkoop! Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (dekiemvanhouten.nl). De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar je kan alsnog inschrijven op de woningen als (reserve)kandidaat.

De Kiem van Houten is dé nieuwe woonwijk in Houten- Zuid. Een nieuw startpunt, waar je woont om te leven en te beleven, de plek waar je direct je draai vindt.

In De Kiem van Houten fase 2A komen in totaal zo’n 50 hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen en luxe villa’s. Zij hebben een fantastische ligging dichtbij de Oosterlaakplas, de Rietplas en alle dagelijkse voorzieningen in De Kiem van Houten. De woningen zijn ontworpen door twee architectenteams, Cier Architecten en Schippers Architecten BNA. Hierdoor ontstaat een uitgebreid en gevarieerd aanbod en dito uitstraling van de woningen. De twee architecten hebben hun eigen architectonische handtekening gezet. Het wordt prachtig en de woningen zijn straks duidelijk herkenbaar aan de architectuurstijl als een woning van Cier Architecten of van Schippers Architecten BNA.

Op een paar minuten fietsen van De Kiem van Houten ligt Castellum; Houtens jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels. Wie met het openbaar vervoer reist, valt met zijn neus in de boter. Castellum heeft namelijk – net als winkelcentrum Het Rond – een NS-station én een groot fietstransferium. In Houten hoef je je niet te vervelen; er is veel te bewegen en te beleven. Bewegen begint eigenlijk al bij de voordeur, want Sportparcours De Vijfwal loopt vlak langs De Kiem van Houten. Op steenworp afstand kan je volop genieten van waterplezier in, aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Het scala aan sport- en vrijetijdsfaciliteiten is bijzonder breed. En het blijft qua sport niet bij voetbal, tennis en hockey alleen; er is nog veel meer keuze op sportgebied. Voor theater- en bioscoopbezoek ben je aan het goede adres in Aan de Slinger.

In Houten is er voor iedereen volop keuze en voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen, die vlak bij huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Zo zijn er diverse speelplekken dichtbij. Iets verderop, in Speelbos Nieuw Wulven, is het heerlijk toeven voor de hele familie. Wil je naar ‘de grote stad’? Dan is het gezellige Utrecht vlakbij om te shoppen, een hapje te eten, uit te gaan en cultuur op te snuiven. In Houten ligt alles op steenworp afstand. Moet je in Houten zijn, dan neem je al gauw de fiets. Ga je het dorp uit, dan bereik je via de Rondweg moeiteloos alle windstreken via de snelwegen A2 – A27 en A12. Reis je liever met het openbaar vervoer? In Houten stap je eenvoudig op de trein of bus. Daarna is het weer heerlijk
thuiskomen!

Indicatieve verkoopprijzen voor deze Nul-Op-de-Meter woningen inclusief luxe keuken en compleet ingerichte badkamer:

– rij-en hoekwoningen, drie- en vier-onder-één-kapwoningen vanaf ca. € 440.000,- v.o.n.
– patiowoningen en twee-onder-één-kapwoningen vanaf ca. € 640.000,- v.o.n.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

10

Inhoud

318 m3 - 462 m3

Woonoppervlakte

106 m2 - 154 m2

Perceeloppervlakte

123 m2 - 152 m2

Koop aanneemsom

€ 434.500 - € 545.500,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.