Rijwoning
Rijwoning – Foto 3
Rijwoning – Foto 2
Rijwoning – Foto
Rijwoning
Rijwoning – Foto 3
Rijwoning – Foto 2
Rijwoning – Foto

Rijwoning

126 m2 t/m 139 m2 wonen

112 m2 t/m 122 m2 perceel

€ 510.900,- tot € 539.900,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

OPEN HUIS – IEDERE ZATERDAG 10:00 – 12:00 UUR IN DE KEUKEN VAN HOEF EN HAAG – Lekstraat 38

Wil jij jouw vragen graag persoonlijk stellen? Elke zaterdag is er iemand van het verkoopteam in de woonwinkel aanwezig om jou te helpen met de zoektocht naar jouw droomwoning. De lekkerste koffie uit “De Keuken van Hoef en Haag” staat voor je klaar tussen 10:00 – 12:00 uur aan de Lekstraat 38 in Hoef en Haag.

Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven op de woningen is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (www.hoefenhaag.nl). Of neem bij interesse contact op met één van de projectmakelaars! In deze fase worden levensloopbestendige woningen, rijwoningen, rug-aan-rug-woningen en herenhuizen aangeboden.

Je zal maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek. En dan ook nog eens in De Erven! Een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je de ruimte krijgt om te doen en te laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje. De Erven in Hoef en Haag, hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen tuin terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen in je nieuwe buurtje. Vrij om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. Hier ben je vrij om te barbequeborrelen, boomhutbouwen en buitenstruinen.

Hoef en Haag is het jongste dorp van Nederland en bestaat uit 3 wijken: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. Ga eens langs, doe een drankje op het terras en proef de sfeer in dit leuke dorp! Rug-aan-rug-woning In deze fase van De Erven vind je 12 rug-aan-rug woningen, allemaal even heerlijk met voldoende ruimte en vrij uitzicht vanuit je tuin. Kies jij voor de sfeervolle groene Hameau aan het karrepad? Kom binnen! Via de voordeur stap je direct in de hal. Hier is ook een toilet en de meterkast te vinden. Via de hal open je de deur naar de woonkamer met openslaande deuren naar je eigen tuin en een royale hoekkeuken die van alle gemakken is voorzien. Extra bergruimte heb je hier in de kast onder de trap. Even boven kijken Neem de trap naar de 1e verdieping. Hier vind je 2 slaapkamers met veel daglicht. De badkamer biedt plaats aan een wastafel en douche, op deze verdieping vind je tevens een apart tweede toilet. Met een vlizotrap kun je de bergzolder bereiken, ruim genoeg voor de kerstballen en je kampeerspullen.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

4

Inhoud

411 m3 - 411 m3

Woonoppervlakte

126 m2 - 139 m2

Perceeloppervlakte

112 m2 - 122 m2

Koop aanneemsom

€ 510.900 - € 539.900,-

Bouwnummers

Bouwnummer

Status

Woonopp.

Kamers

Prijs

18 Verkocht 126 m2 5 € 525.900,- Bekijken
19 Verkocht 139 m2 5 € 510.900,- Bekijken
20 Verkocht 139 m2 5 € 514.900,- Bekijken
Alle bouwnummers tonen Minder bouwnummers tonen

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.