Appartementen Beletage
Appartementen Beletage – Foto 8
Appartementen Beletage – Foto 9
Appartementen Beletage – Foto 6
Appartementen Beletage – Foto 7
Appartementen Beletage – Foto 2
Appartementen Beletage – Foto 3
Appartementen Beletage – Foto
Appartementen Beletage – Foto 4
Appartementen Beletage – Foto 5
Appartementen Beletage
Appartementen Beletage – Foto 8
Appartementen Beletage – Foto 9
Appartementen Beletage – Foto 6
Appartementen Beletage – Foto 7
Appartementen Beletage – Foto 2
Appartementen Beletage – Foto 3
Appartementen Beletage – Foto
Appartementen Beletage – Foto 4
Appartementen Beletage – Foto 5

Appartementen Beletage

105 m2 t/m 119 m2 wonen

perceel

€ 599.000,- tot € 695.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Voel je thuis op de Prinsenhof!

Welkom bij Prinsenhof, een exclusief nieuwbouwproject gelegen in het hart van Houten, nabij het sfeervolle oude dorp. Met trots presenteren wij de zes royale appartementen.

Prinsenhof bied je de mogelijkheid om zeer duurzaam en energiezuinig te wonen. Zo wordt er hoogwaardig bouwmateriaal en een uniek duurzaamheidspakket toegepast, met als resultaat appartementen met energielabel A+++. Bij gemiddeld gebruik profiteer je dan ook van lage energiekosten van circa € 35,- per maand. Dat is nog eens fijn!

Wil je meer informatie over de appartementen of je inschrijven op één van de appartementen? Neem dan snel contact op met één van de verkopend makelaars.

PRINSENHOF
Welkom bij ons Prinsenhof-project. Door het ontwerpteam is veel aandacht besteed aan de transformatie van de huidige ‘kantoorlook’, naar een ‘woonlook’ passend in zijn omgeving. Het is een aantrekkelijk en uiterst duurzaam ontwerp waar energiezuinigheid en wooncomfort voorop staan. Met veel zorg en aandacht hebben we het gevelaanzicht vernieuwd en zijn er buitenruimtes toegevoegd die het woongenot naar een hoger niveau tillen. Neem bijvoorbeeld de ruime dakterrassen boven op het gebouw, die een prachtig uitzicht bieden op de omgeving en een perfecte plek zijn om te ontspannen.

De zes appartementen variëren in grootte van 100 tot 140 m2, waardoor er voor elk wat wils is. Eén appartement bevindt zich in het souterrain van het gebouw en beschikt over een royaal terras, terwijl drie appartementen op de beletage zijn gelegen en voorzien zijn van ruime balkons. Daarnaast bevinden zich op de eerste verdieping twee unieke penthouses met elk een eigen ruim dakterras, waardoor bewoners kunnen genieten van een exclusieve buitenruimte met een prachtig uitzicht.

In het midden van het gebouw worden de appartementen ontsloten door een gezamenlijke entree en een trappenhuis met nieuwe personenlift. De gezamenlijke entree is voor mindervaliden eenvoudig te bereiken met de plateaulift die aan de voorzijde van het pand naast de centrale buitentrap wordt gerealiseerd.
In het souterrain bevindt zich ook de parkeergarage waar de parkeerplaatsen en de individuele fietsenbergingen zijn gesitueerd. Ieder appartement heeft z’n eigen privéparkeerplaats. Een parkeerplek is dus altijd gegarandeerd!
Ook aan bezitters van een elektrische fiets is gedacht. In de parkeergarage komen vier oplaadpunten.

In het Prinsenhof-project ervaar je het ultieme woongenot, waar moderne luxe en comfort hand in hand gaan.

HOUTEN
Het appartementencomplex bevindt zich in Het Oude Dorp, midden in Houten. De gemeente Houten is inmiddels gegroeid tot meer dan 50.000 inwoners en kenmerkt zich door het kwalitatieve fietspadennetwerk, de uitstekende OV-voorzieningen door de twee stations Houten en Houten-Castellum en de gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen A27 en A12. Houten is ruim en groen van opzet en kent een rijk sport-, cultuur- en verenigingsleven.

HET OUDE DORP
Dit authentieke dorpshart biedt naast gezellige reuring zoals de wekelijkse markt allerlei faciliteiten, waaronder een supermarkt, geldautomaat, postkantoor, diverse winkels en sfeervolle horecagelegenheden.
Binnen 10 minuten fietsen zijn beide treinstations en de winkelcentra “Houten-Castellum” en “Het Rond” te bereiken waar ook het theater en de bioscoop gevestigd zijn.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Appartement

Aantal bouwnummers

3

Inhoud

315 m3 - 357 m3

Woonoppervlakte

105 m2 - 119 m2

Koop aanneemsom

€ 599.000 - € 695.000,-

Bouwnummers

Bouwnummer

Status

Woonopp.

Kamers

Prijs

2 Verkocht onder voorbehoud 105 m2 3 € 599.000,- Bekijken
3 Beschikbaar 119 m2 3 € 695.000,- Bekijken
4 Beschikbaar 118 m2 3 € 695.000,- Bekijken
Alle bouwnummers tonen Minder bouwnummers tonen

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.