3-kamer appartementen
3-kamer appartementen – Foto 4
3-kamer appartementen – Foto 3
3-kamer appartementen – Foto 2
3-kamer appartementen – Foto
3-kamer appartementen
3-kamer appartementen – Foto 4
3-kamer appartementen – Foto 3
3-kamer appartementen – Foto 2
3-kamer appartementen – Foto

3-kamer appartementen

43 m2 t/m 60 m2 wonen

perceel

€ 315.000,- tot € 385.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

START VERKOOP WOENSDAG 19 JUNI!

Wil je meer informatie over HOU-TEN of twijfel je nog welk appartement jouw voorkeur heeft? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 19 juni aanstaande. Tussen 18:00 en 19:30 uur ben je van harte welkom aan de Randhoeve 221 te Houten en staat het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Op woensdag 19 juni a.s. is het vanaf 15:00 uur mogelijk om digitaal in te schrijven op de appartementen van jouw voorkeur. Alle verkoopdocumentatie zal vanaf dat moment zichtbaar zijn op de projectwebsite (hou-ten.nl). Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 26 juni, 12:00 uur.

Ontdek de perfecte balans tussen luxe en comfort bij onze appartementen! Met woonoppervlaktes van ca. 42 m² tot 60 m² en buitenruimtes van ca. 4 m², geniet je van een ruimtelijke leefomgeving. Er zijn zelfs twee exclusieve penthouses van ca. 55 m² en 60 m² met een weergaloze buitenruimten van maar liefst ca. 32 m². Beleef de ochtendzon op het Oosten of koester jezelf in de ondergaande zon op het Westen. De penthouses verwelkomen de hele dag zon op hun royale terrassen. En als kers op de taart: de woningen zijn inclusief een compleet sanitair pakket, zodat je jouw persoonlijke stijl tot in detail kunt doorvoeren. Ontdek jouw droomwoning!

Stap binnen in de betoverende charme van Houten, gelegen in het hart van Nederland. Ideaal gelegen op fietsafstand van Utrecht en met uitstekende bereikbaarheid via belangrijke uitvalswegen, biedt deze transformatie een thuis te midden van rustieke schoonheid en moderne voorzieningen. Hier vind je de perfecte harmonie tussen serene kalmte en hedendaags comfort, waardoor het dorp zich onderscheidt als een unieke plek om te wonen. Houten omarmt haar bewoners met lokale winkels en gezellige horecagelegenheden, waar levendige gesprekken en heerlijke koffie samenkomen. Ervaar het beste van beide werelden in HOU-TEN, waar de rustieke charme van het dorp hand in hand gaat met eigentijds gemak. Welkom thuis in de perfecte balans tussen traditie en moderniteit.

Welkom in de sprankelende nieuwe woonomgeving waar kantoren transformeren tot moderne appartementen, en Houten evolueert tot een levendige stad! De Molenzoom zal de komende jaren transformeren naar een gebied waar wonen en werken een perfecte samenhang zullen vormen. Dorps karakter, ruimte om te bewegen, duurzaam en groen zijn belangrijke kenmerken voor dit gebied.

Ontdek het gemak van alles binnen handbereik: in slechts 5 minuten loop je naar het bruisende centrum van Houten, Het Rond, voor boodschappen, winkelen of een gezellig hapje en drankje. Geniet van sfeervolle terrasjes in het historische Oude Dorp. Fietsliefhebbers ervaren het gemak van Houten als dé fietsstad van Nederland, terwijl de trein je in 10 minuten naar Utrecht Centraal brengt. Met de auto ben je binnen een kwartiertje op zowel de A27 als de A12. Ontdek het comfort en de dynamiek van wonen in Houten!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Appartement

Aantal bouwnummers

5

Inhoud

129 m3 - 180 m3

Woonoppervlakte

43 m2 - 60 m2

Koop aanneemsom

€ 315.000 - € 385.000,-

Bouwnummers

Bouwnummer

Status

Woonopp.

Kamers

Prijs

6 Verkocht onder voorbehoud 60 m2 3 € 385.000,- Bekijken
7 Verkocht onder voorbehoud 43 m2 3 € 315.000,- Bekijken
3 Verkocht onder voorbehoud 43 m2 3 € 319.000,- Bekijken
5 Verkocht onder voorbehoud 59 m2 3 € 385.000,- Bekijken
1 Onder optie 60 m2 3 € 385.000,- Bekijken
Alle bouwnummers tonen Minder bouwnummers tonen

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.