Maarssen – Marsna
Maarssen – Marsna – Foto
Maarssen – Marsna – Foto 3
Maarssen – Marsna – Foto 2
Maarssen – Marsna – Foto 7
Maarssen – Marsna – Foto 5
Maarssen – Marsna – Foto 4
Maarssen – Marsna – Foto 6
Maarssen – Marsna
Maarssen – Marsna – Foto
Maarssen – Marsna – Foto 3
Maarssen – Marsna – Foto 2
Maarssen – Marsna – Foto 7
Maarssen – Marsna – Foto 5
Maarssen – Marsna – Foto 4
Maarssen – Marsna – Foto 6

Maarssen – Marsna

124 m2 - 154 m2 wonen

182 m2 - 343 m2 perceel

€ 695.000,- tot € 895.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

VERKOOP GESTART!

De verkoop nieuwbouwproject “MARSNA’ is gestart. Dit kleinschalige nieuwbouwproject wordt gerealiseerd in het oude dorp van Maarssen aan de Raadhuisstraat. Deze unieke woonkans bevindt zich midden in het centrum van het oude Maarssen op loopafstand van diverse voorzieningen. In totaal worden er vijf ruime woningen gerealiseerd inclusief berging en groot perceel.

LOCATIE
Marsna ligt in het centrum van Maarssen Dorp wat onderdeel is van Stichtse Vecht. Op korte afstand van de supermarkt en een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden. Het overdekte nabij gelegen winkelcentrum Bisonspoor is zowel met de auto als per fiets te bereiken. Het openbaar vervoer (bus) vind je om de hoek en in Maarssenbroek is een treinstation richting centraal station Utrecht en Amsterdam. Bovendien zijn de uitvalswegen A2 en A27 dichtbij. Dankzij de parkeerplaatsen, gelegen achter de woning, is parkeren nooit een probleem. De Binnenstad van Utrecht en het centrum van Amsterdam zijn binnen 20 auto minuten te bereiken.

SLIM PARKEREN
Elke woning heeft 2 eigen parkeerplaatsen, gelegen aan de achterzijde en bereikbaar via het Harmonieplein. De royale tuinen hebben een gunstige ligging op het Westen. De 5 woningen hebben elk een eigen identiteit: een hoek met een grotere berging, een dwarsgevel, een dakkapel, een wit gekeimde gevel of een extra grote tuin.

DUURZAAM EN INNOVATIEF
De woningen zijn energiezuinig, gasloos en voldoen aan de laatste eisen (BENG) ten aanzien van duurzaamheid. Zo zijn de gevels, vloeren en daken vanzelfsprekend zeer goed geïsoleerd en wordt bijna al het glas als triple beglazing uitgevoerd.

INTERESSE
Heb je interesse in dit nieuwbouwproject? Maak je interesse kenbaar bij de Keizer makelaarsgroep. Je kan bellen naar het nummer 030 – 6008240 of even een mail sturen naar nieuwbouw@dekeizer.nl

Meer lezen Minder

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.