Maarssen – Ensemble
Maarssen – Ensemble – Foto
Maarssen – Ensemble – Foto 2
Maarssen – Ensemble – Foto 3
Maarssen – Ensemble – Foto 4
Maarssen – Ensemble – Foto 5
Maarssen – Ensemble – Foto 6
Maarssen – Ensemble
Maarssen – Ensemble – Foto
Maarssen – Ensemble – Foto 2
Maarssen – Ensemble – Foto 3
Maarssen – Ensemble – Foto 4
Maarssen – Ensemble – Foto 5
Maarssen – Ensemble – Foto 6

Maarssen – Ensemble

93 m2 - 209 m2 wonen

120 m2 - 136 m2 perceel

€ 630.000,- tot € 1.550.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Wonen in het hart van Maarssen-dorp in een woning die van alle gemakken is voorzien? Dat kan in Ensemble op het Harmonieplein. Hier geniet je van het beste van twee werelden: je woont in het historische centrum met al haar gezelligheid en voorzieningen én je stapt ook direct de rust en ruimte van de natuur in de omgeving in.

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je nu aan op de projectwebsite(www.ensemblemaarssen.nl) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

ENSEMBLE
In Ensemble woon je ‘op stand’ in een buurt waar saamhorigheid centraal staat. De stadswoningen, appartementen en de aangrenzende huurappartementen zijn zo ontworpen door de architect dat ze naadloos op elkaar aansluiten, én op de bestaande omgeving van het Harmonieplein. Hierdoor wordt er een mooie mix van diversiteit en functionaliteit gecreëerd. Het harmonieplein wordt een fijne leefomgeving waar je, hoe kan het ook anders, in harmonie met elkaar samenleeft.

In het hart van Maarssen-dorp bouwen we 4 stadswoningen, 8 appartementen en een penthouse. Allemaal in een stijl die past bij de historie van het dorp, maar wel volgens de huidige standaarden en duurzaamheidseisen. De woningen en appartementen zijn gasloos en worden duurzaam verwarmd met een warmtepompsysteem. Kies je voor een statige stadswoning met tuin op het zuiden, of woon je toch liever in een appartement dat van alle gemakken is voorzien? Voor de ultieme luxe ga je voor het penthouse, op de derde verdieping van het appartementencomplex.

MAARSSEN-DORP
Maarssen-dorp is geliefd onder haar inwoners én bezoekers. Als je er woont, ga je er nooit meer weg. Ensemble ligt in het hart van het dorp, dichtbij de Vecht en Loosdrechtse plassen met haar grootste fietsroute. Je loopt vanuit je huis zó naar je favoriete restaurant of naar de school van de (klein)kinderen. Hier ervaar je nog dat échte dorpsgevoel.

’s Avonds nog even het water op, een uurtje zweten op het sportveld of nog even shoppen in Utrecht. Heel vanzelfsprekend als je in Maarssen-dorp woont. Dicht bij de natuur, maar ook bij allerlei handige voorzieningen. Zoek je rust of ben je toch meer van de gezelligheid? Je vindt het allebei in de omgeving.

Meer lezen Minder

Woningtypes

Er zijn geen beschikbare types gevonden binnen dit project.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.