Houten – De Monarchie
Houten – De Monarchie – Foto 3
Houten – De Monarchie – Foto
Houten – De Monarchie – Foto 2
Houten – De Monarchie
Houten – De Monarchie – Foto 3
Houten – De Monarchie – Foto
Houten – De Monarchie – Foto 2

Houten – De Monarchie

- wonen

- perceel

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Voorbereid wonen in het Oude Dorp van Houten!

Binnenkort starten we met de verkoop van deze 8 unieke ‘levensloop’ woningen van het nieuwbouwproject De Monarchie gelegen in het gezellige Oude Dorp van Houten. Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met alle voorbereidingen. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het project De Monarchie? Meld u dan snel aan op de projectwebsite(wonenindemonarchie.nl) zo mist u geen enkele update!

Ontdek de toekomst van wonen in het hart van Houten! Jongerius Invest presenteert 8 unieke ‘levensloop’ woningen aan de Prins Bernhardweg. Hier wordt geschiedenis samengebracht met modern comfort, perfect voor Houtenaren die een nieuwe stap willen zetten in hun wooncarrière.
Deze prachtige ontwikkeling biedt een harmonieuze mix van traditie en gemak, waardoor bewoners kunnen genieten van een comfortabel leven in de nabijheid van winkels en restaurants. Pak deze kans om uw ideale thuis te vinden en geniet van het beste wat het Oude Dorp te bieden heeft.

Welkom in de toekomst van wonen, welkom bij De Monarchie!

Duurzaam en comfortabel wonen
Welkom in de toekomst van duurzaam en comfortabel wonen! Ontdek onze acht prachtige woningen, verdeeld over twee blokjes van 5 en 3, waar elk detail is ontworpen met uw welzijn in gedachten. Met het hoogste A++++ energielabel geniet u van minimale energiekosten, uw eigen parkeerplaats en ruime berging. Ontspan in de zonnige buitenruimte, compleet met voor- en achtertuin, terwijl het slimme ontwerp gemak en luxe combineert. Een ruime woonkamer met eetgedeelte, een slaapkamer met luxe badkamer op de begane grond, samen met een logeerkamer en hobbykamer op de 1e verdieping, bieden het perfecte thuis voor uw leven. De bouw wordt door het gerenommeerde bedrijf ThuisInBouwen uit Meerkerk uitgevoerd.

Houten’s Oude Dorp
Het bruisende hart van Houten’s Oude Dorp! Ontdek onze 8 prachtige woningen, perfect gelegen op de kruising van Prins Bernhardweg en Julianstraat. Deze charmante toevoeging aan de buurt geeft de essentie van een mooie gemeenschap en comfort. Met winkels op loopafstand en gezellige restaurants en terrassen, biedt deze locatie het beste van beide werelden. Geniet van het levendige sociale leven terwijl u profiteert van handige voorzieningen, allemaal binnen handbereik. Maak u klaar om te genieten van het leven in een van de meest geliefde buurten van Houten.

Bereikbaar en levendig
Stap binnen in de sprankelende nieuwe ontwikkeling in het traditionele Oude Dorp van Houten.
Ontdek de unieke mix van dorpse charme, levendigheid en de luxe van alles bij de hand. Op slechts 5 minuten loopafstand wacht het levendige stadscentrum van Houten, met winkels, boetieks en gezellige eetgelegenheden. Laat u betoveren door de sfeervolle terrassen in het historische hart van het Oude Dorp. Voor fietsliefhebbers is Houten dé ultieme fietsstad, terwijl de trein u in slechts 10 minuten naar Utrecht Centraal brengt. Met de auto bereikt u zowel de A27 als de A12 in een oogwenk. Ontdek het comfort en de levendigheid van wonen in Houten!

Meer lezen Minder

Woningtypes

Er zijn geen beschikbare types gevonden binnen dit project.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.