Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto 3
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto 5
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto 4
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto 2
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto 3
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto 5
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto 4
Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3 – Foto 2

Hoef En Haag – BijVianen | Fase 3

119 m2 - 178 m2 wonen

128 m2 - 586 m2 perceel

€ 440.500,- tot € 975.500,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

VOLLEDIG VERKOCHT!

Het is prachtig wonen in Hoef en Haag, het nieuwe dorp bij Vianen, ten zuiden van de Lek. Net als de binnenstad van Vianen is Hoef en Haag onlosmakelijk verbonden met het rivierenlandschap van de Lek. Het dorp is opgebouwd uit een drietal deelgebieden: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. Elk deelgebied kenmerkt zich door een eigen karakter en is opgebouwd uit enkele kleinschalige buurtjes met bijbehorende ontmoetingsplekken. Hoef en Haag kenmerkt zich door de structuur van water en groen. De lusvormige Meander ligt onder de rivier en vouwt zich als een hoefijzer om het dorp heen.

Nieuwbouwproject BijVianen biedt in totaal 160 woningen, verspreid over Het Lint, Het Dorpshart en De Erven. BijVianen Fase 3 bevindt zich in De Erven en bestaat uit 38 woningen. De Erven kent een landelijke stijl en is omgeven door groen. Hier ervaar je de rust en de ruimte die Hoef en Haag te bieden heeft. De variatie is groot, niet alleen qua gevelbeeld, maar ook qua afmeting. Zo aantrekkelijk en zoveel keuze! Nieuwkomers die hun eerste woning kopen, doorstromers die een grotere woning zoeken, senioren die misschien juist kleiner willen wonen: iedereen is welkom. Alle woningen zijn voorzien van modern sanitair en tegelwerk.

LOCATIE
Op nog geen half uur rijden van de Utrechtse binnenstad, niet ver van Nieuwegein en dicht bij de historische vestingstad Vianen ligt het mooie dorpje Hoef en Haag. De plek waar je niet alleen centraal, maar ook vooral verrassend mooi en buitengewoon buiten woont, in een splinternieuw dorp. Nieuw wonen is hier echt nieuw wonen. Een fijne start voor het volgende hoofdstuk in je leven. In de wijken Het Dorpshart, Het Lint en De Erven tref je een heel eigen sfeervolle identiteit in een prachtige groene en waterrijke setting. Het water van De Meander omarmt het hart van het dorp als het ware en de groeninrichting met slingerende paden, parkjes en speelveldjes brengen charme. De rivier de Lek, de uiterwaarden en recreatieplas Everstein op steenworp afstand geven een gevoel van ruimte en vrijheid. Je kunt optimaal genieten van je vrije tijd, want buiten is hier echt buiten. Nieuw wonen kan zó mooi zijn. BijVianen, waar anders…

SLIM PARKEREN
De beleving van de groene en waterrijke ruimte staat in de hoofdrol. Zonde om dat mooie uitzicht te belemmeren. Wie de auto niet kan parkeren op eigen terrein maakt daarom gebruik van kleine parkeerterreinen. Letterlijk om de hoek en uit het zicht. Uitkijken over natuur in plaats van over auto’s: daar is over nagedacht.

DUURZAAM EN INNOVATIEF
De woningen in BijVianen zijn helemaal van nu, voorzien van duurzame innovatieve technieken. Met een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een ventilatiesysteem uitgevoerd als warmteterugwinning (WTW), comfortabele vloerverwarming/vloerkoeling, goede luchtdichting, HR++ glas en hoogwaardige isolatie hou je de energiekosten laag en draagt jouw woning bij aan een beter klimaat. Je bent helemaal klaar voor de toekomst.

Meer lezen Minder

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.