Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 2
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 4
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 6
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 3
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 5
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 2
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 4
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 6
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 3
Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02 – Foto 5

Utrecht – Bellevue Fase 2 K-1-02

84 m2 wonen

perceel

3 kamers

€ 495.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

IN VERKOOP!

Het nieuwbouwproject ‘BELLEVUE FASE 2′ is in verkoop. In deze fase komen 82 startersappartementen vanaf €215.000,-* vrij op naam. Dit zijn de types Petite en Moyenne. Dit zijn studio’s en twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 28 tot 80 m².

Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (bellevue-utrecht). De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar je kan alsnog inschrijven op de woningen als (reserve)kandidaat.

Het Amsterdam-Rijnkanaal kan, met de komst van Bellevue aan de oever, haast de nieuwe stadsgracht van Utrecht genoemd worden. Op deze plek in Leidsche Rijn ben je werkelijk dichtbij alles. Het authentieke stadscentrum, het uitgestrekte groen en de vele voorzieningen in dit jonge stadsdeel. Bellevue biedt ruimte aan 163 koopappartementen, verdeeld over 3 unieke gebouwen.

LOCATIE
Dat Bellevue goed bereikbaar is, staat voorop. Het is slechts een kwartier fietsen naar het centrum van Utrecht. Met station Leidsche Rijn op loopafstand ben je binnen 5 minuten met de trein op Utrecht Centraal. Ook de bus brengt je vanaf hier naar alle omliggende wijken en plaatsen. Reis je liever met de auto? Binnen no-time ben je op de A2.

WONEN IN HET GROEN
Door de trapsgewijze architectuur, grote binnentuin en collectieve beplanting in en aan de buitenruimtes, gaan de appartementen in Bellevue op in het groen. Hier is genoeg ruimte om medebewoners te ontmoeten. Met elkaar iets ondernemen? In de eetbare tuin kunnen jullie gezamenlijk voedsel verbouwen en de speelheuvels zijn geschikt voor sport en spel. De watertuin zorgt voor de nodige verkoeling tijdens zomerse dagen.

Kenmerken BNR K-1-02
– Woonoppervlakte van 84 m2
– Ideale woning voor starters
– Eigen berging van circa 5 m2
– Energiezuinige woning
– Buitenruimte van circa 10 m2
– Voorzien van vloerverwarming

Tip! Voordat je een keuze voor een appartement maakt, is het verstandig een goed beeld te hebben van je financieringsmogelijkheden. Laat bij een hypotheekadviseur vrijblijvend een haalbaarheidscheck uitvoeren.

Zelfbewoningsplicht
Er geldt een zelfbewoningsplicht voor de Petite en Moyenne appartementen. Als koper mag je een appartement enkel verhuren aan eerste- of tweedegraadsfamilie (ouders, kinderen, broers en zussen).

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Ingetrokken

Koopsom

€ 495.000,-

Woonoppervlakte

84 m2

Externe bergruimte

5 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

10 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

252 m3

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?