Nieuwegein – Monaco 2
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 3
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 2
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 4
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 5
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 6
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 7
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 8
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 9
Nieuwegein – Monaco 2
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 3
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 2
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 4
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 5
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 6
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 7
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 8
Nieuwegein – Monaco 2 – Foto 9

Nieuwegein – Monaco 2

174 m2 wonen

perceel

4 kamers

€ 930.600,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

START VERKOOP – 31 maart 2023

Op vrijdag 31 maart om 12:00 uur start de online verkoop van de 37 luxe appartementen in project Monaco. We nodigen je graag uit voor het verkoopevent op zaterdag 1 april 2023 op het kantoor van Koopmans TBI aan de Fakkelstede in Nieuwegein, direct naast de bouwlocatie van CityPromenade. Tussen 11:00 en 12:30 uur staat het verkoopteam voor je klaar om je alles te vertellen over deze appartementen en om je vragen te beantwoorden. Daarnaast is er gelegenheid om een kijkje te nemen op het bouwterrein én het luxe verkoopboek ligt voor je klaar. Zo kan je je nog beter inlezen op de appartementen en het project.

Digitaal inschrijven op de woningen is mogelijk vanaf 31 maart, 12:00 uur middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (monaco-citynieuwegein.nl). Inschrijven is mogelijk tot 10 april. Ook kan je hier je gegevens achterlaten om op de hoogte gehouden worden over de verdere ontwikkelingen van CityPromenade.

SKY PENTHOUSES
De 2 penthouses van Monaco laten menige woondroom in vervulling gaan door de zee aan ruimte, het mooie uitzicht, de grote raampartijen en riante buitenruimte van minimaal 25 m2. De ultiem luxe penthouses op de bovenste verdieping zijn circa 175 en 174 m2 groot en hebben 3 slaapkamers.

Bekijk de plattegronden en specificaties en ontdek waar jij jezelf ziet wonen. Leef je straks in Monaco dan heb je gegarandeerd een fijne plek bemachtigd die niet alleen heel luxe en groots aanvoelt, maar die ook comfortabel is. Vanuit de garage onder het gebouw, bereik je binnendoor de 9e verdieping.

ALLES BINNEN HANDBEREIK
Rondom Monaco is het gezellig op de luie trappen richting de nieuwe promenade, het stadsplein en de biodiverse binnentuin. Ga lekker op de trap zitten of strijk neer op een van de terrasjes en geniet met een goeie kop koffie in je hand van vrij zicht op het water. Voor een boodschap, een nieuwe outfit, een avond in het theater of een avond lekker uit eten wandel je zo Cityplaza Nieuwegein in. Monaco biedt een luxe, ontspannen stadsleven.

IDEALE LIGGING
Monaco is perfect bereikbaar en ligt gunstig ten opzichte van stad en natuur. De bus en de sneltram naar Utrecht stoppen praktisch om de hoek. Daarbij rijd je vanaf je privéparkeerplaats in de garage met 5 minuten de A2 op. Als je dan bedenkt dat je hier ook nog de Nedereindse Plas en Park Oudegein in de spreekwoordelijke achtertuin hebt, zit je hier goed.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 930.600,-

Woonoppervlakte

174 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

522 m3

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?