Maarssen – Marsna 4
Maarssen – Marsna 4 – Foto
Maarssen – Marsna 4 – Foto 4
Maarssen – Marsna 4 – Foto 2
Maarssen – Marsna 4 – Foto 3
Maarssen – Marsna 4 – Foto 6
Maarssen – Marsna 4 – Foto 5
Maarssen – Marsna 4
Maarssen – Marsna 4 – Foto
Maarssen – Marsna 4 – Foto 4
Maarssen – Marsna 4 – Foto 2
Maarssen – Marsna 4 – Foto 3
Maarssen – Marsna 4 – Foto 6
Maarssen – Marsna 4 – Foto 5

Maarssen – Marsna 4

131 m2 wonen

perceel

5 kamers

€ 695.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

NOG 1 WONING BESCHIKBAAR!

De verkoop nieuwbouwproject “MARSNA’ is gestart. Dit kleinschalige nieuwbouwproject wordt gerealiseerd in het oude dorp van Maarssen aan de Raadhuisstraat. Op dit moment is er nog één laatste woning beschikbaar. Deze unieke woonkans bevindt zich midden in het centrum van het oude Maarssen op loopafstand van diverse voorzieningen. In totaal worden er vijf ruime woningen gerealiseerd inclusief berging en groot perceel.

LOCATIE
Marsna ligt in het centrum van Maarssen Dorp wat onderdeel is van Stichtse Vecht. Op korte afstand van de supermarkt en een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden. Het overdekte nabij gelegen winkelcentrum Bisonspoor is zowel met de auto als per fiets te bereiken. Het openbaar vervoer (bus) vind je om de hoek en in Maarssenbroek is een treinstation richting centraal station Utrecht en Amsterdam. Bovendien zijn de uitvalswegen A2 en A27 dichtbij. Dankzij de parkeerplaatsen, gelegen achter de woning, is parkeren nooit een probleem. De Binnenstad van Utrecht en het centrum van Amsterdam zijn binnen 20 auto minuten te bereiken.

SLIM PARKEREN
Elke woning heeft 2 eigen parkeerplaatsen, gelegen aan de achterzijde en bereikbaar via het Harmonieplein. De royale tuinen hebben een gunstige ligging op het Westen. De 5 woningen hebben elk een eigen identiteit: een hoek met een grotere berging, een dwarsgevel, een dakkapel, een wit gekeimde gevel of een extra grote tuin.

DUURZAAM EN INNOVATIEF
De woningen zijn energiezuinig, gasloos en voldoen aan de laatste eisen (BENG) ten aanzien van duurzaamheid. Zo zijn de gevels, vloeren en daken vanzelfsprekend zeer goed geïsoleerd en wordt bijna al het glas als triple beglazing uitgevoerd.

INTERESSE
Heb je interesse in dit nieuwbouwproject? Maak je interesse kenbaar bij de Keizer makelaarsgroep. Je kan bellen naar het nummer 030 – 6008240 of even een mail sturen naar nieuwbouw@dekeizer.nl

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Ingetrokken

Toegevoegd

01-01-1970

Vraagprijs

€ 695.000,-

Appartement vve bijdrage

€ 0,-

gebruiksoppervlakteWoonfunctie

131 m2

Externe bergruimte

5 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

340 m3

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

WOZ Waarde

€ 0,-

Bouwvorm

Nieuwbouw

Energieklasse

A+++

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?