Hoef En Haag – Herenhuis 37
Hoef En Haag – Herenhuis 37 – Foto 3
Hoef En Haag – Herenhuis 37 – Foto 2
Hoef En Haag – Herenhuis 37 – Foto
Hoef En Haag – Herenhuis 37 – Foto 4
Hoef En Haag – Herenhuis 37
Hoef En Haag – Herenhuis 37 – Foto 3
Hoef En Haag – Herenhuis 37 – Foto 2
Hoef En Haag – Herenhuis 37 – Foto
Hoef En Haag – Herenhuis 37 – Foto 4

Hoef En Haag – Herenhuis 37

161 m2 wonen

perceel

7 kamers

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

OPEN HUIS – IEDERE ZATERDAG 10:00 – 12:00 UUR IN DE KEUKEN VAN HOEF EN HAAG – Lekstraat 38

Wil jij jouw vragen graag persoonlijk stellen? Elke zaterdag is er iemand van het verkoopteam in de woonwinkel aanwezig om jou te helpen met de zoektocht naar jouw droomwoning. De lekkerste koffie uit “De Keuken van Hoef en Haag” staat voor je klaar tussen 10:00 – 12:00 uur aan de Lekstraat 38 in Hoef en Haag.

Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven op de woningen is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (www.hoefenhaag.nl). Of neem bij interesse contact op met één van de projectmakelaars!

Herenhuizen
In De Erven woon je riant en beleef je het goede buitenleven. Hier vind je woningen van natuurlijke materialen in een landelijke architectuurstijl, grote tuinen en groene erven. Met alle voorzieningen van Het Dorpshart om de hoek. Met de sfeer van vroeger en alle comfort van nu.
Neem nou deze prachtige herenhuizen, ieder met een karakteristieke uitstraling die past bij De Erven. Een royale tuin, vrij uit zicht en parkeren doe je op eigen terrein.

Bouwnummer 37 – Abeliaerf 5

Kom binnen!
De entree van de woning is aan de voorzijde. Ideaal een lekker ruime hal, hier is genoeg plek voor de jassen, tassen en schoenen van het hele gezin. Vanuit de hal bereik je de grote woonkamer. Aan de achterzijde van de woning ligt de woonkamer met toegang tot de tuin. In de zomer lekker de deuren open terwijl de kinderen hun ding doen. Aan de voorzijde is plek voor de grote keukentafel, hier kun je lekker samen genieten van lange avonden tafelen.

Iedereen een eigen slaapkamer
Boven heeft iedereen een eigen slaapkamer. Als de 4 slaapkamers op de eerste etage niet genoeg zijn dan kun je altijd nog de zolder – waar ook ruimte is voor een wasmachine en droger – laten afbouwen met een kamer of twee extra. Optioneel kun je hier een dakkapel laten plaatsen voor meer ruimte. De keuze is aan jou!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Koopsom

€ 629.500,-

Servicekosten p/mnd

€ 0,-

Woonoppervlakte

161 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

465 m3

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Bouwvorm

Nieuwbouw

Energieklasse

A++++

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Jules Pont K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?