Wat is mijn huis waard?

Verhuisplannen? Dan wil je weten wat je huis waard is! Hoeveel brengt je huidige huis op en wat kun je ervoor terug kopen. Een waardebepaling van je huis geeft je de informatie die je nodig hebt om een goede afweging te maken of je je huis via ons wilt verkopen. Maar wat is precies een waardebepaling?


Gratis Waardebepaling

Een waardebepaling geeft je inzicht in het bedrag wat je voor je huis kunt krijgen. Hierdoor weet je ook hoeveel overwaarde je hebt en eventueel nog moet lenen voor een nieuw huis. We bieden je twee verschillende soorten waardebepalingen met ieder zijn voor- en nadelen. Ga je voor snelheid en gemak of nauwkeurigheid en uitgebreid advies? De keuze is aan jou!

gratis waardebepaling

Nauwkeurige Waardebepaling

Een uitgebreide en zorgvuldige waardebepaling bij jou thuis


Gratis
Nauwkeurige en zorgvuldige waardebepaling van je huis
Eén van onze ervaren verkoopmakelaars komt bij je thuis 
Met verkoopadvies
Met advies over de vraagprijs
Met actuele marktinformatie

Nauwkeurige waardebepaling aanvragen

online waardeschatting

Online Waardebepaling

Bereken zelf in een paar stappen de waarde van je huis


Gratis
Indicatieve waardeschatting van je huis
Snel en gemakkelijk met enkele muisklikken achter je pc
Zonder verkoopadvies
Zonder advies over de vraagprijs
Zonder actuele marktinformatie

Online waardeberekening uitvoerenWaarom een waardebepaling via De Keizer?

We geven je minimaal 7 unieke redenen om voor De Keizer makelaarsgroep te kiezen.

Reden 1:

De Keizer is een kantoor met pit. Wij hebben een actieve werkhouding én komen onze beloftes na.

Reden 2:

Onze medewerkers van alle vestigingen werken intensief met elkaar samen en beschikken over uitgebreide vakkennis en een groot netwerk aan contacten en relaties.

Reden 3:

Al onze makelaars zijn gecertificeerd en uiteraard zijn wij aangesloten bij de NVM. Ieder jaar doen wij examen zodat je weet dat onze kennis op peil is.

Reden 4:

Met onze 7 kantoren zijn wij de grootste makelaar van Midden-Nederland. Maar tegelijkertijd werken wij in kleine teams, zodat je nauw en persoonlijk contact hebt met jouw makelaar.

Reden 5:

Groot zijn we niet alleen in "het echte leven", maar ook online. Op social media hebben wij circa 20.000 unieke volgers. Zo heeft jouw woning een nog groter bereik!

Reden 6:

Je hebt de beschikking over een eigen marketingafdeling, een taxatieafdeling en een nieuwbouwafdeling. Jij plukt als extra de vruchten van ons grote netwerk.

Reden 7:

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daarin hebben we lef. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met ons makelaarskantoor de kunde, de contacten, de marktkennis en met name de inzet hebben om jouw woning succesvol te verkopen.