Portfolio


De Keizer makelaarsgroep heeft dankzij haar eigen nieuwbouwafdeling een mooi portfolio met nieuwbouw projecten. Onze enthousiaste nieuwbouwspecialisten adviseren ontwikkelaars, beleggers en gemeente bij de planvorming en tenders. Daarbij spreken we potentiële kopers en huurders en zorgen we ervoor dat het project zo snel en zo goed mogelijk mogelijk verkocht of verhuurd is. We ontzorgen onze klant met een totaalpakket aan diensten en services. Daarin gaan we ver. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van de marketing aan ons overlaten. Met passie verdiepen wij ons in alles wat met nieuwbouw te maken heeft. Dat we lokaal verankerd zijn en de markt als geen ander kennen, is waardevol voor onze klanten. In dit portfolio nieuwbouw staat bij welke nieuwbouwprojecten we de afgelopen jaren betrokken zijn geweest.

 

Rijndael | Nieuwegein

Rijndael is hét nieuwe woongebied in het bloeiende Rijnhuizen in Nieuwegein. Op een steenworp afstand van Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen worden ruim 200 stijlvolle en super duurzame woningen ontwikkeld, in een lommerrijke bocht van het historische Merwedekanaal. In een uitgekiende mix en ruime opzet worden rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn verdeeld over vier woonmilieus, elk met een eigen karakter en stijl en toch een eenheid. Omringd door het oeverpark en de watertuin.

Oplevering: 2026
Ontwikkeling: Ontwikkelingscombinatie BPD/KWP
Verkocht: 200 woningen

Havenkwartier | Nieuwegein

In Rijnhuizen, Nieuwegein komt Havenkwartier. Een nieuwe, verrassende en groene woonwijk aan het Merwedekanaal. Hier ontwikkelen wij 29 appartementen, 64 rij- en hoekwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Met Havenkwartier krijgt Rijnhuizen ook een nieuwe haven, met volop waterplezier.

Oplevering: 2025-2026
Ontwikkeling: De Beeckhof B.V.
Verkocht: 110 woningen

Haagstede | Maarssen

In Haagstede worden in totaal 139 woningen gerealiseerd waaronder 48 sociale koopappartementen. De overige 91 woningen zijn grondgebonden koopwoningen waaronder ruime rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. In Haagstede kun je straks nog groter, comfortabeler en duurzamer wonen, en dat gewoon in Maarssenbroek. Lekker centraal, met alle voorzieningen dichtbij.  Fase 1 betreft 38 grondgebonden woningen en 48 sociale koopappartementen. Fase 2 betreft 53 grondgebonden woningen, variërend van hoek- en rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen.

Oplevering: 2025-2026
Ontwikkeling: Haagstede C.V.
Verkocht: 139 woningen

Vivere | Haarzicht

De villa’s in Vivere liggen direct aan het natuurgebied Wielrevelt als onderdeel van landgoed Haarzuilens met Kasteel De Haar. Comfortabel wonen in een van de vijf exclusieve villa’s op royale percelen met zwembad. De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte variërend van 287 tot 308 m². De achterzijde van de zeer riante, diepe percelen ligt aan natuurlijk water en het beschermd natuurgebied Wielrevelt. De indeling en inrichting van de villa is aan uw wensen aan te passen.

Oplevering: 2025
Ontwikkeling: Bunnik’s Exploitatiemaatschappij IJsselstein B.V.
Verkocht: 5 woningen

Molenhof | Schalkwijk

Aan de Pothuizerweg aan de rand van Schalkwijk wordt een kleinschalig nieuwbouwproject ontwikkeld: Molenhof. In Molenhof worden in totaal 22 nieuwbouwwoningen op ruime kavels gerealiseerd: 5 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 5 tussenwoningen. Voor alle woningen geldt dat ze volledig gasloos zijn en tevens voorzien zijn van hoogwaardige isolatie.

Oplevering: 2025
Ontwikkeling: De Bunte Vastgoed B.V.
Verkocht: 22 woningen

De Generaal | Soesterberg

Op één van de meest centrale plekjes van Soesterberg, aan de Veldmaarschalk Montgomeryweg, wordt project ‘De Generaal‘ gerealiseerd. Het complex omvat 16 2- en 3 kamer appartementen. Bij een groot aantal van de appartementen is een privé parkeerplaats inbegrepen alsmede een separate berging. Deze zijn gepositioneerd aan de achterzijde van het complex. De appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd en daarmee ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Oplevering: 2025
Ontwikkeling: Jongerius Invest Utrecht B.V.
Verkocht: 16 woningen

Monaco | Nieuwegein

Aan de nieuwe promenade langs het water, midden in het hart van Nieuwegein, prijkt een indrukwekkend en duurzaam appartementengebouw met 37 royale appartementen voorzien van een opvallend grote buitenruimte. De buitenruimtes hebben een gemiddelde oppervlakte van 24 m². Er zijn 15 appartementen van 65 tot 100 m², 17 appartementen kennen een oppervlakte van 100 tot 135 m² en 5 penthouses zijn maar liefst 170 tot 180 m² groot.

Oplevering: 2025
Ontwikkeling: Koopmans Projecten B.V.
Verkocht: 37 woningen

Prinssenhof | Houten

De zes appartementen variëren in grootte van 100 tot 140 m2, waardoor er voor elk wat wils is. Eén appartement bevindt zich in het souterrain van het gebouw en beschikt over een royaal terras, terwijl drie appartementen op de beletage zijn gelegen en voorzien zijn van ruime balkons. Daarnaast bevinden zich op de eerste verdieping twee unieke penthouses met elk een eigen ruim dakterras, waardoor bewoners kunnen genieten van een exclusieve buitenruimte met een prachtig uitzicht.

Oplevering: 2025
Ontwikkeling: Vides Circulaire (HER)ontwikkeling B.V.
Verkocht: 6 woningen

Stadswal | Vianen

De appartementen zijn zeer karakteristiek doordat het ontwerp volledig aansluit op het oude stadsbeeld. De appartementen worden uitgevoerd met een luxe keuken en fraai sanitair en tegelwerk. Het mooie is dat de eerste bewoners hier zelf een keuze in kunnen maken. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen vaste parkeerplaats voor de deur én een eigen berging. Elk appartement wordt gekenmerkt door zijn eigen unieke stijl. Van een brede living met een tuin of balkon aan de stadsgracht tot appartementen met een vide tot wel zeven meter hoog.

Oplevering: 2024
Ontwikkeling: Jasper Rikken
Verhuurd: 12 woningen

Wickengaard | Schalkwijk

Midden in het dorp Schalkwijk, in de oude perenboomgaard, wordt nieuwbouwproject Wickengaard gerealiseerd. Een kleinschalig project met 21 woningen en 11 appartementen. In Wickengaard is uiteraard ook aan duurzaamheid en energiezuinigheid gedacht. Wat deze woningen extra aantrekkelijk maakt is het energieconcept. De woningen zijn namelijk nul-op-de-meter (NOM). De rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen zijn lekker breed en ruim opgezet. De rijwoningen zijn ongeveer 130 m², de twee-onder-een kappers variëren van 160 tot 170 m² en de vrijstaande woningen zijn circa 180 m².

Oplevering: 2024
Ontwikkeling: Dura Vermeer Bouw Midden West B.V.
Verkocht: 32 woningen

Lindeoord | Houten

De groen- en waterrijke wijk Den Oord grenst aan het Oude Dorp van Houten en aan het schitterende Imkerspark. Daar wordt plan LindeOord gebouwd. De appartementen zijn duurzaam en gasloos. De appartementen worden gewaardeerd met een A+++ energielabel. Zo zijn de gevels, vloeren en daken vanzelfsprekend zeer goed geïsoleerd. In de appartementen wordt het glas uitgevoerd als triple- beglazing. Voor de opwarming van de ruimtes en het tapwater wordt ieder appartement voorzien van een individuele warmtepomp die gebruik maakt van bodembronnen. Tevens worden de appartementen voorzien van een balansventilatie met warmte terug winning.

Oplevering: 2024
Ontwikkeling: MBB Ontwikkeling B.V.
Verkocht: 19 woningen

Tuinhof | Ameide

Tuinhof Ameide is een groen buurtje met een eigen, afgezonderde ruimtelijke structuur. Omsloten door een robuuste groene zoom, maar toch open en vriendelijk richting de omliggende wijken. Hart van de Tuinhof Ameide vormt de groene binnentuin, die zowel een hof is als een tuin. De woningen in Tuinhof Ameide zijn zogenaamde Nul-Op-de-Meter-woningen. Zij wekken zelf energie op met als resultaat een heel lage energierekening.

Oplevering: 2024
Ontwikkeling: KRKTR Reuvers Ontwikkeling B.V.
Verkocht: 22 woningen

De Burg | Nieuwegein

Aan de Nereusburg in Nieuwegein wordt een bedrijfspand duurzaam getransformeerd naar een kleinschalig woongebouw “De Burg” met 10 luxe  afgewerkte appartementen. De drie- en vierkamerappartementen hebben een woonoppervlakte van circa 64 tot 95 m2 en worden luxe en compleet afgewerkt met moderne keuken, badkamer, toilet, een fraaie PVC visgraatvloer, plafond- en wandafwerking en houten binnendeuren.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde HGS Management over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2023
Ontwikkeling: HGS Management
Verkocht: 10 woningen

BijVianen fase 1, 2, 3 en 4 | Hoef en Haag

In het hart van Nederland komt het nieuwbouwproject BijVianen. Vlakbij de vestingstad Vianen, in het dorp Hoef en Haag. De diverse fases bestaan uit  hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Niet alleen de woningmix is gevarieerd, ook de architectuur is divers, past mooi in de bestaande omgeving en spreekt bijzonder aan. Het afwerkingsniveau is hoog, iedere woning heeft een eigen identiteit en ieder straatbeeld toont samenhang in een natuurlijke omgeving.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Jansen Bouwontwikkeling over de prijsvorming.

Oplevering: 2022-2025
Ontwikkeling: Jansen Bouwontwikkeling B.V.
Verkocht: 281 woningen

Rijnvliet | Leidsche Rijn-Utrecht

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Hierbij is gekozen voor mooie bouwmaterialen, alle woningen zijn voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken liggen leivormige- en Hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde DPD over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Wij zien er erg naar uit om de kopers blij te maken met hun nieuwe woning.

Oplevering: 2019-heden
Ontwikkeling: Van Wanrooij
Verkocht: 500 woningen

Hoef en Haag | Hoef en Haag

Hoef en Haag bestaat uit meerdere projecten, waarvan er al meerdere opgeleverd zijn. Hoef en Haag is een dorp gedeeltelijk in aanbouw aan de Lek, behorend tot de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Hoef en Haag is mooi groen opgezet, waarbij er veel ruimte is voor waterpartijen. Het leuke centrum beschikt over alle voorzieningen.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde DPD over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Wij zien er erg naar uit om de kopers blij te maken met hun nieuwe woning.

Oplevering: 2017-heden
Ontwikkeling: DPD | AM
Verkocht: xxx woningen

Terraza | Nieuwegein

Na het verkoop en ontwikkeling succes van project De Ontdekking wordt in dezelfde straat project Terraza gebouwd. Ook hier maakt een kantoor plaats voor woningen. De appartementen worden slim en duurzaam gebouwd. De nieuwste technieken zorgen er voor dat de woningen minder dan de helft aan energie verbruikt ten opzichte van andere nieuwbouwwoningen. Terraza is ontworpen voor wonen met plezier!

De Keizer makelaarsgroep adviseerde V.O.F. Noord. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2023
Ontwikkeling: V.O.F. Noord Amsterdam
Verkocht: 59 woningen

Eiland van Leede | Leerdam

Op Eiland van Leede komt een dorps woonbuurtje met eengezinswoningen in een eigentijdse setting. De 56 nul op de meter woningen worden gerealiseerd in de wijk Broekgraaf in Leerdam. Het plan bestaat uit diverse woningtypes, variërend in grootte. De architectuur is onderscheidend ten opzichte van de reeds gerealiseerde woningen in Broekgraaf. De ruime nieuwbouwwoningen zijn alzijdig georiënteerd en hebben vrijwel allemaal een gunstige zonligging. Centraal in het plangebied wordt een parkeerbos gerealiseerd waardoor de straten in het plangebied alleen gebruikt worden voor bestemmingsverkeer.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Synchroon B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2023
Ontwikkeling: Synchroon
Verkocht: 56 woningen

Breehof | Amerongen

Op de Breehof worden stijlvolle vrijstaande en half vrijstaande woningen in verschillende typen gebouwd. De woningen krijgen een karakteristieke uitstraling, een parkeervoorziening op eigen terrein en een comfortabele tuin. Deze 14 woningen zijn ideaal voor gezinnen maar het plan omvat ook een aantal woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De nieuwbouwwoningen zijn sfeervol, duurzaam en van hoge kwaliteit.

De Keizer makelaarsgroep heeft voor dit project als directiemakelaar het volledige verkooptraject verzorgd voor NCB. Van adviezen over prijsvorming tot het verkopen van de woningen.

Oplevering: 2023
Ontwikkeling: NCB Projectontwikkeling B.V.
Verkocht: 14 woningen

De Kiem van Houten | Houten

De Kiem van Houten is dé nieuwe woonwijk in HoutenZuid. De jonge wijk ‘ontkiemt’ met in totaal 308 woningen en appartementen. De woningen worden Nul-Op-de-Meter en gasloos gebouwd. In en om de wijk wordt een rijke, biodiverse groene omgeving aangelegd. Goed voor het milieu, prettig en gezond om in te vertoeven. Heel herkenbaar en aantrekkelijk is de fraaie jaren ‘30 stijl van de architectuur. De woningmix is divers en aantrekkelijk voor jong en oud.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Jansen Bouwontwikkeling B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Wij zien er erg naar uit om de kopers blij te maken met hun nieuwe woning.

Oplevering: 2020-2023
Ontwikkeling: Jansen Bouwontwikkeling B.V.
Verkocht: 308 woningen

Vestibule | Leidsche Rijn-Utrecht

Opvallend aan dit project is de mix van verschillende woningtypes en woninggroottes. Van een hoek- of tussenappartement, een indrukwekkend penthouse tot een stadswoning. Je vindt het hier allemaal. Stadswonen in Vestibule.

Oplevering: 2023
Ontwikkeling: Heijmans
Verkocht: 48 woningen

De Ontdekking | Nieuwegein

Een kleinschalig project in de wijk Rijnhuizen! Hier zijn 58 slimme duurzame en luxe appartementen ontwikkeld. Een nieuwe woonplek tussen Utrecht en Nieuwegein in een historisch deel van Nieuwegein met bezienswaardigheden als het Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt, waar kantoren plaatsmaken voor woningen.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde V.O.F. Noord. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: V.O.F. Noord Amsterdam
Verkocht: 58 woningen

Point of View | Nieuwegein

Op een markante plek in het centrum van Nieuwegein verrijst appartementengebouw Point of View pal tegenover winkelcentrum City Plaza.  Het elf woonlagen tellende appartementengebouw biedt een gevarieerde keuze aan diverse woonindelingen met oppervlaktes van circa 70 m² tot circa 200 m². De fraai ontworpen gevel heeft o.a. een mix van Hollandsche bakstenen in natuurlijke tinten. Dankzij de gevarieerde balkonopstelling heeft het gebouw een speels karakter. Hoge raampartijen verstreken het weidse uitzicht. Point of View is met recht een gebouw waar je in wil wonen!

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Blauwhoed over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Blauwhoed
Verkocht: 48 woningen

De Smaragd | Houten

Dit appartementencomplex is geheel ontworpen voor mensen die betaalbaar, compact en prettig willen wonen op nog geen 15 minuten afstand van Utrecht. De Smaragd bestaat in totaal uit 12 appartementen waarvan er 10 in verkoop zullen gaan en 2 (later) in verhuur. Alle appartementen zijn voorzien van 1 slaapkamer, een moderne badkamer en vloerverwarming. De appartementen worden verwarmd middels een lucht/water warmtepomp: Zeer energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst!

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Atelier ir. M. el Haroui over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Atelier ir. M. el Haroui
Verkocht/Verhuurd: 12 woningen

Vreeswijk 3-22 | Nieuwegein

Dit unieke en kleinschalig nieuwbouw appartementencomplex wordt gerealiseerd in het oude gedeelte van Vreeswijk. Een heel bijzonder gebouw waarin drie royale appartementen worden gerealiseerd. Het complex bestaat uit “twee gedeeltes” die door de architect prachtig aan elkaar verweven zijn. Aan de straatzijde het voorhuis, herbouwd, in de stijl van het vroegere logement uit ca. 1860 dat daar altijd heeft gestaan. Aan de achterzijde een moderne strak vormgegeven aanbouw met veel glaselementen. Door de grote woonoppervlakte van ieder appartement wordt het loft gevoel ervaren.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde All-In Quality Service over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: All-In Quality Service
Verkocht: 3 woningen

Kruyderlaan | Nieuwegein

Op een centrale locatie nabij winkelcentrum City Plaza ligt dit hoogwaardig afgewerkte appartementencomplex. Met veel plezier hebben wij met name starters op de woningmarkt blij kunnen maken met hun eerste woning. Alle appartementen hebben een fijne buitenruimte en diverse appartementen hebben een parkeerplaats op het privéterrein.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Credit Linked beheer & NCB Projectonwikkeling
Verhuurd: 24 woningen

Picaz | Leidsche Rijn- Utrecht

Het complex heeft een klassiek-chique uitstraling door het buitengewone gebruik van afwijkende formaten metselstenen met een elegante kleurstelling. De combinatie van de metselstenen met geanodiseerde bronskleurige kozijnen geeft het gebouw een warme uitstraling. Met het gebruik van deze kwalitatief hoogwaardige materialen staat het complex garant voor betrouwbaar wooncomfort. Alle appartementen hebben een schitterende natuurlijke lichtinval door de royale raampartijen. Elk appartement zijn eigen privé parkeerplaats en privé berging. Picaz; Buitengewoon wooncomfort.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Ovast
Verkocht/Verhuurd: 87 woningen

Allemansplein | Amerongen

Allemansplein is een kleinschalig project op een centrale plek in het dorp aan de voet van de Amerongse Berg. Met een mix van startersappartementen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen biedt het project voor ieder wat wils. De woningen worden duurzaam  gebouwd, gericht op de toekomst.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde NCB Projectrealisatie B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Wij zien er erg naar uit om de kopers blij te maken met hun nieuwe woning.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: NCB Projectrealisatie B.V.
Verkocht: 21 woningen

Rijnfort | Nieuwegein

Uniek door zijn grootte: met 112 appartementen, 11 eengezinswoningen en één commerciële ruimte springt project Rijnfort straks flink in het oog wanneer je Rijnhuizen binnenrijdt. Niet alleen de naam van dit project verwijst naar bepalende historische plekken in Rijnhuizen, maar ook de vorm van het pand is hierdoor geïnspireerd: het heeft de structuur van een fort. Met een binnenplaats die beschermd wordt door de woningen eromheen, waardoor daar een plek ontstaat waar sociale activiteiten ontplooid kunnen worden. Dit wordt extra gestimuleerd door de loopbrug die over de parkeerplaatsen gebouwd wordt. Bomen zullen hier doorheen groeien en op de brug is ruimte om te wandelen, spelen of even gezellig bij te praten met de buren.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Arc-en-Ciel over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Arc-en-Ciel
Verkocht: 123 woningen

Nieuwe Schans | Nieuwegein

Aan de kruising van de Graaf Florisweg en de belangrijke verbindingsader de ’s-Gravenhoutseweg, verrijst ‘Nieuwe Schans’: een prachtig kleinschalig complex met 14 appartementen verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen, uitgevoerd in verschillende types en woonoppervlaktes. Naast de strakke architectuur is het opvallend hoeveel licht er in de appartementen valt. De ligging van dit complex is gunstig: grenzend aan de sfeervolle woonwijk Fokkesteeg en met Park Oudegein op een steenworp afstand.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Herkon B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Herkon B.V.
Verkocht: 14 appartementen

Beukenhof | Doorn

Aan de bosrijke Beukenlaan tussen Driebergen en Doorn ligt het nieuwbouwproject Beukenhof. Op zeer royale kavels worden hier acht halfvrijstaande villa’s gebouwd met circa 170 m2 woonoppervlak en kavels tot wel 700 m2. Aan ruimte geen gebrek. Een unieke woonlocatie, centraal in Nederland, omringd door rust, ruimte en natuur. De villa’s zijn geïnspireerd op de sfeervolle architectuur van de jaren ’30 met een eigentijdse twist en een duurzaam karakter.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde NCB Projectrealisatie B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: NCB Projectrealisatie B.V.
Verkocht: 8 woningen

Edisonkwartier | Nieuwegein

Stijlvol wonen in moderne architectuur; dat wordt mogelijk in Edisonkwartier. Het gebied Rijnhuizen in Nieuwegein is volledig in ontwikkeling. Waar eens kantoren hebben gestaan, word het  nieuwbouwproject Edisonkwartier gerealiseerd, omgeven door water en natuur. Het nieuwbouwproject Edisonkwartier is kleinschalig opgezet en zal 47 exclusieve herenhuizen in een parkachtige omgeving omvatten.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Fresh Real Estate over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Fresh Real Estate
Verkocht: 47 woningen

Buurtschap Het Burgje | Odijk

Buurtschap Het Burgje is gebouwd op een prachtige landelijke locatie waardoor duurzaamheid verankerd is in het ontwerp van de woningen. Zo zijn alle woningen energiezuinig en is de duurzaamheid terug te zien de gebruikte materialen; houte met een STIP-certificering en keramische dakpannen die een langere levensduur hebben dan die van beton. Buurtschap Het Burgje staat voor wonen in een gezonde leefomgeving.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Nijhuis
Verkocht: 141 woningen

Sinfonia | Utrecht

Tussen het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal is project Sinfonia ontwikkeld. Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken, de één ligt aan Park Leeuwesteyn, de ander heeft uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. Sinfonia bestaat uit 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen. Het project kenmerkt zich door de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities, de grote stadstuinen en de eetbare ecologische zone.

Oplevering: 2022
Ontwikkeling: Van Wanrooij
Verkocht: 50 woningen

Boemerang | Houten

Op een prachtige plek in Houten, tussen het Oude Dorp en Castellum, is het appartementencomplex “Boemerang” gerealiseerd. De appartementen, beschikbaar in elf verschillende typen, zijn door de bouwwijze en onder andere de zonnepanelen op het dak, zeer duurzaam en de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Het gebouw is vier lagen hoog; wonen op de begane grond met terras of wonen met meer uitzicht op de derde verdieping. Het comfort en woongenot is hoog mede vanwege de centrale ligging en alle noodzakelijke voorzieningen in de directe omgeving.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde CZP Investments over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: CZP Investments
Verkocht: 32 woningen

Buitenoever fase 2 | Tull en ’t Waal

Dit fraaie -voor (her)starters/senioren toegankelijke- project is gelegen in het liefelijke Tull en ’t Waal, op enkele kilometers van de A27, Nieuwegein en Houten. Op deze unieke plek hoor je de vogels nog fluiten en kunnen zowel de sportievelingen als natuurliefhebbers hun plezier niet op. Deze fase bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en één rij van 4 tussen- en hoekwoningen aan een verkeersluwe straat.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: HBC Planontwikkeling
Verkocht: 10 woningen

Blauwpoort | Vianen

Het bijzondere nieuwbouwproject Blauwpoort is gelegen in het oude centrum van Vianen tegen de oude muur aan. Een stevig fundament om de 6 unieke woningen op te bouwen. Wat extra bijzonder is aan dit project is dat er volop ruimte is voor groen, ruimte en licht. Op de voormalige Kasteeltuin worden 6 unieke woningen gerealiseerd. Door de vele woningtypes binnen Blauwpoort is er voor een ieder wat wils. Een mooie eengezinswoning met een heerlijke tuin waar de kinderen ongestoord buiten kunnen spelen of juist een levensloopbestendige woning met een oog op de toekomst. Het kan allemaal.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde All-In Quality Service over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: Blauwpoort B.V.
Verkocht: 6 woningen

Rosa Nova | Culemborg

In Culemborg is het unieke nieuwbouwproject ROSA NOVA gerealiseerd. In de twee kleinschalige woongebouwen bevinden zich zeer riante levensloopbestendige en energiezuinige koopappartementen met een hoog afwerkingsniveau. De nieuwe gasloze (all-electric) woongebouwen bieden comfortabel woongenot. De privé parkeerplaatsen zijn gelegen op eigen terrein in een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin rondom de woongebouwen.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde AKM Reales B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: AKM Reales B.V.
Verkocht: 17 appartementen

Pablo | Utrecht

Het appartementencomplex Pablo is een iconisch gebouw met duurzame woningen in verschillende types. Dit complex is gelegen aan de Pablo Picassostraat te Utrecht (Leische Rijn).  Een uitstekende plek met voorzieningen als een station, park, kinderdagverblijf en supermarkt op loopafstand. De appartementen zijn gebouwd rond een gemeenschappelijk, groen binnenhof met speelvoorziening. Deze groenstrook is een verdieping opgetild, zodat eronder kan worden geparkeerd, deels overdekt, maar wel op maaiveldniveau.

Oplevering: 2021-2022
Ontwikkeling: AM b.v.
Verkocht: 50 woningen

Soeverein | Cothen

De Soeverein is een luxe appartementengebouw in een rustige en groene omgeving. De 7 appartementen liggen aan de Kromme Rijn in het dorp Cothen. Het project is kleinschaligheid en heeft een ideale ligging met uitzicht over de uiterwaarden. De appartementen zijn aan de buitenkant afgewerkt met duurzaam hout waardoor het opgaat in de directe omgeving. De woningen worden met keuken, vloerverwarming en overdekte parkeerplaats zeer compleet opgeleverd.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde WOON Ontwikkeling over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Wij zien er erg naar uit om de kopers blij te maken met hun nieuwe woning.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: WOON Ontwikkeling
Verkocht: 7 appartementen

PARCK030 & BLOCK030 | Utrecht

Parck030 en Block030 bestaat uit drie bijzondere gebouwen in twee samenhangende huurprojecten. Het verschil in uitstraling van de torens maakt dat de torens beide hun eigen architectonische karakter hebben gekregen. Het L-vormige laagbouwblok ontsluit het geheel tot een plezierig ingerichte omgeving waar veel ruimte is voor groen en water.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Lunee Vastgoed over de prijsvorming en indeling van de appartementen. Ook de uiteindelijke verhuur en de gehele marketing verzorgden we. Mooi werk om zoveel huurders blij te maken met een nieuw appartement.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: Heijmans Vastgoed
Verhuurd: 44 appartementen

Paardenhoeve | Houten

Aan de Paardenhoeve in Houten tref je het bijzondere appartementencomplex De Hoeve. Een complex met 10 luxe en zeer lichte appartementen op een mooie plek. Paardenhoeve telt in totaal vier woonlagen, waarvan de begane grond bestemd is voor commerciële ruimten. Duurzaamheid staat voorop bij het complex. Wonen met gas is verleden tijd, want deze appartementen zijn geheel gasloos. Ieder appartement is All Electric, heeft dubbel glas, is voorzien van een warmtepomp en ventilatie met warmte terugwin-unit en voorzien van een A-label. Kortom: Klaar voor de toekomst!

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Van den Beemer Houdstermaatschappij B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: Van den Beemer Houdstermaatschappij B.V.
Verkocht: 10 appartementen

Lingedonk | Geldermalsen

Het project Lingedonk waarbij de centraal gelegen woningen verhoogd liggen op een “donk’’. Vanuit hier ontspringen 5 hofjes met elk een eigen karakter. Er worden 3 vrijstaande en 14 twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. In totaal zullen in dit plan 45 koopwoningen worden aangeboden. Het project is groen opgezet waardoor er naast een grote tuin en de verschillende groene hofjes ook meerdere waterpartijen te vinden zijn. Hierdoor krijgt het project een ruimtelijk gevoel.

Oplevering: 2019 – 2021
Ontwikkeling: Dura Vermeer
Verkocht: 45 woningen

Lagedijk 29C | Schalkwijk

Weids en vrijstaand wonen in een heerlijke ruime woning met vrij uitzicht over een oude perenboomgaard in de achtertuin en de uitgestrekte weilanden daarachter.
De woning is volledig gasloos en zijn voorzien van zonnepanelen en een WKO installatie. De casco op te leveren woning past met zijn houten gevel volledig in de landelijke omgeving. De architect heeft de plattegrond al uitgewerkt. De gehele binnen afwerking, keuken en badkamer zijn geheel naar eigen wens en behoefte in te delen.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: Vireo Vastgoed
Verkocht: 1 woning

Haarzicht | Vleuten – Utrecht

Wonen in Haarzicht betekent genieten voor iedereen. In diverse fases hebben wij verschillende woningtypen verkocht, zoals rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels.
In de nabijheid van het plan zijn de stedelijke faciliteiten van Vleuten en Utrecht, maar ook de rust en ruimte van het oer-Hollandse landschap waarin Haarzicht gelegen is. Haarzicht is een duurzame wijk met Nul op de Meter woningen. Dit houdt in dat alle woningen energieleverend zijn.  Een mooiere omgeving, zo centraal in Nederland, is nauwelijks denkbaar: rijke historie, met Kasteel De Haar als goede buur, en alle faciliteiten van Utrecht binnen handbereik. Daarnaast heeft Haarzicht een Kindcentrum met basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang.

Oplevering: 2019-2021
Ontwikkeling: AM B.V.
Verkocht: 94 woningen

De Molenaar | Culemborg

Tegen het gezellige centrum van Culemborg aan, op de locatie van het voormalig postkantoor, ligt het project De Molenaar. Dit appartementencomplex De Molenaar bevat vijftien riante appartementen variërend van 103 tot 107 m2. Vijf appartementen per laag over drie lagen verdeeld.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde DKVG over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Wij zien er erg naar uit om iedereen blij te mogen maken in hun nieuwe woning.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: DKVG
Verkocht: 15 appartementen

Greenville | Utrecht (Leidsche Rijn Centrum)

Dit indrukwekkende complex naast Leidsche Rijn Centrum is vormgegeven door drie verschillende architecten. Centraal staat het duurzame en energiezuinige karakter van Greenville, net zoals de state of the art-architectuur, het groen en de zonnige ligging. Het resultaat is een landmark voor heel Leidsche Rijn met prachtige nuances en diversiteit. In een mooie mix van room- en zandkleurige, grijze en witte bakstenen heeft Greenville een frisse, inspirerende en stijlvolle uitstraling gekregen.

De Keizer makelaarsgroep stond Heijmans Vastgoed bij met de advisering en de afzet van dit spectaculaire nieuwbouwproject.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: Heijmans Vastgoed
Verkocht: 123 appartementen/stadswoningen

Weideoever | Utrecht

Voor Lunee Vastgoed verhuurden/verkochten we deze prachtige kubusvormige waterwoningen aan het Waterwinpark in Utrecht Terwijde. Het project kenmerkt zich door royale, comfortabele woningen met speels verspringende gevels en tuinen die grenzen aan het water.

Oplevering: 2021
Ontwikkeling: Lunee Vastgoed
Verkoop/verhuur: 22 woningen

New15 | Nieuwegein

Aan de Newtonbaan 7 in Nieuwegein stond een kantoorpand dat omstreeks 1996 is gebouwd. Dit kantoorpand is reeds duurzaam getransformeerd naar een kleinschalig woongebouw met 15 nieuwe woonappartementen. De opbouw op de tweede verdieping is geheel vernieuwd en voorzien van nieuwe gevelbekleding waarbij gebruik is gemaakt van fraaie materialen. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst ten behoeve van de energievoorziening. De daken zijn voorzien van een nieuwe hoogwaardige isolatie om het warmteverlies te beperken. Klaar voor de toekomst!

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Jongerius Invest B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Oplevering: 2020
Ontwikkeling: Jongerius Invest B.V.
Verkocht: 15 appartementen

De Schatkamer | De Meern

In het oude dorp van De Meern staat dit met hoog afgewerkte materialen appartementencomplex. Twee- en drie kamerappartementen met een woonoppervlakte van 67 tot 96 m², luxe badkamer en toilet, vloerverwarming in de woonkamer, fijne buitenruimte en parkeerplek op eigen privéterrein. Eigentijds wonen in een dorpse sfeer!

Oplevering: 2020
Ontwikkeling: Ten Brinke Vastgoed
Verkocht: 19 appartementen

De Sijnsmeester | Houten

Duurzaamheid staat voorop bij de herontwikkeling van De Sijnsmeester. Ieder appartement is All Electric, heeft driedubbel glas en ventilatie met warmte-terugwin-unit. Buiten zijn de parkeerplaatsen bestraat met klimaatadaptieve tegels, waardoor het regenwater op eigen terrein wordt geïnfiltreerd. Als daar de zonnepanelen op het dak nog bij worden opgeteld, is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voor een lage energierekening. Het complex ligt op loopafstand van Het Rond, centrum van Houten. Een terrasje pakken in het gezellige Oude Dorp is op de fiets lekker dichtbij.

Oplevering: 2020
Ontwikkeling: Dekker OGB
Verkocht: 42 appartementen

Bosranden | Huis ter Heide

Midden in de bossen bij Zeist, ligt de aangename en duurzame wijk genaamd Bosranden. De ruimte van de natuur en het comfort van stijlvolle nieuwbouw in één van de achtentwintig prachtige herenhuizen en villa’s. Er worden verschillend type woningen gerealiseerd eengezinswoningen, twee-onder-eenkapwoningen, dubbele villa’s en vrijstaande villa’s. Je ervaart het groen niet alleen in deze wijk, maar draagt ook zorg voor een duurzame toekomst als je kiest voor het EnergieNotaNul-pakket. Kortom een wijk gebouwd voor de toekomst!

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Ontwikkelingcombinatie V.O.F. Sterrenberg over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2020
Ontwikkeling: Ontwikkelingcombinatie V.O.F. Sterrenberg
Verkocht: 28 woningen

Dorpshuisplein | Amerongen

In het prachtige historische centrum van Amerongen zijn zes schitterende nieuwe woningen aan het intieme Doprshuisplein gerealiseerd. Woningen met een krachtig silhouet die het plein een nieuw gezicht geven. Uitgesproken en modern in de vormgeving. Voor de bouw van de twee-onder-een-kapwoningen is met natuurlijke materialen gewerkt. De combinatie van zwart hout en genuanceerde pannen zijn een knipoog naar de historische tabaksschuren uit de omgeving. Alle woningen zijn ontwikkeld op basis van een toekomst bestendig energieconcept.

Oplevering: 2020
Ontwikkeling: Dura Vermeer
Verkocht: 6 woningen

James Apartments | Nieuwegein

Het kantoorpand aan de Wattbaan 50 in Nieuwegein is getransformeerd naar James: 47 koopappartementen met tuin of balkon. Ook is er een gezamenlijke daktuin en loungeruimte. Het gebouw is hoogwaardig verbouwd: er zitten nieuwe kozijnen in, nieuwe buitenmuren met hout en wit stucwerk. Ook aan nieuwe installaties is gedacht: appartementen hebben een regelbare vloerverwarming en er is een warmte-terugwin installatie. De appartementen hebben hiermee energielabel A. Het concept James is uniek voor deze locatie: het appartementencomplex heeft een lounge voor de bewoners met daarin een keuken en groot scherm. Hier kunnen bewoners elkaar ontmoeten en ook flexwerken is hier mogelijk. Ook is er een dakterras waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Oplevering: 2020
Ontwikkeling: Het Fort B.V.
Verkocht: 47 appartementen

La Sabbia | Utrecht

In 2020 is La Sabbia opgeleverd, een luxe gebouw met unieke architectuur. Het is gelegen in het Park Groot Zandveld. Wonen in het groen, maar ook midden in Utrecht. Het park is gelegen in de moderne wijk Het Zand in Leidsche Rijn. De verschillende buurten in Het Zand hebben een eigen sfeer en architectuur.

Oplevering: 2020
Ontwikkeling: HSB Bouw
Verkocht: 24 appartementen

De Reiger | Leerdam

Dat het project De Reiger dicht bij de natuur staat, blijkt ook uit de keuze voor het ontwerp, de materialen en het energieplan: want duurzaamheid staat voorop! En dit project zijn duurzame woningen gerealiseerd. Waar het project zich bevindt is een plek voor iedereen die graag dicht bij de stad wil wonen en ook het goede gevoel van het dorpsleven wil behouden. Waar kinderen kunnen opgroeien in een écht duurzaam huis, waar je een praatje maakt met de buurman terwijl de kinderen in de lentezon buiten spelen.

Oplevering: 2020
Ontwikkeling: NCB Projectontwikkeling
Verkocht: 18 woningen

Dubbelzand | Houten

In het nieuwbouwproject dubbelzand zijn er 8 woningen gebouwd waarvan 6 semi-bungalows met een compleet woonprogramma op de begane grond. En aan de poort van Dubbelzand twee statige en zeer ruime twee-onder-één-kap woningen. Met veel zorg zijn de woningen, zowel binnen als buiten, ontworpen met een dorpse architectuurstijl die zich moeiteloos in de omgeving laat opnemen.
.

Oplevering: 2019
Ontwikkeling: Spark / Connext B.V.
Verkocht: 16 woningen

Buitenoever | Tull en ’t Waal

Met het project BuitenOever is Tull en ’t Waal gegroeid met 29 koopwoningen, opgebouwd uit 6 woningtypen, verdeeld over 8 bouwblokken. BuitenOever Fase 2 bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en één rij van 4 tussen- en hoekwoningen aan een verkeersluwe straat. De woningen worden afgewerkt met complete badkamer en vloerverwarming op de begane grond.

Oplevering: 2019
Ontwikkeling: Dura Vermeer
Verkocht: 10 woningen

Van Nieuwenhuizen N.V. | Nieuwegein

Van Nieuwenhuizen N.V. bestaat uit 96 huurappartementen in de vrije sector. Het gebouw combineert de sfeer van oud industrieel erfgoed met een hypermoderne woonomgeving. Het ontwerp is geïnspireerd op het wereldberoemde ‘Flatiron Building’ (het strijkijzergebouw) in New York. Het gebouw staat op de plek waar vroeger de Van Nieuwenhuizen N.V.-fabriek stond.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Lunee Vastgoed over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Opgeleverd: 2019
Ontwikkeling: Lunee Vastgoed
Verhuurd: 96 appartementen

WB31 | Nieuwegein

In het voormalig ‘huis van de sport’ komen 96 loftappartementen. Instapklaar en hoogwaardig afgewerkt! Het kantoorgebouw, waar verschillende sportbonden waren gehuisvest, wordt getransformeerd naar zelfstandige loftappartementen met balkon of terras en eigen parkeerplaats. Door de verschillende transformaties die momenteel in Rhijnhuizen (Plettenburg) lopen, ontwikkelt de wijk zich in een levendige woonbuurt. Door de ligging nabij het centrum van Nieuwegein zijn alle voorzieningen op een steenworp afstand te vinden.

Opgeleverd: 2019
Ontwikkeling: Arthur Armstrong projectontwikkeling
Verhuurd: 96 appartementen

Soeverijn | Vleuten

Op een bijzondere plek in Vleuten -het voormalige kloostercomplex Spes Nostra- wordt een kleinschalig wooncomplex gerealiseerd. Het ensemble van twee gebouwen met een mooi aangelegde collectieve tuin is zorgvuldig ingepast in de oude kloostertuin. De twee gebouwen zijn als ‘broer en zus’ ontworpen in een rijke baksteenarchitectuur. De appartementen zijn verdeeld over een aantal types van verschillende grootte.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde CZP Investments over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Opgeleverd: 2018
Ontwikkeling: CZP Investments
Verhuurd: 38 appartementen

Op Houten | Houten

Het project ‘’Op Houten’’, gelegen op steenworpafstand van het Oude dorp is gebouwd om senioren in luxe te laten wonen. De appartementen zijn allemaal rolstoelgeschikt en drempelloos. Daarnaast beschikken ze over Domotica, een systeem waarmee vanaf een Ipad aan de muur alle elektronica in huis geregeld kan worden. In de algemene ruimtes van het complex is ook rekening gehouden met de doelgroep. Zo zit er een grote parkachtige tuin om het gebouw heen en is er een recreatieruimte met onder andere een biljart en bar.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde CZP Investments B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2018
Ontwikkeling: CZP Investments B.V.
Verkocht: 45 appartementen

4Meesters | Bilthoven

Stijlvol wonen in een bosrijke omgeving. 4Meesters is een kleinschalig bijzonder project van vier fraaie twee-onder-een-kapwoningen in Bilthoven. De woningen die luxe en compleet zijn uitgevoerd liggen op kavels tot circa 320m² eigen grond. Drie woningen zijn tevens voorzien van een eigen garage.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Verkerk Vastgoed B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het bijzondere project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Oplevering: 2018
Ontwikkeling: Verkerk Vastgoed B.V.
Verkocht: 4 woningen

Hart van Houten | Houten

De veertien appartementen zijn vormgegeven in drie tegen elkaar aangeschoven bouwdelen of ‘blokken’ van verschillende hoogten. In het Prinses Amaliapark worden de 14 appartementen ‘Hart van Houten’ gerealiseerd. Deze koopappartementen hebben een woonoppervlak dat varieert van circa 108 tot circa 171 m2. bebouwing. De hogere ‘blokken’ liggen meer in het park en verder van de bestaande bebouwing.

Oplevering: 2018
Ontwikkeling: MBB Ontwikkeling BV
Verkocht: 14 appartementen

Hof van Houten | Houten

Aan de rand van Houten ligt dit royale project met 14 driekamerappartementen gelegen op loopafstand van alle voorzieningen. Het vroegere kantoorpand aan De Haag in Houten heeft een transformatie ondergaan. Waarbij het de naam Hof van Houten heeft gekregen. Het witte stucwerk in combinatie met de donkerrode bakstenen en afgewisseld met horizontale ranke houtelementen geven het geheel een bijzondere uitstraling. Kortom wonen op een schitterende locatie met alle gemakken binnen handbereik.

Oplevering: 2018
Ontwikkeling: VOC
Verkocht: 14 appartementen

Wonen in Helsdingen | Vianen

Heel divers project van o.a. rijwoningen, bungalows, herenhuizen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Het project wordt verkocht in twee fases. Elke fase wordt gekenmerkt door de sfeervolle wijkjes waarin ze gebouwd worden met als gemene deler de architectuur, maar zijn toch net even anders. Maar samen vormen ze een herkenbaar buurtje met volop groen, veel leefruimte en een gezellige sfeer.

Oplevering: 2018
Ontwikkeling: Blauwhoed
Verkocht: 95 woningen

De Parkwachters | Nieuwegein

Project De Parkwachters is misschien wel het állermooiste stukje van Blokhoeve. Hier woon je letterlijk met je voeten in het gras. Midden in het groen, in het hart van het park, (half)vrijstaande villa’s met een zeer onderscheidende en markante architectuur. Wonen in De Parkwachters is eigenwijs en duurzaam wonen in een prachtige omgeving. Je woont hier in een moderne, kubistische woning met een stoer en stads uiterlijk, tegelijkertijd heb je volop groen en water binnen handbereik.

Oplevering: 2018
Ontwikkeling: Blauwhoed
Verkocht: 95 woningen

De 9 van Rhijnhuizen | Nieuwegein

De 9 van Rhijnhuizen is een uniek woonproject nabij Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen in de nieuw te worden woonwijk Rijnhuizen. Dit huidige kantoorpand wordt getransformeerd naar 9 bijzondere herenhuizen. De herenhuizen hebben een bijzondere plattegrond in de vorm van een zeshoek. De woningen zijn naar eigen smaak in te delen en hebben allen een energielabel A.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Van den Beemer Houdstermaatschappij B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Oplevering: 2017
Ontwikkeling: WB622 B.V.
Verkocht: 9 woningen

De Slinger | Houten

Het nieuwbouw plan De Slinger bestaat uit 29 eengezinswoningen bij het centrum van Houten; 18 zogenaamde dorpse woningen en uit 11 zogenaamde stedelijke woningen. In het plan worden zowel tussenwoningen als hoekwoningen gerealiseerd en zijn gegroepeerd in vier kleine blokjes van maximaal 5 woningen, grenzen met hun achtertuinen aan een looppad en hebben een parkeerplaats op eigen erf. De woningen worden gerealiseerd aan De Slinger op de locatie van de voormalige openbare basisschool De Regenboog. De nieuwe woningen zijn gesitueerd aan een park dat nieuw zal worden aangelegd.

Oplevering: 2017
Ontwikkeling: MBB Ontwikkeling B.V.
Verkocht: 29 woningen

DREAMZ | Nieuwegein

DREAMZ is stads wonen met een gemoedelijke dorpse sfeer. De 24 appartementen hebben een groot comfort, goede veiligheidsvoorzieningen en worden duurzaam gebouwd middels o.a. het gebruik van zonnepanelen. De gebruikte materialen zijn onderhoudsarm. De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen en variëren qua oppervlakte en indeling.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde OCW over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Oplevering: 2017
Ontwikkeling: OCW
Verkocht: 24 appartementen

Converso | Nieuwegein

Converso herken je aan de markante vormgeving met haar opvallende ronde kopgevel. de appartementen worden gerealiseerd in het voormalige CMG-kantoor naast sportcomplex Merwestein. De 2-, 3- en 4-kamerappartementen variëren van 43 tot 95 m² verdeeld over 5 woonlagen. Elk appartement heeft een mooie, vrije verdiepingsvloer van circa 3 meter.

Oplevering: 2017
Ontwikkeling: AM B.V.
Verhuurd/Verkocht: 132 appartementen

Kroon op Jutphaas | Nieuwegein

Kroon op Jutphaas betekent betaalbare eengezinswoningen en 3- en 4- kamerappartementen met karakter en vormt daarmee een vernieuwd verlengstuk van de bestaande, naastgelegen woonwijk. Het gebied rondom Kroon op Jutphaas wordt de komende jaren omgetoverd tot een dynamisch woon- en leefgebeid. Alles in balans!

Oplevering: 2017
Ontwikkeling: Vink Bouw
Verkocht: 26 woningen & 30 appartementen

Van Reeshof | Nieuwegein

Op een centrale locatie op loopafstand van winkelcentrum City Plaza én Makado worden luxe appartementen gerealiseerd met 2 slaapkamers, moderne badkamer, luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en allen ruime balkons op het zuiden en westen.

Oplevering: 2017
Ontwikkeling: ASR
Verhuurd: 40 appartementen

Marktheeren | Veemarkt – Utrecht

Uniek project project waarbij in oktober 2014 een prijsvraag werd uitgeschreven om samen met de toekomstige bewoners de uitdaging aan te gaan om een zo fijn mogelijke leefruimte te creëren. Dit heeft tot een prachtig resultaat geleid. Het kleinschalig luxe appartementen complex past perfect tussen de prachtige herenhuizen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De woningen liggen nabij diverse voorzieningen, winkelcentrum De Gaard in Tuindorp, diverse sportclubs, de Biltse Duinen en het Griftpark.

Oplevering: 2017
Ontwikkeling: Loostad B.V. & Ufkes Apeldoorn
Verkocht: 8 appartementen & 17 woningen

Vlierhoeve | Nieuwegein

Stadsleven binnen handbereik! Vlierhoeve ligt in de wijk Blokhoeve in Nieuwegein, een fraai en ruim stukje nieuwbouw waar de sfeer wordt bepaald door water en groen. Een fijne, rustige woonomgeving met het stadsleven binnen handbereik.

Oplevering: 2017
Ontwikkeling: BPD / Trebbe
Verkocht: 102 woningen & 108 appartementen

Merwedehof | Nieuwegein

Een eigen comfortabele woning midden in een veelzijdige, stadse omgeving. Die vind je in de nieuwe Merwedehof in Nieuwegein! In dit project zijn mooie appartementen gerealiseerd in een transformatieproject. Met talloze handige voorzieningen en Utrecht binnen handbereik. En tegelijkertijd een plek waar je rustig en veilig woont. In Merwedehof woon je betaalbaar in een prettig koopappartement, inclusief een mooie, complete keuken en badkamer én eigen parkeerplaats. Even sporten, een paar baantjes trekken, shoppen of een mooie wandeling maken? Je doet het lopend vanuit Merwedehof, waar comfortabel, groen en rustig wonen vanzelfsprekend is.

Oplevering: 2016
Ontwikkeling: Villawal Herontwikkeling B.V. & Trebbe Bouw
Verkocht: 34 appartementen

Schildershof | Maarssen-dorp

Midden in het dorp van Maarssen verreist de Schildershof met haar ideale woonomlijsting in het gebied tussen de Albert Cuypstraat, Pieter de Hooghstraat en de Vincent van Goghstraat. Op de begane grond van het gebouw wordt een supermarkt gerealiseerd en midden in het gebied een sfeervolle binnentuin ontworpen exclusief voor de bewoners van Schildershof.

Oplevering: 2016
Ontwikkeling: Hoorne Vastgoed
Verkocht: 24 appartementen & 4 woningen

Le Parc | Vleuten

Het prachtige Le Parc ligt in Vleuten aan de Wilhelminalaan. Een locatie die echt het beste van twee werelden biedt. Enerzijds het rustige Maximapark, anderzijds om de hoek van het levendige Vleutense centrum. Alles dus letterlijk binnen handbereik. Het project is in 4 fases ontwikkeld en omvat eengezinswoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen.

Oplevering: 2015-2017
Ontwikkeling: Dura Vermeer Bouw Midden West
Verkocht: 109 woningen

Lotustuin | Nieuwegein

Uniek project waarbij de woning door de kopers zelf kunnen samenstellen. Binnen de kavel kunnen verschillende -middels de door de architect uitgewerkte woonmodules- naast elkaar geschakeld worden.  Elke woning kan op verschillende manieren ingedeeld worden. In de vormgeving worden bij alle woningen dezelfde elementen gebruikt waardoor de eenheid binnen het project wordt gewaarborgd. Hierdoor kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een levensloop bestendige woning met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Florie Projectontwikkeling over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2015
Ontwikkeling: Florie Projectontwikkeling
Verkocht: 24 woningen

Groene Rijn | Leidsche Rijn – Utrecht

De Groene Rijn ligt in Het Zand, één van de buurten in Leidsche Rijn, een wijk met een landelijk karakter aan de rand van Utrecht. Er verrijzen 46 royale, elegante eengezinswoningen met veel groen eromheen en voorzien van alle comfort. De centrale ligging is een ander pluspunt van de Groene Rijn. Alle grote steden van Nederland zijn snel te bereiken. Geen wonder dat deze wijk zo populair is.

Oplevering: 2015
Ontwikkeling: HSB Volendam
Verkocht: 46 woningen

Kruyder Plaza | Nieuwegein

Het project Kruyder Plaza is gelegen op circa 250 meter van het winkelcentrum Cityplaza. De appartementen zijn divers van opzet en indeling en worden gekenmerkt door verdiepingshoge raampartijen waardoor veel daglicht binnen komt. Tevens beschikken de appartementen over een berging.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde de ontwikkelaars over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2015
Ontwikkeling: De Bois Vastgoed B.V. & Culmen Real Estate
Verkocht: 37 appartementen

St@dsveste | Nieuwegein

St@dsveste is een bestaand kantoorgebouw dat compleet wordt getransformeerd tot een modern appartementencomplex. De gehele binnenkant en buitenkant van het kantoor wordt vervangen. De appartementen worden geleverd met een complete keuken, modern sanitair en tegels en de keuze uit diverse afbouwpakketten.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Reshape Properties over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2015
Ontwikkeling: Reshape Properties
Verkocht: 30 appartementen

Le Grand | Bilthoven

Een kleinschalig plan met 39 stijlvolle woningen dat goed past bij de dorpse en gemoedelijke sfeer van Bilthoven. En op een plek waar je als bewoner profiteert van het beste van twee werelden: de rust van de bossen en parken in jouw directe omgeving en de levendigheid van de stad Utrecht op slechts tien minuten fietsen. Het traditionele jaren dertig ontwerp, de intieme sfeer van de buitenruimte en het hoge afwerkingsniveau garanderen een duurzame investering in jarenlang woongenot.

Oplevering: 2015
Ontwikkeling: AM B.V.
Verkocht: 39 woningen

Hollandsche Werf | IJsselstein

Een prachtig project op loopafstand van het historisch stadscentrum. De woningen in Hollandsche Werf zijn groot, zeker voor Utrechtse begrippen. Een nieuw huis met een woonoppervlakte van 116 tot wel 221 m² en een breedte van 6 meter. De woningen liggen op een schitterende plek en diverse grenzen zelfs aan het water. Alle appartementen en penthouses hebben een groot terras of balkon met een schitterend uitzicht over de Hollandsche IJssel.

Oplevering: 2013
Ontwikkeling: AM B.V.
Verkocht: 49 woningen & 34 appartementen

Oranje Nassaukades Plandeel Eiteren | IJsselstein

Eiteren ligt grotendeels aan de Hollandsche IJssel. Dit deelproject wordt gekenmerkt door een rijke architectuur en een grote diversiteit aan woningtypen; herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en halfvrijstaande villa’s. De herenhuizen zijn allemaal aan het water gelegen en elke woning is voorzien van twee privéparkeerplaatsen op eigen terrein. Prachtig project op een unieke locatie!

Oplevering: 2013
Ontwikkeling: AM B.V.
Verkocht: 34 woningen

Heemrijk | Vleuten

HeemRijk is een kleinschalig en kleurrijk nieuwbouwproject in een groene omgeving. Schuine pannendaken, erkers, luifels en dakoverstekken zorgen voor een klassieke uitstraling. Iedere woning heeft drie woonlagen. De typekeuze in HeemRijk is uitgebreid. Kleinere vrijstaande villa’s en tweekappers.

Oplevering: 2012-2015
Ontwikkeling: AMVest
Verkocht: 26 woningen

Stadskwartier | Nieuwegein

Deze appartementen zijn verrezen aan het vernieuwde City Plaza. In totaal omvat het plan 74 koopappartementen gelegen in verschillende woontorens met onderliggende winkelruimten. Wonen midden in het stadscentrum met haar diversiteit aan winkels, restaurants, eetcafés, theater De Kom en gemeentehuis. De woontorens alsmede de garage zijn toegankelijk via de hoofdentree gelegen aan de Noordstedeweg. Op de tweede verdieping is een gezamenlijke daktuin aanwezig die alleen voor de bewoners toegankelijk is. De woonoppervlakte varieert van circa 55 tot 187 m².

Oplevering: 2012
Ontwikkeling: Multi Vastgoed
Verkocht: 61 appartementen

MEROWE | Nieuwegein

Dit kantoorgebouw is omgebouwd tot appartementen. In het gebouw zijn de benodigde aanpassingen gedaan zodat aan de eisen om te wonen is voldaan. Er is keuze in éénkamer- en tweekamerappartementen. Elk appartement heeft een balkon, een terras of zelfs een serre en hebben een complete badkamer en een aparte wasmachineruimte.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Florie en van den Heuvel B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project.

Oplevering: 2012
Ontwikkeling: Florie en van den Heuvel B.V.
Verkocht: 34 woningen

GeinZicht | Nieuwegein

Transformatie project prachtig gelegen tegenover park Oudegein. Ideaal project voor starters omdat hier betaalbare appartementen zijn gerealiseerd vanaf € 85.000,- v.o.n. verdeeld over 5 woonlagen met berging en parkeerkelder.

De Keizer makelaarsgroep adviseerde Noordlaan B.V. over de prijsvorming en de verdere uitwerking van het gehele project. Ook verzorgde wij alle marketinguitingen inclusief brochure.

Oplevering: 2011
Ontwikkeling: Noordlaan B.V.
Verkocht: 34 studio’s / appartementen

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300