Een nieuwbouwhuis kopen


Overweeg je een huis te kopen en gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw? Dan vind je het vast leuk om te weten wat de voordelen van nieuwbouw zijn. We zetten ze voor je op een rij op deze pagina.

Bekijk onze nieuwbouwprojecten

Bij De Keizer makelaarsgroep ben je aan het juiste adres voor een nieuwbouwwoning. Als één van de grootste nieuwbouwmakelaars in de regio Utrecht,  hebben wij een ruim aanbod van nieuwbouwprojecten met eengezinswoningen of appartementen. Hieronder kun je door klikken naar de projecten die wij momenteel in verkoop hebben en die wij binnenkort in verkoop krijgen.

Ga gelijk naar ons actuele nieuwbouwaanbod

Hoe begeleiden we jou bij de aankoop van een nieuwbouwhuis?

We begeleiden je van A tot Z, leggen alles uit en zorgen dat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Een nieuwbouwhuis kopen is anders dan een woning kopen waar je doorheen kunt lopen. Wij nemen er de tijd voor om het nieuwbouwhuis tot leven te laten komen, nog voor het gebouwd is. Wil je weten welke stappen je allemaal doorloopt bij het kopen van een nieuwbouwhuis? Neem ons ‘stappenplan nieuwbouwwoning’ door.

Bekijk het stappenplan nieuwbouwwoning

Dit zijn de 6 voordelen van nieuwbouw:

 

1. Een nieuwbouwhuis kopen voelt vrij

Een nieuwbouwwoning kopen brengt veel voordelen met zich mee. Het meest gehoorde is toch wel de keuzevrijheid die je hebt als koper. Tijdens de bouw kun je persoonlijke woonwensen mee laten nemen. Denk hierbij aan een uitbouw, een dakkapel, een andere indeling van de kamers of het verleggen van aansluitpunten. Ook de keuken en badkamer kun je zelf uitkiezen. Het sanitair is meestal bij de koop inbegrepen. De keuken niet altijd. Als er geen keuken in het huis zit, kun je die volledig naar eigen smaak en idee laten samenstellen. Ook als de keuken en badkamer bij de koop zijn inbegrepen, zijn diverse aanpassingen nog mogelijk. Ga langs bij de showroom en laat je inspireren. Ideaal, want daarmee creëer je een huis dat volledig past bij jouw leefstijl.

2. Als je een nieuwbouwhuis koopt, is alles nieuw

Als je een nieuwbouwhuis koopt, heb je niet te maken met de keuzes van de vorige bewoners. Geen behang afkrabben en een donkerpaarse muur proberen wit te krijgen. Alles fris en nieuw en je kunt dus gelijk beginnen met de afwerking van jouw droomhuis.

3. Bij een nieuwbouwhuis heb je geen omkijken naar het onderhoud

En als je dan eenmaal lekker in je nieuwe huis woont, kun je daar volop van genieten. Geen achterstallig onderhoud, geen klusjes. De komende jaren heb je geen omkijken naar het onderhoud. Dat scheelt tijd én geld!

4. Wie nieuwbouw koopt, koopt een duurzaam en gasloos huis

Een belangrijke reden om een nieuwbouwhuis te kopen is de duurzaamheid. Een nieuwbouwwoning is volledig gasloos. Dat betekent dat je geen last meer hebt van stijgende energieprijzen. Daarbij hoef je in de toekomst ook geen hoge kosten te maken als uiteindelijk ieder huishouden van het gas af moet.

5. Met een nieuwbouwhuis ben je klaar voor de toekomst

Sinds 1 januari 2021 moeten alle nieuwbouwplannen voldoen aan de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Deze normen zijn zo streng dat je verzekerd bent van een uitstekend geïsoleerd en geventileerd huis waardoor het energieverbruik erg laag is. Fijn ook dat alle woningen vloerverwarming hebben.

6. Een nieuwbouwhuis kopen is financieel aantrekkelijk

Ook vanuit financieel oogpunt is een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaal je geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten. Daarbij neemt een nieuwbouwhuis sneller in waarde toe dan een bestaande woning. En in de tijd dat er gebouwd wordt, heb je tijd om wat geld opzij te leggen voor een mooie, nieuwe inrichting.

 

Tijd voor actie

Ben je ervan overtuigd dat je een nieuwbouwhuis wilt kopen? Dan kun je hieronder gelijk naar het aanbod klikken om te zien welke prachtige projecten wij allemaal in verkoop hebben of welke projecten eraan komen. Je kunt ook nog even het ‘stappenplan nieuwbouwwoning’ bekijken, zodat je weet wat je allemaal te wachten staat als je een nieuw huis koopt.

 

 

Laat me het actuele nieuwbouwaanbod zien

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300