Nieuwegein – Rhijn
Nieuwegein – Rhijn – Foto 3
Nieuwegein – Rhijn – Foto 2
Nieuwegein – Rhijn – Foto
Nieuwegein – Rhijn
Nieuwegein – Rhijn – Foto 3
Nieuwegein – Rhijn – Foto 2
Nieuwegein – Rhijn – Foto

Nieuwegein – Rhijn

53 m2 - 137 m2 wonen

- perceel

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

PROJECT IN VOORBEREIDING!

Ontdek jouw woontoekomst in het nieuwbouwproject Rhijn in Nieuwegein! Rhijn het project in de wijk Rijnhuizen, is op dit moment volop in voorbereiding. Meld je nu aan op de projectwebsite(rhijnnieuwegein.nl) en wees als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en de start van de officiële verkoop.

In Rhijn worden 95 gloednieuwe twee en driekamer appartementen en 10 stadswoningen gerealiseerd met uitzicht op de natuur, te midden van de historie van Rijnhuizen. In Rhijn smelt de comfort en hoge kwaliteit van nieuwbouw samen met het gracieuze van Rijnhuizen. Dat is waar deze appartementen hun zeer elegant karakter aan te danken hebben. Je ervaart de rust en kalmte van het groen in de binnentuin met het gemak van de supermarkt onder de appartementen en overdekt parkeren. Oplevering van de appartementen is naar verwachting medio 2025. De huurappartementen kunnen in overleg volledig worden aangepast naar jouw woonwensen. Dat is pas fijn thuiskomen.

WONEN OP DE VRUCHTBARE OEVERS VAN DE RIJN
Al ver voordat de mens dat deed drukte het water haar stempel op Rijnhuizen. Op de kaart zijn de banen die de rivieren door het landschap hebben getrokken nog steeds te herkennen. De liniaalrechte veenslootjes snijden dwars door de grillige loop van de Rijn en zijn aftakkingen. Door overstromingen was het gebied lange tijd onbewoonbaar maar rond de elfde eeuw vestigde de eerste pioniers zich op de vruchtbare oevers. Tien eeuwen later, kom jij midden in deze prachtige natuur thuis in jouw gloednieuwe appartement in Rhijn.

Rijnhuizen is een wijk van de gemeente Nieuwegein en ligt op een kwartiertje fietsen van hartje Utrecht en op drie kwartier rijden van Amsterdam. Het gebied heeft haar elegante karakter te danken aan haar zeer rijke historie. Zo vind je in Rijnhuizen een gelijknamig kasteel met prachtige kasteellaan, een schitterend landgoed en het fort Jutphaas. Dit alles is gelegen in sierlijk groen en wordt doorkruist en omringt door meanderende waterenwegen. In Rijnhuizen komt de focus volledig te liggen op wonen en leven in dit unieke landschap. In Rhijn woon jij te midden van deze samenkomst tussen rust en dynamiek.

GEINTERESSEERD?
Zie jij jezelf wel wonen in een van de stijlvolle appartementen in Rhijn? Midden in de historische, groene omgeving en met het gemak van de stad om de hoek. Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie

Meer lezen Minder

Woningtypes

Er zijn geen beschikbare types gevonden binnen dit project.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.