Nieuwegein – Fultonpark
Nieuwegein – Fultonpark – Foto
Nieuwegein – Fultonpark – Foto 2
Nieuwegein – Fultonpark – Foto 3
Nieuwegein – Fultonpark
Nieuwegein – Fultonpark – Foto
Nieuwegein – Fultonpark – Foto 2
Nieuwegein – Fultonpark – Foto 3

Nieuwegein – Fultonpark

60 m2 - 134 m2 wonen

0 m2 - 0 m2 perceel

Huurprijzen niet beschikbaar

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Start verhuur medio mei / juni 2024

Op dit moment wordt achter de schermen alles voorbereid om in verhuur te gaan. Naar verwachting start de verhuur medio mei / juni 2024. Je interesse kenbaar maken om op de hoogte te blijven is mogelijk door je aan te melden via de projectwebsite (woneninfultonpark.nl). Zodoende krijg je automatisch nieuwsupdates over de definitieve start verhuur datum en nadere informatie over de woningen.

Welkom bij FULTONPARK waarbij luxe en duurzaam wonen in het groeiende en bloeiende Rijnhuizen in Nieuwegein centraal staat. Ontdek de 137 prachtige huurappartementen, variërend van 37 tot 133 m², ontworpen om aan elke levensstijl te voldoen. Geniet van royale buitenruimtes en zorgeloos parkeren. De eerste fase bestaat uit 79 exclusieve appartementen. De appartementen zijn toonaangevend duurzaam (energielabel A+++), gasloos met een individuele warmtepomp en bieden luxe keukens met BOSCH apparatuur en hoogwaardig sanitair.

In verband met de bouwvolgorde wordt FULTONPARK in verschillende fases in verhuur aangeboden, eerst zal gestart worden met 79 appartementen.

TWEE- EN DRIEKAMER APPARTEMENTEN
Met onze voornamelijk twee- of driekamerappartementen, variërend van 37 m² tot 133 m², vind je de ideale ruimte die bij je past. Geniet van zonnige buitenruimten van circa 9 tot maar liefst 18 m², ideaal voor ontspanning en vermaak. Parkeren kan gemakkelijk direct bij het appartement. Elk appartement is compleet afgewerkt met PVC-vloeren en plinten en zeer net afgewerkte wanden, waardoor het appartement direct klaar is om in te trekken.

CENTRAAL GELEGEN
FULTONPARK is zeer centraal gelegen aan de Fultonbaan 10-30, gemakkelijk bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer. Met de nabijheid van de Plettenburgerbaan (N408) is richting Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort en Arnhem met je auto direct binnen handbereik. Vanaf Utrecht Centraal leidt lijnbus 74 je direct comfortabel naar je huis. En met de fiets bestaat de snelle fietsroute naar het bruisende centrum van Utrecht, waar de historische Oude Gracht op slechts 25 minuten fietsafstand ligt.

DE OMGEVING
Rijnhuizen is een groen en waterrijk gebied. Om al het groen toegankelijker te maken voor de bewoners wordt er een nieuw robuust oeverpark langs het Merwedekanaal gecreëerd. Dit park vormt straks samen met het bestaande water en groen in de wijk een prachtige, bio-diverse plek voor recreatie en ontspanning. Ontdek een levendig gebied doordrenkt met geschiedenis, waar iconische bezienswaardigheden zoals Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen deel uitmaken van je dagelijkse omgeving. Hier transformeert de wijk Rijnhuizen van bedrijvigheid naar een prachtige woonlocatie, met ruimte voor ongeveer 2.500 woningen die naadloos samensmelten met werkgelegenheid.

KENMERKEN
– Luxe keuken voorzien van BOSCH apparatuur
– Fraai en luxe sanitair en tegelwerk
– Parkeren op parkeerterrein direct onder het complex
– Ruime en royale buitenruimte
– Zeer lage energiekosten (energielabel A+++ en gasloos)
– Compleet afgewerkt inclusief PVC vloer en afgewerkte wanden
– Comfortabel wonen door vloerverwarming en warmtepomp

Meer lezen Minder

Woningtypes

Er zijn geen beschikbare types gevonden binnen dit project.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.