Nieuwegein – Fultonpark
Nieuwegein – Fultonpark – Foto
Nieuwegein – Fultonpark – Foto 2
Nieuwegein – Fultonpark – Foto 3
Nieuwegein – Fultonpark
Nieuwegein – Fultonpark – Foto
Nieuwegein – Fultonpark – Foto 2
Nieuwegein – Fultonpark – Foto 3

Nieuwegein – Fultonpark

37 m2 - 133 m2 wonen

- perceel

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

In voorbereiding!

Binnenkort start de verkoop van de 137 duurzame appartementen aan de Fultonbaan te Nieuwegein. Het project is op dit moment nog volop in voorbereiding maar je kunt alvast jou interesse kenbaar maken op de projectwebsite(www.woneninfultonpark.nl) dan houden wij jou op de hoogte van de ontwikkelingen.

Fultonpark een slimme plek om te wonen!
Tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen ontwikkelt Fortius Real Estate Development het project Fultonpark bestaande uit 137 slimme duurzame en luxe appartementen. De appartementen variëren van ca. 37 tot 133 m2 met een kwalitatieve buitenruimte, eigen berging en ruime parkeergelegenheid. In het Fultonpark komt een zelfstandig zorgcomplex, is er ruimte voor een beperkt aanbod van commerciële ruimten en worden koopwoningen ontwikkeld. Alle woningen worden zeer duurzaam, gasloos uitgevoerd. Ook worden de woningen voorzien van een luxe keuken en luxe sanitair, waar eigen keuze centraal staat.

Fultonpark is en nieuwe woonplek in een historisch deel van Nieuwegein met bezienswaardigheden als het Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt, waar kantoren plaatsmaken voor woningen. De wijk Rijnhuizen transformeert van een bedrijventerrein naar een mooie vrije woonlocatie van circa 2.500 woningen waar werken en wonen hand en hand samen gaan.

De bereikbaarheid van Rijnhuizen is uitstekend, openbaar vervoer op loopafstand en uitvalswegen naar A2/A12/A27. Het centrum van Nieuwegein, winkelcentrum City – Plaza is op 10 fietsminuten te bereiken en met 20 fietsminuten ben in je in de gezelligheid van Utrecht.

Meer lezen Minder

Woningtypes

Er zijn geen beschikbare types gevonden binnen dit project.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.